Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

Na ir as parodysiu, anyta norejo ismesti, o as prisodinau kaktusiuku, vyras pragreze skyles, vaikai nudaze ir pripaise
ax.gif

user posted image
Atsakyti
Aige, liuks isradimas thumbup.gif
ci kaip suprantu katilas? ax.gif
man labai grazu, kai i katilus ar siap visokius senovinius rykus daugybe geliu prisodinta smile.gif
Atsakyti
user posted image

aige labai grazu ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 30 rugpjūčio 2008 - 23:31
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 31 rugpjūčio 2008 - 00:51
QUOTE(Lavazza @ 2008 08 31, 00:17)
Aige, liuks isradimas  thumbup.gif
ci kaip suprantu katilas?  ax.gif
man labai grazu, kai i katilus ar siap visokius senovinius rykus daugybe geliu prisodinta smile.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 08 31, 00:31)

aige labai grazu ir originalu thumbup.gif

Ačiū , kiek laiko slėpiau smile.gif kilojau iš vietos į vietą biggrin.gif kaime, nes atvažiuojam tik kas antrą savaitgalį, o anyta vis kėsinosi išmesti ax.gif bet pavyko šį seną puodą išsaugoti, nušveisti ir paversti dekoro elementu.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 08 31, 18:42)
Ačiū , kiek laiko slėpiau  smile.gif  kilojau iš vietos į vietą  biggrin.gif kaime, nes atvažiuojam tik kas antrą savaitgalį, o anyta vis kėsinosi išmesti  ax.gif  bet pavyko šį seną puodą išsaugoti, nušveisti ir paversti dekoro elementu.

lotuliukas.gif o reikejo tik lotuliukas.gif tik uzklausti
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš išradimu.
Priešistorė -- jau kokius metus (o gal ir daugiau) ieškau patogaus rankdarbiams (mezgimui etc.) toršero. Padidinimo stiklo ir kitų gėrybių nereikia. Bet norisi, kad ir nebrangu būtų, ir stabilu. Ir dar (svarbiausia) -- kad jo lemputes sukinėt pagal poreikį būtų galima: aukščiau, žemiau, kairiau... Kiek parduotuves tyrinėjau - visi kažkaip nepatikimai svyruoja, lemputės nesisukioja. Vienu žodžiu, nusibodo.
Betvarkant pakampes ir mėtant nereikalingus daiktus kilo mintis pasigamint tokį daiktą:
user posted image

Imam paprastą lemputę su "klipsu", grindų šepečio kotą, įkišam už lovos (jei ji nuo sienos netoli).. Ir viskas veikia smile.gif Na, gal dar kokį nors pagrindą (pvz., lentutę) prikalt būtų galima, kad apačioj stabiliau būtų. Arba šluotą palikt lotuliukas.gif
Eisiu turbūt dar vienos lemputės ieškot kada nors, kad ne tik man užtektų. Bet kiti kol kas apšvietimu nesiskundžia... blush2.gif
Atsakyti
Amanita cia tau uz pigu ir gera isradima 4u.gif
Atsakyti
geras thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atkreipkite demesi i spinteles dureles virs darbastalio, gerai sugalvota panaudoti skaitliukus thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti