Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 24, 02:06)
...Nu pribūriau aš čia eilinį kartą, bet gal kam kokika idėja pravers ax.gif
... Jei užteks valios, laiko ir lėšų įgyvendinti kurią iš tų įdomesnių idėjų, (mat baldų labai daug) -įdėsiu foto biggrin.gif Bet kiek darbo buvo išrinkti vieną spintelę po lentelę blink.gif O susukti jau apklijuotas lentas- tiesiog kruvinas darbas- nežinau, ar viena išsiversiu, visi išvažiavę, tai biskį entuziazmas blėsta, bet jau pradėjau ardyti, tai būsiu priversta ir pabaigti- juk visi daiktai iškrauti bigsmile.gif

Ale ir nesimiega kai kam biggrin.gif gerai, kad surinkinėji ne plaktuku, o tai kaimynai nesidžiaugtų tokią darbščią kaimynę-pelėdą įsitaisę lotuliukas.gif
Idėjos geros mirksiukas.gif lauksim foto mirksiukas.gif
Vakar kažkas rodė gražiai įrėmintas megztas/nertas močiutiškas servetėles, tai pamaniau, kad vietoj lėkščių gal geriau servetėles klijuot, kaip tik tiktų prie tos tavo a la drobinės plėvelės, tik po to dar jas reikėtų nulakuoti, kad nešvarumų netrauktų + šauktelių rankenėlės, mano akimis neblogai atrodytų. Tuo labiau, kad baldeliai paskutines dieneles skaičiuoja, tai galima ir paeksperimentuoti, kažką naujo ir įdomaus padaryti, na kad kažkas aiktelėtų (ne iš pasibaisėjimo, tikiuosi tongue.gif ).
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 24, 03:06)
Aš neseniai buvau senukuose,

Nu pribūriau aš čia eilinį kartą, bet gal kam kokika idėja pravers ax.gif

Kol kas darau tik juodą darbą- klijuoju spintelių šonus ta drobę imituojančia plėvele- o kai tai padarysiu, tada jau rinksiuosi kurią nors iš viršuj paminėtų idėjų bigsmile.gif

Jei užteks valios, laiko ir lėšų įgyvendinti kurią iš tų įdomesnių idėjų, (mat baldų labai daug) -įdėsiu foto biggrin.gif Bet kiek darbo buvo išrinkti vieną spintelę po lentelę blink.gif O susukti jau apklijuotas lentas- tiesiog kruvinas darbas- nežinau, ar viena išsiversiu, visi išvažiavę, tai biskį entuziazmas blėsta, bet jau pradėjau ardyti, tai būsiu priversta ir pabaigti- juk visi daiktai iškrauti bigsmile.gif

Nu visai įdomių įdėjų čia prirašei. Suprantu ka reiški vienai viską daryti. mirksiukas.gif

Nors aš pati darau tik tuomet kai nieko nėra man labiau patinka. Karta vyras išvažiavo i varžybas nuo ankstaus ryto o aš kibau į darbą nuvažiavau į senukus o ten žiūriu blink.gif 3 ruloniukai tapetų tik 21 lt. ir kaip nepirksi kai vienas tiek kainavo tai čiupau greit dar klijų prigriebiau ir namo visu greičiu ir ištapetavau viena koridoriuką jis toks mažutis 1,5 x 1,5 m. Laiko aišku užėmė nes sienų nelygumas tai nemoku apsakyti doh.gif neįmanoma papasakoti čia jau reikia pamatyti. Bet aš gal žinoma ne profesionaliai išklijavau bet vaizdas tikrai geresnis nei prieš tai. Nes tas koridoriukas buvo klaikus tapetai nuplyšę doh.gif doh.gif doh.gif iš po jų matosi dažytos sienos ir tos pačios nusilupinėjusios žodžiu baisu o dabar padoriau. Tai va koridoriaus renovacija kainavo apie 50 Lt. Dar taip pat esu padekoravus miegamojo baldus . Jie buvo kaikuriose vietose juodi tai man labai klaikiai atrodė laidotuves priminė tai aš juos kol vyro nebuvo pakoregavau bigsmile.gif kad man būtu jaukiau . Tai vat kaip man buvo bigsmile.gif

Na o tau linkiu kantrybės ir butinai įmesk foto bigsmile.gif kai pabaiksi labai smalsu ka tu ten "pribursi" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 24 liepos 2008 - 09:25
QUOTE(agente009 @ 2008 07 24, 06:32)
Vakar kažkas rodė gražiai įrėmintas megztas/nertas močiutiškas servetėles

Kažką praleidau? bigsmile.gif o čia šitoj temoj? Būtų labai įdomu pamatyt g.gif
Atsakyti
Jo, tie tapetų klijavimai ant be proto kreivų, nevienodų, pilvotų, duobėtų sienų man labai gerai pažįstami- užpernau klijavome palėpę, ir visą pirmą aukštą sode- siaubas kažkoks, viskas taip kreiva, kad kaip kokiai siuvėjai, vos ne "įsiuvus" (įkirpimus) reikėjo daryti lotuliukas.gif Visą vasarą klijavome blink.gif kasdien blink.gif

Tai tiek įsipyko tas klijavimas, kad jau sakiau jei klijuosiu virtuvę, tai samdysiu ką nors, nors ir piniguose nesimaudau lotuliukas.gif

Šiandien buvau seniuose tų rankenų, kur sakiau šaukštų ir šakučių pavidalo- galvojau jau pirkti, nes kai aš pradedu rinktis ir galvoti, tai be galo be krašto tęsiasi, kartais ir neribotą laiką tas galvojimas ir rinkimasisi lotuliukas.gif Tai nusprendžiau mėginti keistis- bo taip nieko nepadarau- tai galvoju nesirinksiu kažin kiek- imsiu ir nusipirksiu, nes mintis patiko, dar gi jei lėkštę sakiau mėginsiu priklijuoti prie spintelių durų, tai bus pats tas- lėkštė su stalo įrankiais bigsmile.gif

Pasižiūrėjau į kainą- trylika litų wacko.gif swoon.gif - viena krošačna rankenėlė- dar ta šakutė ir šaukštukas tokie jau smulkučiai ten- kad tiktų nebent svetainės sekcijai, atrodo kad išklibs tuoj. Tai šitie buvo sendintos bronzos ar tai vario atspalvio- paskui žiūriu, šalia labai panašūs- irgi šakutė su šaukštuku- bet tokie kaip aliumininiai- ir dar truputį mažesni- bet aliuminio spalva kažkaip nelabai žiūrėsis prie kambario interjero spalvų- bet užtat šitie jau apie tris litus kainuoja, o ne trylika blink.gif

Tai paprasčiausiai nuvariau į indų skyrių, nusipirkau du tikrus nikeliuotus šaukštelius- bandysiu bronzuoti, sendinti, ir kokiu nors būdu padaryti iš jų rankenas bigsmile.gif - jei neužteks užsispyrimo- teks pirkti tas miniatiūrines- aliuminines po tris litus- bet ten stalčiai sunkūs, dideli, su visokiais mėsos plaktukais, tai jaučiu ilgai nelaikys tokios mažos rankenėlės ax.gif

Tai vat norėjau paklausti, gal kas žino kur, kas ir už kiek užsiima tokiais dalykais, kaip metalo suvirinimas?- turiu minty smulkių detalių- man reik šaukštelius desertinius prilydyti prie paprastų metalinių rankenų ... Arba gal kas žino kaip namų sąlygomis tai padaryti? Klijuoti kažkaip nedrįstu- per silpnai atrodo, o kitų būdų- neįsivaizduoju...

Beje, nusipirkau seniuose vakar dvi pjaustymo lentas po maždaug penkis litus- viena arkos formos, kita apskritimo (pastaroji be skylės- tik gražiai nušlifuotas medinis skritulys)- ir gal bandysiu jas, papuoštas, klijuoti ant tų savo varganų spintelių- jos iš kažkokios š medžiagos- plastiku dengtos pjuvenos ar pan.- ir medžio ten nė kvapo- tai taip užsimaniau medienos nors kiek įterpti- gražiai išpjauti pati- nemoku- tai nusipirkau gatavai išpjautas ir nušlifuotas- ir į virtuvės temą tinka lotuliukas.gif Jos bent jau medinės- tai vien dėl kvapo ir tekstūros klijuosiu
hihihi.gif
Jei nepersigalvosiu hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 24, 22:43)
Kažką praleidau?  bigsmile.gif o čia šitoj temoj? Būtų labai įdomu pamatyt  g.gif

Atsiprašau, ne šitoj temoj buvo, bet kai skaitai viską iš eilės, tai atrodo, visi turi būti tą patį skaitę... biggrin.gif Tiesiog perkelsiu foto:
user posted image
Paimta iš čia: http://www.supermama...?...31325&st=24

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 24, 22:48)
1. ...Tai vat norėjau paklausti, gal kas žino kur, kas ir už kiek užsiima tokiais dalykais, kaip metalo suvirinimas?- turiu minty smulkių detalių- man reik šaukštelius desertinius prilydyti prie paprastų metalinių rankenų ... Arba gal kas žino kaip namų sąlygomis tai padaryti? Klijuoti kažkaip nedrįstu- per silpnai atrodo, o kitų būdų- neįsivaizduoju...
2. ...Beje, nusipirkau seniuose vakar dvi pjaustymo lentas po maždaug penkis litus- viena arkos formos, kita apskritimo (pastaroji be skylės- tik gražiai nušlifuotas medinis skritulys)- ir gal bandysiu jas, papuoštas, klijuoti ant tų savo varganų spintelių- ...

1. Namų sąlygomis dviračio neišrasi, nevark, priklijavus tikrai nelaikys. Privirint - pirmiausiai vyrai iškeiks, kad su tokiais š... lendi, be to, ne kiekvienas metalas tinka virinimui. Ir už ačiū niekas nedarys... Gręžti skyles ir sukti su varžtais - nu nežinau, kaip čia atrodys... g.gif Jau gal paprasčiau pataupyti ir geras nusipirkti.
2. O tu tas lenteles nudekupažink - paveiksliukas pagal norą, kad ir tais šaukštais nelemtais biggrin.gif Susirask servetėlę su šaukštais, peiliais ar pan. - ir pirmyn tongue.gif Arba priklijuok servetėles, kaip foto aukščiau rodau mirksiukas.gif Šiaip tai gražiau atrodytų vienodos formos lentelės, nes gausis marmalynė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 25 liepos 2008 - 07:26
Čia aš taip karolius ne visai pagal paskirtį naudoju ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Leteroidas, čia pas tave namie tokio gražumo interjeras?! thumbup.gif

O idėja su karoliais tai thumbup.gif

Įdedu ir aš vieną: http://www.etsy.com/...ing_id=12562801

Beveik galiu garantuoti, kad gaubtui panaudota skarbonkė nuo žirnelių ar kito konservuoto velnio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 15 rugpjūčio 2008 - 11:23
Tai vat norėjau paklausti, gal kas žino kur, kas ir už kiek užsiima tokiais dalykais, kaip metalo suvirinimas?- turiu minty smulkių detalių- man reik šaukštelius desertinius prilydyti prie paprastų metalinių rankenų ... Arba gal kas žino kaip namų sąlygomis tai padaryti? Klijuoti kažkaip nedrįstu- per silpnai atrodo, o kitų būdų- neįsivaizduoju...
manau galima priklijuoti su tokiais epoksidiniais klijais tikrai gerai laikys ir ilgai, MB daug kur naudoja, ir masinoje detales kai kurias yra suklijaves, ir namie kaska klijavo jau nepamenu ka g.gif , bet kadangi dar nera nieko atsilupusio tai tikriausiai laiko lotuliukas.gif
jis tokius nusipirkes naudojo

user posted image
Atsakyti
Man kaliosai su gelemis-fantastika!
Atsakyti
Loretoidas Labai graziai atrodo tie karoliai thumbup.gif

Vaizele kokia idomi lempa mirksiukas.gif
Atsakyti
loretoidas cia tavo namai??!! labai grazus jei taip....
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 08 18, 09:19)
loretoidas cia tavo namai??!! labai grazus jei taip....

Labai ačiū 4u.gif Mano blush2.gif ax.gif
Atsakyti