Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

Dėl tų gėlių kaliošuose. Netoli mūsų namo yra gėlininkų sodyba. Tai jie visas sienas apsikarstė batais. Iš visur kyšo gėlės. Ir batai dar nudažyti su bronza kaip suprantu. Man kiek per daug. Batai ingi, auliniai, kerziniai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 07 14, 15:51)
Dėl tų gėlių kaliošuose. Netoli mūsų namo yra gėlininkų sodyba. Tai jie visas sienas apsikarstė batais. Iš visur kyšo gėlės. Ir batai dar nudažyti su bronza kaip suprantu. Man kiek per daug. Batai ingi, auliniai, kerziniai.  biggrin.gif

mano kuma per savo gimtadieni buvo i kerzava puoste padariu tai originaliai atrode, nu bet jei visos sienos tai jau ne grozis o batu parduotuve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 07 14, 13:51)
Dėl tų gėlių kaliošuose. Netoli mūsų namo yra gėlininkų sodyba. Tai jie visas sienas apsikarstė batais. Iš visur kyšo gėlės. Ir batai dar nudažyti su bronza kaip suprantu. Man kiek per daug. Batai ingi, auliniai, kerziniai.  biggrin.gif

Man tai irgi pritaikant daiktus pagal jų antrąją paskirtį biggrin.gif labai svarbu, kad jei jų aplinkoje daugiau, kad jie būtų panaudoti estetiškai, kad aplinka nepavirstų į šiukšlyną. Nes labai plona riba tarp žavesio ir šiukšlyno. tongue.gif
Atsakyti
Aš tai štai kaip panaudoju kavos indelius:

user posted image
Atsakyti
ruci as panasiai esu sumanius su indeliais nuo vaikisku arbatu padaryt. Bet jau niekaip neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 07 21, 08:41)
Aš tai štai kaip panaudoju kavos indelius:

user posted image

Gaila, mažytė fotkė, sunku kažką įžiūrėt, o paspaudus nerodo schmoll.gif

Va čia irgi nieko idėja studentiškiems namams:

http://www.etsy.com/...ing_id=13404528
Atsakyti
Rodo rodo. Man irgi iškart nerodė, o paskui leido pažiūrėt. biggrin.gif
Atsakyti
Vaizele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 21, 12:45)

čia ne mano schmoll.gif , čia internete radau tik unsure.gif

QUOTE(Irvel @ 2008 07 21, 12:49)
Rodo rodo. Man irgi iškart nerodė, o paskui leido pažiūrėt.  biggrin.gif

Aha, ir man parodė bigsmile.gif Norėjau pažiūrėt, ar kažkaip pakeistas paviršius, padekoruotas ax.gif bet žiūriu padaryta ūkiškai praktiškai biggrin.gif
Atsakyti
Na va, gyvena indeliai antrą gyvenimą ir kur kas ilgesnį nei pirmą. Norint galima būtų juos ir padekoruoti, pvz. nudekupažinti, apklijuoti lipnia plėvele, tarp kitko senukų puslapyje mačiau labai žaismingos http://www.senukai.l...ist_tab=actions.
Dar bambukinė patiko http://www.senukai.l...ist_tab=actions. Tik tada papildomos išlaidos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 21, 17:43)
Aha, ir man parodė  bigsmile.gif Norėjau pažiūrėt, ar kažkaip pakeistas paviršius, padekoruotas  ax.gif bet žiūriu padaryta ūkiškai praktiškai  biggrin.gif

QUOTE(Dangviva @ 2008 07 22, 12:03)
Na va, gyvena indeliai antrą gyvenimą ir kur kas ilgesnį nei pirmą. Norint galima būtų juos ir padekoruoti, pvz. nudekupažinti, apklijuoti lipnia plėvele, tarp kitko senukų puslapyje mačiau labai žaismingos http://www.senukai.l...ist_tab=actions.
Dar bambukinė patiko http://www.senukai.l...ist_tab=actions. Tik tada papildomos išlaidos biggrin.gif .
Neturėjau tiek laiko, kad "dekupažinti" sad.gif O norėjosi tvarkos... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš neseniai buvau senukuose, nes mėginu atnaujinti tarybinį virtuvės komplektą- ir žiūrėjau tų plėvelių, tai tos bambukinės visos- gražu tik nuotraukose, nes realiai, mano skoniui, jos per daug blizga, todėl iš karto matosi kad ne bembukas, o lipdukas, ir tai sudaro kičo įspūdį, tačiau manau, kad išmoningai paderinus su kokia kita plėvele, gali atrodyti visai neblogai (čia jei baldams- o skardinėms gal ir taip tiktų, tiktai kad nuo smulkaus daikto gali atsiklijuoti greitai).

Kas man patiko iš tų plėvelių- tai kamštinės medžiagos plėvelė - ji yra ne ta stora kamštinė medžiaga kur sienas klijuoja, nes plonesnė ir lipdukinė, tačiau, kas fainiausia, paviršius- ne kokia kičinė kamštinė imitacija, bet tikra kamštinė medžiaga- šilta ir be jokio kičinio blizgesio bigsmile.gif Tik gaila, kad spalva tebuvo viena, ir man prie užuolaidų ir indų nelabai tiks verysad.gif

Tai aš nusipirkau plėvelės, imituojančios drobinę medžiagą, tačiau gaila, kad ji jau šiek tiek blizga, ir matosi, kad plėvelė, bet ten prie viryklės, tai garuos, ir reikėjo kad būtų lengvai plaunama, o be to ji buvo viena iš pigiausių, o po poros metų planuojame rimtą remontą su naujais baldais- tai nesinori išmesti daug pinigų, o virtuvė klaiki, tai norisi kad ir tiems keliems metams kažką pasidaryti.

Tai šonai bus ta plėvele apklijuoti, o dureles jau puošiu kažkaip geriau. Buvo idėjų kabinti veidrodėlius, kokių įdomesnių formų- apvalius, arkinius, ar langelių imitacijas.

Dar buvo idėjų, papuošti spintelių duris tikrais moliniais indais- lėkštėmis jas priklijuojant prie durelių, nes senukuose mačiau rankenėlių, imituojančių šaukštus ir šakutes, tai būtų tarsi paserviruoto stalo imitacija ant spintelių durų, po lėkštėmis dar mąsčiau paklijuoti bambukinę servetėlę, ar pan smile.gif

Dar buvo idėja dureles papuošti bambukinėmis servetėlėmis ir veidrodėliais apvaliais ar pan, arba iš kamštinės medžiagos iškirptomis kokiomis nors įdomesnėmis figūromis ax.gif

Nu pribūriau aš čia eilinį kartą, bet gal kam kokika idėja pravers ax.gif

Kol kas darau tik juodą darbą- klijuoju spintelių šonus ta drobę imituojančia plėvele- o kai tai padarysiu, tada jau rinksiuosi kurią nors iš viršuj paminėtų idėjų bigsmile.gif

Jei užteks valios, laiko ir lėšų įgyvendinti kurią iš tų įdomesnių idėjų, (mat baldų labai daug) -įdėsiu foto biggrin.gif Bet kiek darbo buvo išrinkti vieną spintelę po lentelę blink.gif O susukti jau apklijuotas lentas- tiesiog kruvinas darbas- nežinau, ar viena išsiversiu, visi išvažiavę, tai biskį entuziazmas blėsta, bet jau pradėjau ardyti, tai būsiu priversta ir pabaigti- juk visi daiktai iškrauti bigsmile.gif
Atsakyti