Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

Laba laba biggrin.gif radau ideja kaip paslepti laidus kambaryje...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 25, 14:28)
O man tai pasirodė iš pradžių labai įdomi mintis, tik va kai jūs visos čia baidytis pradėjot, tai kas man beliko, irgi bijoti  biggrin.gif

as juk minejau kad paaugliam ji tiktu ir manau patiktu, o dar tokiam jaunimeliu kurie mteala megsat nu ta is vis thumbup.gif

QUOTE(sticho @ 2008 06 25, 14:41)
Laba laba  biggrin.gif radau ideja kaip paslepti laidus kambaryje...

user posted image

vo taip reiktu man padaryti bute ,nes vaiks taip prie tu laidu kaip prie magneto doh.gif
Atsakyti
Laidams paslėpti pas mane darbe būtų irgi ne pro šalį. O tai visas voratinklis kampe suregztas. doh.gif Užstūmiau stalą, bet tai ne išeitis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 06 25, 14:40)

Papildyta:

man tas vazonas su tokiu kaip ji cia vadino segonas bent pas mus kaime taip vadina. neriali mintis riekes tokiu pasiieskoti kaime palepese gal kur bus toks vienas  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai pasieskok pasieskok man tai patinka kai kur ikomponuosi mums parodik bigsmile.gif as turejau daugiau bet ta babuska tvarkdare pradangino g.gif bet nieko nors viena paliko tai vat ir tupi prie gelinelio
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 06 25, 14:41)
Laba laba  biggrin.gif radau ideja kaip paslepti laidus kambaryje...

user posted image

Vaikų kambarį tikrai šauniai atrodytų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kur visos prapuolėt verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 12, 02:37)

noriu tokios siuksliadezas... rolleyes.gif
Atsakyti
Vaje kokios fainos idėjos thumbup.gif ką nors būtinai prisitaikysiu naujuose namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 07 12, 10:16)
noriu tokios siuksliadezas... rolleyes.gif

mano manymu nesudetinga tokia pasidaryt, tik va is kur gaut metaline tokia suskledeze g.gif
Atsakyti
Paprasta, bet visai smagi ideja smile.gif
Atsakyti
vaizele aha kaip graziai atrodo
Atsakyti
labai saunios idejos kurios pravercia musu buityje thumbup.gif saunuoles merginos kad turiu tokiu kurybingu ideju mirksiukas.gif
Atsakyti