Ak,koks grozis...bet kiek darbo...
IngaB nu koks kreslas grazus
Man taip reiketu savo lyginimo lenta panaudoti, o tai visai uzdulketi baigia
sticho nu tos zaislines pakabos biski kaip is siaubo filmo, nors paagliams gal kaip tik patiktu
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 24, 13:46)
sticho nu tos zaislines pakabos biski kaip is siaubo filmo, nors paagliams gal kaip tik patiktu
Na, man tai irgi siaubo filmą primena.
Radau pas mamą palėpėje močiutės senovišką skrynią. Jau labai apleista, bet turiu vilčių prikelti antram gyvenimui.
seip idejos tai visos fainos bet man biski ta pakaba
su leliu dalimis baugiai atrodo
QUOTE(ritperliukas @ 2008 06 25, 11:24)
seip idejos tai visos fainos bet man biski ta pakaba
O man tai pasirodė iš pradžių labai įdomi mintis, tik va kai jūs visos čia baidytis pradėjot, tai kas man beliko, irgi bijoti
ne nu nesmeiziu minties tokios, bet as bent asmeniskai deciau kitus suluzusius zaislius, o ne leles dalis nes man tai itkrai baugiai atrodo
Papildyta:
tuertu neblogai tarodyti jei darytum kokia dekupazo technika
Papildyta:
man tas vazonas su tokiu kaip ji cia vadino segonas bent pas mus kaime taip vadina. neriali mintis riekes tokiu pasiieskoti kaime palepese gal kur bus toks vienas
Papildyta:
QUOTE(Irvel @ 2008 06 25, 12:21)
Na, man tai irgi siaubo filmą primena.
Radau pas mamą palėpėje močiutės senovišką skrynią. Jau labai apleista, bet turiu vilčių prikelti antram gyvenimui.
tuertu neblogai tarodyti jei darytum kokia dekupazo technika
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 19, 23:14)
man tas vazonas su tokiu kaip ji cia vadino segonas bent pas mus kaime taip vadina. neriali mintis riekes tokiu pasiieskoti kaime palepese gal kur bus toks vienas