Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(Irvel @ 2008 06 19, 17:26)
Jau balkone vietos nebėr. Tikrą oranžeriją pasidariau.
O kiaulių lovis tikrai gerai atrodys. Kažkur kaime mačiau prisodintų.  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai aš kadangi irgi Ginkūnų kaime gyvenu tai manau irgi neiškris iš konteksto tas loviukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 19 birželio 2008 - 15:31
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 19, 16:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai aš kadangi irgi Ginkūnų kaime gyvenu tai manau irgi neiškris iš konteksto  tas loviukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tą loviuką mačiau tikram kaime biggrin.gif prie tvarko kažkur. Bet gerai atrodė, thumbup.gif o tokiam kaime, kaip Ginkūnai tai visai egzotiškai rodysis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 06 19, 08:16)

sticho, tu tikrų perliukų prirankiojus thumbup.gif

o medis įdomu išpieštas ar užuolaida aprengtas? g.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 06 19, 08:39)

atrodo kaip iš kokio prabangaus interjero žurnalo mirksiukas.gif kai važiuosiu pro Ginkūnus akis išplėtus dairysiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 19, 20:53)
sticho, tu tikrų perliukų prirankiojus  thumbup.gif

o medis įdomu išpieštas ar užuolaida aprengtas?  g.gif
atrodo kaip iš kokio prabangaus interjero žurnalo  mirksiukas.gif kai važiuosiu pro Ginkūnus akis išplėtus dairysiuos  biggrin.gif

Tai čia tik dėl nuotraukos gal tau taip ir atrodo o šeip mano kieme prabanga net nekvepia tikras kaimas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif (nes man kaimo sodyba labiau prie širdies). O jei važiuosi pro šalį gali ir nepamatyt bigsmile.gif nes mūsų gyvatvorė labai aukšta biggrin.gif . (kaimynas priešais toks seniokas gyvena tai sako ko gyvatvorės nepjaunat jau ojojoi kokia aukšta) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pukučiai
Super "vazonėlis", o jame pasodintos ar tik pamerktos gėlės?
O kiaulių lovį tai būtinai parodyk biggrin.gif
Aš turiu labai mielą geldą...tai gal ir man reiks ką nors sumeistrauti rolleyes.gif
Atsakyti
Dar mano kaimiškų vaizdelių "bliūdas" blush2.gif
user posted image
"kiaulės lovis" dar nepražydęs bet reikia kantrybės turėti bigsmile.gif blush2.gif
user posted image
va čia nuotraukoje atrodo prasčiau nei gyvai blush2.gif niekaip nesigauna pertekti vaizdelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 19 birželio 2008 - 21:16
Eik jau, viskas gerai matosi - super thumbup.gif
Atsakyti
Jai nesupyks sticho paviesinsiu jos surinktas idejas
user posted image
user posted image
user posted image
Gera ideja kad medziu nereiktu kiekviena pavasari balinti lotuliukas.gif
user posted image
O sita ideja tiktu virtuveje prie laikrodio is puodeliu (Buvo pasiulyta viena isideju)
user posted image

pukučiai labai grazu, reiks is kur nors gaut sena laistytuvair man balkone tiktu llabai

Papildyta:
O situ reiks pasinaudoti ir pagrazinti vaiku kambaryje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 19, 23:12)
pukučiai
Super "vazonėlis", o jame pasodintos ar tik pamerktos gėlės?
O kiaulių lovį tai būtinai parodyk biggrin.gif
Aš turiu labai mielą geldą...tai gal ir man reiks ką nors sumeistrauti rolleyes.gif

Gėlės pasodintos ten perkunropės ir šilokai kurie gana prastom sąlygom auga tai aš jas vargšelias įgrūdau blush2.gif Lovis tai man geriau atrodo kieme nei foto g.gif , o dėl geldos mačiau pas kaimynę buvo pakabinta ant grandinių gelda į ją įstatyta gėlė nu žinok thumbup.gif (jau ir man prisireikė prie bendros kaimiškos aplinkos lotuliukas.gif ) kai nematys photo.gif ir parodysiu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Rimullia, aisku nepykstu biggrin.gif nes man kazkodel tai neleidzia nuotrauku ikelt g.gif
Atsakyti
Kažin ar tokia lempa su puodeliais tiktu pavėsinėje (kuri dar nepastatyta bigsmile.gif ) prie kaimiško stiliaus blush2.gif
Atsakyti
Jezau,kokiu nuostabiu ideju! wub.gif
Atsakyti