Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(relija @ 2008 06 17, 23:57)
Na, čia su tais šviestuvais tai puiki mintis. Išeini į balkoną ir įsivaizduoji, kad po sodybos kiemą vaikštinėji. Žinoma lėtai, nes greit pereitum "sodybą" lotuliukas.gif Turbo mintis clap.gif  clap.gif sesei

Pranesiu sesei

QUOTE(Vaizele @ 2008 06 18, 12:16)
Lėksiu pirkt. O po kiek jie dabar?

Puiku, kaip tik sesuo ir prase ideja papalatint ,nes taip graziai atrodo. As pirkai ermitaze 7,99lt. Jysk 6.49, bet tuo metu nebuvo tai lekaiu remitazan. As kur pirkau tai tokia sviesi palyginti dezute ,tai mano zibintai ryskiau sviecia us sesers.. Be to pasieme nueikit pire vazovu ir paziurekit kaip atrodys, nes kiti buva par dideli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 00:48)
Na, aš tai su akriliniais dažyčiau, jei medinė apyrankė g.gif Ir gal dar paskiau kokiu akriliniu laku užlakuočiau, kad tvirčiau būtų...

QUOTE(relija @ 2008 06 18, 08:40)
Pajauta medį geriausia dažyti akriliniais, nes emaliniai pasidengia plevele, o akriliniai įsigeria ir todėl galima padengti lygiau mirksiukas.gif Plius, geriausia vieną kartą nudažius šiek tiek pašlifinti, o tada dar kartelį. va. O jei dar dengsi kokiais deco dalykėliais, tai, manau, po to tikrai reiktų palakuoti akriliniu laku. Kai kurie akriliniai lakai daro šposus ir nebūna skaidrūs, o balkšvi. Manau, geriausia pirkti šiek tiek barngesnį laką ( čia iš patirties mirksiukas.gif )
Jei ką darysi - sėkmės, ir laukiam rezultato mirksiukas.gif

Pritarius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 19 birželio 2008 - 00:29
o cia tai nerialus dalykas ir vietos sutaupo smile.gif
Atsakyti
tik man nejauku būtų sėdėt, kai virš manęs kažkas ūžia šniokščia tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif vis tyliai pasiskaitydavau sia temuke ir nusprendziau ir as keleta minciu ideti. Nuotrauku kazkodel tai neduoda kelti, tai dedu nuoroda:

http://public.fotki....ticho/-namams-/

Gal kam kokia ideja gims perziurejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sticho: 19 birželio 2008 - 08:17
QUOTE(sticho @ 2008 06 19, 10:16)
Sveikos mergaiciukes  4u.gif  vis tyliai pasiskaitydavau sia temuke ir nusprendziau ir as keleta minciu ideti. Nuotrauku kazkodel tai neduoda kelti, tai dedu nuoroda:

Gal kam kokia ideja gims perziurejus  biggrin.gif

Nu tikrai šaunių idėjų yra thumbup.gif

O aš tesiu tema nebereikalingų daiktų panaudojimas
user posted image

Radau seną surudyjusį laistytuvą žadėjau mesti lauk o po to šovė į galvą minti ska djis visiškai tiks šalia mano gėlyno va ir rezultatas jūsų teismui blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
puikus rezultatas thumbup.gif . kaip norėčiau savo kiemo ...
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 06 19, 09:16)
Sveikos mergaiciukes  4u.gif  vis tyliai pasiskaitydavau sia temuke ir nusprendziau ir as keleta minciu ideti. Nuotrauku kazkodel tai neduoda kelti, tai dedu nuoroda:

Gal kam kokia ideja gims perziurejus  biggrin.gif

O jau dušo užuolaida doh.gif Noras praustis praeitų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Panašų laistytuvą jau turiu. Tik kiemo dar reikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 06 19, 14:15)
Panašų laistytuvą jau turiu. Tik kiemo dar reikia... biggrin.gif

Tai ko laukiam tada pastatyk balkone biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif su gėlytėm

mano kieme net buvęs kiaulių lovis prisodintas skamba gal baisiai bet kai sužels nufotografuosiu dar tik dygsta gėlytės manau bus gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 19, 16:03)
Tai ko laukiam tada pastatyk balkone  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  su gėlytėm

mano kieme net buvęs kiaulių lovis prisodintas skamba gal baisiai bet kai sužels nufotografuosiu dar tik dygsta gėlytės manau bus gražu  ax.gif

Jau balkone vietos nebėr. Tikrą oranžeriją pasidariau.
O kiaulių lovis tikrai gerai atrodys. Kažkur kaime mačiau prisodintų. thumbup.gif
Atsakyti