Grazu O cia su tokiais skystais dazais kurie nudziuna? nezinau kaip paaiskint
Zinot kokia kvaila mintis tika sove?
Taigi kai yra daromi plaustai is tusciu plastmasiniu buteliu, tai kodel pvz nesurisus is ju kokio foteliuko ? Lauke labai tiktu o ir namie idomiai ir neiprastai atrodytu
Taigi kai yra daromi plaustai is tusciu plastmasiniu buteliu, tai kodel pvz nesurisus is ju kokio foteliuko ? Lauke labai tiktu o ir namie idomiai ir neiprastai atrodytu
QUOTE(Koxamte @ 2008 05 01, 22:24)
Grazu O cia su tokiais skystais dazais kurie nudziuna? nezinau kaip paaiskint
Čia dažai skirti piešti ant stiklo. Radau kanceliarinių prekių parduotuvėje kontūrams paišyt tris spalvas: juodą, auksinę ir sidabrinę, tai ir pabandžiau .
Aga as ir turiu tokius, bet va nepatinka man jie kad po vandeniu nusiplauna O kaip taviskiai? Sakiau is dailes parduotuves reiks rimtesnius dazus nusipirkt
QUOTE(Koxamte @ 2008 05 02, 17:13)
Aga as ir turiu tokius, bet va nepatinka man jie kad po vandeniu nusiplauna O kaip taviskiai? Sakiau is dailes parduotuves reiks rimtesnius dazus nusipirkt
Niu po vandeniu dar nekišau . Reiks pabandyt . Gal ir maniškiai nusiplaus .
morta - sigita
QUOTE(morta-sigita @ 2008 05 02, 18:19)
Niu po vandeniu dar nekišau . Reiks pabandyt . Gal ir maniškiai nusiplaus .
pabandyk ir pasakyk
pukučiai Nius tikras grozis tiesiog Viskas "limpa" ka padrei siai masinai
As ir savaja buvau padailinus
Siuvimo masina
Dar esu padailinus
Lentynele prieskoniams
Spintele
Publikas vel piktas tai neisejo foto idet
Papildyta:
Beja temoje "Nertas kilimas" viena sm idejo stai tokia nuorodele Kilimas
Manau jis ir cia tiktu, nes galima pasidaryti paciom ir nereiks pirkti tu brangiu kilimu kutuotu kai yra dabar ju pilna pardavime
Papildyta:
As ir savaja buvau padailinus
Siuvimo masina
Dar esu padailinus
Lentynele prieskoniams
Spintele
Publikas vel piktas tai neisejo foto idet
Papildyta:
Beja temoje "Nertas kilimas" viena sm idejo stai tokia nuorodele Kilimas
Manau jis ir cia tiktu, nes galima pasidaryti paciom ir nereiks pirkti tu brangiu kilimu kutuotu kai yra dabar ju pilna pardavime
Papildyta:
QUOTE(Koxamte @ 2008 05 03, 13:09)
pabandyk ir pasakyk
Taigi pabandžiau - ploviau . Pati pirmoji gėlytė, kuri ne visai gerai padaryta plovėsi. Ka tik pradarius stiklo dažus iš ten bėgo tokia skysta pliurzė, bet vėliau - tiršta. Tai ta gėlė iš to skystimo plaunasi, o kitos iš tirštimo - ne. Ir po karštu vandeniu tryniau, ir po šaltu - nieko nepasidarė. Teks ta apsiplovusią atnaujint, kai butelis apdžius .
Niu kaip idomiai bet gerai dabar galesi ir stiklines isdekoruoti
pukučiai labai grąžu