Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

Grazu mirksiukas.gif O cia su tokiais skystais dazais kurie nudziuna? ax.gif nezinau kaip paaiskint lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinot kokia kvaila mintis tika sove? lotuliukas.gif

Taigi kai yra daromi plaustai is tusciu plastmasiniu buteliu, tai kodel pvz nesurisus is ju kokio foteliuko ? bigsmile.gif Lauke labai tiktu g.gif o ir namie idomiai ir neiprastai atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 05 01, 22:24)
Grazu  mirksiukas.gif  O cia su tokiais skystais dazais kurie nudziuna?  ax.gif  nezinau kaip paaiskint  lotuliukas.gif

Čia dažai skirti piešti ant stiklo. Radau kanceliarinių prekių parduotuvėje kontūrams paišyt tris spalvas: juodą, auksinę ir sidabrinę, tai ir pabandžiau ax.gif .
Atsakyti
Aga as ir turiu tokius, bet va nepatinka man jie kad po vandeniu nusiplauna doh.gif verysad.gif O kaip taviskiai? g.gif smile.gif Sakiau is dailes parduotuves reiks rimtesnius dazus nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 05 02, 17:13)
Aga as ir turiu tokius, bet va nepatinka man jie kad po vandeniu nusiplauna  doh.gif  verysad.gif  O kaip taviskiai?  g.gif  smile.gif Sakiau is dailes parduotuves reiks rimtesnius dazus nusipirkt  biggrin.gif

Niu po vandeniu dar nekišau lotuliukas.gif . Reiks pabandyt g.gif . Gal ir maniškiai nusiplaus g.gif .
Atsakyti
morta - sigita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 05 02, 18:19)
Niu po vandeniu dar nekišau  lotuliukas.gif . Reiks pabandyt  g.gif . Gal ir maniškiai nusiplaus  g.gif .

pabandyk ir pasakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos na aš jau čia senokai besilankiau tai nusprendžiau pasilabinti su jumis ir parodyti jūsų teismui mano atnaujintą siuvimo mašiną ...

user posted image

user posted image

kita puse

user posted image
Atsakyti
pukučiai Nius tikras grozis tiesiog wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viskas "limpa" ka padrei siai masinai wink.gif

As ir savaja buvau padailinus mirksiukas.gif
Siuvimo masina
Dar esu padailinus
Lentynele prieskoniams

Spintele

Publikas vel piktas tai neisejo foto idet blush2.gif

Papildyta:
Beja temoje "Nertas kilimas" viena sm idejo stai tokia nuorodele Kilimas smile.gif
Manau jis ir cia tiktu, nes galima pasidaryti paciom ir nereiks pirkti tu brangiu kilimu kutuotu kai yra dabar ju pilna pardavime mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 05 03, 13:09)
pabandyk ir pasakyk  mirksiukas.gif

Taigi pabandžiau - ploviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Pati pirmoji gėlytė, kuri ne visai gerai padaryta plovėsi. Ka tik pradarius stiklo dažus iš ten bėgo tokia skysta pliurzė, bet vėliau - tiršta. Tai ta gėlė iš to skystimo plaunasi, o kitos iš tirštimo - ne. Ir po karštu vandeniu tryniau, ir po šaltu - nieko nepasidarė. Teks ta apsiplovusią atnaujint, kai butelis apdžius doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Niu kaip idomiai g.gif bet gerai dabar galesi ir stiklines isdekoruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
pukučiai labai grąžu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti