Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

gerai lauksim nauju gaminiu mirksiukas.gif as tai labai noriu knygom lentynos, nes ju pas mane tiek daug ir neturiu kur jas tvarkingai padeti doh.gif

Na pas mane paprasciausia nudazyta siena ir cia kaip kokie dizaino elementai yra tokios gelytes ar zvaigzdutes gipsines priklijuotos,tai as siuluku uz ju uzkabinciau kad ant sienu nereiktu klijuot smile.gif nes kai reik nulipint tai su visais dazais lotuliukas.gif doh.gif (senai dazyta del to taip ) ax.gif
Tai va o kaip tas imautes viena prie kitos pritvirtint? g.gif manau su lipnia is galo suklijuosiu ir viskas g.gif ar ka kitaip butu galima primastyt bigsmile.gif
Atsakyti
gal su lipnia ir būtų idealiausia .... jei atsibos, greit pakeisit tongue.gif parodykit, kai padarysit.
Atsakyti
is pradziu galvojau, kad su siulu perversiu pabandziau bet ne kas gavosi blush2.gif tai dabar tereikia nueit foto pasidaryt ir "pagimdyti" nauja kurini lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As daryciau taip blush2.gif palubej prisukciau begeli (kaip kad dieninems uzuolaidoms buna) ir ant zilkuciu pakabinciau paveikslus (tik va, nesugalvoju kaip prikabinti ant begelio, kazkokiu kabliuku reiketu) gali auksti reguliuoti, i viena puse pastumti ar i kita....ir siena nesugadinta (na palubej pora skyluciu...) tikiuosi, aiskiai as cia savo mintis isdesciau ax.gif
Atsakyti
Aga aiskiai mirksiukas.gif niu as turiu tos sienos foto ir paziureti galim ka cia sumascius g.gif tik va dabar to plakatelio nera ir lova kitokia pastatyta(viengule, yra medinis krastas prie sienos ir prie stalo, sv rudos spalvos). (sry uz netvarka kambaryje blush2.gif 4u.gif )

Kambario siena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 19 rugpjūčio 2007 - 19:49
man labai patiko pufo(is padangos)ideja.labai liuks atrodo.o ta sekcija oaze tai tikrai super thumbup.gif thumbup.gif ar pirkot tas lentyna skur papigiai?ar prikaupe turejot? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 08 19, 20:13)
As daryciau taip  blush2.gif  palubej prisukciau begeli (kaip kad dieninems uzuolaidoms buna) ir ant zilkuciu pakabinciau paveikslus (tik va, nesugalvoju kaip prikabinti ant begelio, kazkokiu kabliuku reiketu) gali auksti reguliuoti, i viena puse pastumti ar i kita....ir siena nesugadinta (na palubej pora skyluciu...) tikiuosi, aiskiai as cia savo mintis isdesciau  ax.gif

sveiki, yra tokių specialių priemonių, kabinti paveikslams, netgi įremintiems. Ten tokie spec kabliukai, kuriu pagalba galima regulioti aukšti ir t.t. taip kabinami pavekslai galerijose. Tik va nežinau kur tokius įsigyt, gal fotoprekiu parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 19, 17:11)
Dar turiu viena sumanyma, bet nezinau kaip ji igyvendinti, gal jus man padesit?  ax.gif  tai va labai noriu pasikabinti foto ant sienos pririnkau ju gal apie 50  lotuliukas.gif  blush2.gif  bet nenoriu vinuku kalt i siena kad remelius uzkabint galeciau o su lipnia juostele ir nenoriu (dazai nusilups) schmoll.gif  tai sumasciau taip kad idesiu i tas imautes is foto albumo iskirpsiu ir siulu uzkabinsiu uz tokiu gipsiniu zvaigzduciu ant sienos priklijuotos jos, tik va kaip tas imautes suklijuot ar pritvirtint viena prie kitos  g.gif

Na nebutina jas tarpusavyje klijuoti, o galima padaryti tokia nuotrauku galerija: istempti siula ar vala palei siena, o imautes su nuotraukuomis savarzeliu pagalba arba buna pirkti tokie popieriaus spaustukai, na gal teko kam matyti kanceliarinese prekese, ir ant siulo iskabineti. Ir nesunku nuotraukas pakeisti uzejus norui.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele111 @ 2007 08 19, 23:38)
man labai patiko pufo(is padangos)ideja.labai liuks atrodo.o ta sekcija oaze tai tikrai super thumbup.gif  thumbup.gif  ar pirkot tas lentyna skur papigiai?ar prikaupe turejot? blush2.gif  bigsmile.gif

aha, turėjom sočiai dar iš studentavimo laikų tų lentynų... neišmetėm. ir prisireikė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 19, 21:38)

Cia biski ne i tema- kokia ten liustra pas tave? Dievinu tokias krikstolines blush2.gif
QUOTE(natalyjabut @ 2007 08 20, 00:50)
sveiki, yra tokių specialių priemonių, kabinti paveikslams, netgi įremintiems. Ten tokie spec kabliukai, kuriu pagalba galima regulioti aukšti ir t.t. taip kabinami pavekslai galerijose. Tik va nežinau kur tokius įsigyt, gal fotoprekiu parduotuvese?

Jauciu, kainos nemazos g.gif
QUOTE(Dangviva @ 2007 08 20, 08:05)
Na nebutina jas tarpusavyje klijuoti, o galima padaryti tokia nuotrauku galerija: istempti siula ar vala palei siena, o imautes su nuotraukuomis savarzeliu pagalba arba buna pirkti tokie popieriaus spaustukai, na gal teko kam matyti kanceliarinese prekese, ir ant siulo iskabineti. Ir nesunku nuotraukas pakeisti uzejus norui.

thumbup.gif labai gerai sugalvojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 08 20, 11:56)
aha, turėjom sočiai dar iš studentavimo laikų tų lentynų... neišmetėm. ir prisireikė  blush2.gif

pas mane kaime tik viena tokia...bet vistiek ja uzpulsiu ir nudazysiu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=zuzula,2007 08 20, 12:18]
Cia biski ne i tema- kokia ten liustra pas tave? Dievinu tokias krikstolines blush2.gif

Niu cia zinokit nezinau, bet is senu laiku cia biggrin.gif cia buvo tevu svetaine, bet okupavau ir pasidariau savo kambari tai tas liustras ir liko pas mane lotuliukas.gif
Papildyta:
O tas nuotraukas tai jau suklijavau viena prie kitos, bet va dabar guli ir nezinau kaip jas pritvirtinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti