gerai lauksim nauju gaminiu as tai labai noriu knygom lentynos, nes ju pas mane tiek daug ir neturiu kur jas tvarkingai padeti
Na pas mane paprasciausia nudazyta siena ir cia kaip kokie dizaino elementai yra tokios gelytes ar zvaigzdutes gipsines priklijuotos,tai as siuluku uz ju uzkabinciau kad ant sienu nereiktu klijuot nes kai reik nulipint tai su visais dazais (senai dazyta del to taip )
Tai va o kaip tas imautes viena prie kitos pritvirtint? manau su lipnia is galo suklijuosiu ir viskas ar ka kitaip butu galima primastyt
gal su lipnia ir būtų idealiausia .... jei atsibos, greit pakeisit parodykit, kai padarysit.
is pradziu galvojau, kad su siulu perversiu pabandziau bet ne kas gavosi tai dabar tereikia nueit foto pasidaryt ir "pagimdyti" nauja kurini
As daryciau taip palubej prisukciau begeli (kaip kad dieninems uzuolaidoms buna) ir ant zilkuciu pakabinciau paveikslus (tik va, nesugalvoju kaip prikabinti ant begelio, kazkokiu kabliuku reiketu) gali auksti reguliuoti, i viena puse pastumti ar i kita....ir siena nesugadinta (na palubej pora skyluciu...) tikiuosi, aiskiai as cia savo mintis isdesciau
Aga aiskiai niu as turiu tos sienos foto ir paziureti galim ka cia sumascius tik va dabar to plakatelio nera ir lova kitokia pastatyta(viengule, yra medinis krastas prie sienos ir prie stalo, sv rudos spalvos). (sry uz netvarka kambaryje )
Kambario siena
Kambario siena
man labai patiko pufo(is padangos)ideja.labai liuks atrodo.o ta sekcija oaze tai tikrai super ar pirkot tas lentyna skur papigiai?ar prikaupe turejot?
QUOTE(zuzula @ 2007 08 19, 20:13)
As daryciau taip palubej prisukciau begeli (kaip kad dieninems uzuolaidoms buna) ir ant zilkuciu pakabinciau paveikslus (tik va, nesugalvoju kaip prikabinti ant begelio, kazkokiu kabliuku reiketu) gali auksti reguliuoti, i viena puse pastumti ar i kita....ir siena nesugadinta (na palubej pora skyluciu...) tikiuosi, aiskiai as cia savo mintis isdesciau
sveiki, yra tokių specialių priemonių, kabinti paveikslams, netgi įremintiems. Ten tokie spec kabliukai, kuriu pagalba galima regulioti aukšti ir t.t. taip kabinami pavekslai galerijose. Tik va nežinau kur tokius įsigyt, gal fotoprekiu parduotuvese?
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 19, 17:11)
Dar turiu viena sumanyma, bet nezinau kaip ji igyvendinti, gal jus man padesit? tai va labai noriu pasikabinti foto ant sienos pririnkau ju gal apie 50 bet nenoriu vinuku kalt i siena kad remelius uzkabint galeciau o su lipnia juostele ir nenoriu (dazai nusilups) tai sumasciau taip kad idesiu i tas imautes is foto albumo iskirpsiu ir siulu uzkabinsiu uz tokiu gipsiniu zvaigzduciu ant sienos priklijuotos jos, tik va kaip tas imautes suklijuot ar pritvirtint viena prie kitos
Na nebutina jas tarpusavyje klijuoti, o galima padaryti tokia nuotrauku galerija: istempti siula ar vala palei siena, o imautes su nuotraukuomis savarzeliu pagalba arba buna pirkti tokie popieriaus spaustukai, na gal teko kam matyti kanceliarinese prekese, ir ant siulo iskabineti. Ir nesunku nuotraukas pakeisti uzejus norui.
QUOTE(rugiagele111 @ 2007 08 19, 23:38)
man labai patiko pufo(is padangos)ideja.labai liuks atrodo.o ta sekcija oaze tai tikrai super ar pirkot tas lentyna skur papigiai?ar prikaupe turejot?
aha, turėjom sočiai dar iš studentavimo laikų tų lentynų... neišmetėm. ir prisireikė
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 19, 21:38)
Cia biski ne i tema- kokia ten liustra pas tave? Dievinu tokias krikstolines
QUOTE(natalyjabut @ 2007 08 20, 00:50)
sveiki, yra tokių specialių priemonių, kabinti paveikslams, netgi įremintiems. Ten tokie spec kabliukai, kuriu pagalba galima regulioti aukšti ir t.t. taip kabinami pavekslai galerijose. Tik va nežinau kur tokius įsigyt, gal fotoprekiu parduotuvese?
Jauciu, kainos nemazos
QUOTE(Dangviva @ 2007 08 20, 08:05)
Na nebutina jas tarpusavyje klijuoti, o galima padaryti tokia nuotrauku galerija: istempti siula ar vala palei siena, o imautes su nuotraukuomis savarzeliu pagalba arba buna pirkti tokie popieriaus spaustukai, na gal teko kam matyti kanceliarinese prekese, ir ant siulo iskabineti. Ir nesunku nuotraukas pakeisti uzejus norui.
labai gerai sugalvojai
QUOTE(oaze @ 2007 08 20, 11:56)
aha, turėjom sočiai dar iš studentavimo laikų tų lentynų... neišmetėm. ir prisireikė
pas mane kaime tik viena tokia...bet vistiek ja uzpulsiu ir nudazysiu
[quote=zuzula,2007 08 20, 12:18]
Niu cia zinokit nezinau, bet is senu laiku cia cia buvo tevu svetaine, bet okupavau ir pasidariau savo kambari tai tas liustras ir liko pas mane
Papildyta:
O tas nuotraukas tai jau suklijavau viena prie kitos, bet va dabar guli ir nezinau kaip jas pritvirtinti
Niu cia zinokit nezinau, bet is senu laiku cia cia buvo tevu svetaine, bet okupavau ir pasidariau savo kambari tai tas liustras ir liko pas mane
Papildyta:
O tas nuotraukas tai jau suklijavau viena prie kitos, bet va dabar guli ir nezinau kaip jas pritvirtinti