Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

Rimulia viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labiausiai tai lentinėlė thumbup.gif
Atsakyti
Man kokia faina ideja kaip gaima paslepti angas virs antresoliu
user posted image
Atsakyti
Sveikos auksarankės 4u.gif ,labai žaviuosi jūsų sumanumu ir išradingumu,labai norėčiau gauti patarimą. Turiu pigmentinės bronzos pudros,norėčiau paklausti su kuo ją skiesti,kad gautusi ale auksas,ten parašyta kad su laku arba aksoliu,bet norėtusi konkretumo,nes kas tas aksolis g.gif tai neturiu supratimo.Noriu dekoruoti komodą.Iš anksto dėkui smile.gif
Atsakyti
As kai daziau tai maisiau su bespalviu laku 4u.gif gali susimaisius pasibandyti ant lentutes kokios kad paziuretum ar tinka tau tas ryskumas tos brondzos smile.gif kai nulakuosi butinai pasigirk mums mirksiukas.gif
Atsakyti
jo bandžiau ir aš su laku,tik vandens pagrindu,tai man tas"auksas" po kiek laiko pažaliavo
Atsakyti
Sveikutės. Turiu daug kamščių nuo vyno ir šampano, esu girdėjusi, kad visai neblogus paveiksliukus galima suklijuoti...Bėda ta, kad neturiu tiek fantazijos, kad galėčiau sugalvoti. Gal kuri esate mačiusi ką nors panašaus??Būčiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2008 04 23, 20:25)
Sveikutės. Turiu daug kamščių nuo vyno ir šampano, esu girdėjusi, kad visai neblogus paveiksliukus galima suklijuoti...Bėda ta, kad neturiu tiek fantazijos, kad galėčiau sugalvoti. Gal kuri esate mačiusi ką nors panašaus??Būčiau dėkinga už info 4u.gif

Va kažką tokio turiu, gal patiks:
user posted image

Gali šiaip kaip paveikslas ir kamščių kolekcija būti, galima naudoti kaip lentą rašteliams prismeigti smile.gif
Atsakyti
Kazka galima panasaus susikurti 4u.gif user posted image
Papildyta:
Paziurekit kokia idomybe galima pasidaryt bigsmile.gif Tik vertimas butu gerai i frm mirksiukas.gif

Grazu
Papildyta:
Ir dar video yra parodyta kaip daryt tongue.gif
Papildyta:
Daugiau idomybiu kurias galima pasigaminti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 23, 22:33)
Va kažką tokio turiu, gal patiks:
user posted image

Gali šiaip kaip paveikslas ir kamščių kolekcija būti, galima naudoti kaip lentą rašteliams prismeigti  smile.gif

O man ta ideja patiko ypac rasteliams reiks pradet rinkti ir gert vyna lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir ta lavos lempa kokia faina, cia vaikams man rodos labai fainas zaislas ir be rods paprasta pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 04 23, 22:24)
Kazka galima panasaus susikurti  4u.gif [img]Paziurekit kokia idomybe galima pasidaryt  bigsmile.gif  Tik vertimas butu gerai i frm  mirksiukas.gif

Grazu
Papildyta:
Ir dar video yra parodyta kaip daryt  tongue.gif
Papildyta:
Daugiau idomybiu kurias galima pasigaminti wink.gif

Na, čia kaip ir nelabai susiję su vyno kamščiais ax.gif nors gal tu ir netaikei į tuos kamščius rolleyes.gif šiaip nuoroda tai faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 24 balandžio 2008 - 09:47
Ieskau ka butu galima is kamsciu padaryt, bet va uzkliuvo tas tinklapis tai ir idejau mirksiukas.gif Nes ten tikrai daug idomybiu yra ir galima lengvai pasigaminti 4u.gif
Atsakyti
Va ką iš butelaičių namie rastų padariau:
user posted image
user posted image
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 01 gegužės 2008 - 20:04