Rimulia viskas labiausiai tai lentinėlė
Man kokia faina ideja kaip gaima paslepti angas virs antresoliu
Sveikos auksarankės ,labai žaviuosi jūsų sumanumu ir išradingumu,labai norėčiau gauti patarimą. Turiu pigmentinės bronzos pudros,norėčiau paklausti su kuo ją skiesti,kad gautusi ale auksas,ten parašyta kad su laku arba aksoliu,bet norėtusi konkretumo,nes kas tas aksolis tai neturiu supratimo.Noriu dekoruoti komodą.Iš anksto dėkui
As kai daziau tai maisiau su bespalviu laku gali susimaisius pasibandyti ant lentutes kokios kad paziuretum ar tinka tau tas ryskumas tos brondzos kai nulakuosi butinai pasigirk mums
jo bandžiau ir aš su laku,tik vandens pagrindu,tai man tas"auksas" po kiek laiko pažaliavo
Sveikutės. Turiu daug kamščių nuo vyno ir šampano, esu girdėjusi, kad visai neblogus paveiksliukus galima suklijuoti...Bėda ta, kad neturiu tiek fantazijos, kad galėčiau sugalvoti. Gal kuri esate mačiusi ką nors panašaus??Būčiau dėkinga už info
QUOTE(Mil@na @ 2008 04 23, 20:25)
Sveikutės. Turiu daug kamščių nuo vyno ir šampano, esu girdėjusi, kad visai neblogus paveiksliukus galima suklijuoti...Bėda ta, kad neturiu tiek fantazijos, kad galėčiau sugalvoti. Gal kuri esate mačiusi ką nors panašaus??Būčiau dėkinga už info
Va kažką tokio turiu, gal patiks:
Gali šiaip kaip paveikslas ir kamščių kolekcija būti, galima naudoti kaip lentą rašteliams prismeigti
Kazka galima panasaus susikurti
Papildyta:
Paziurekit kokia idomybe galima pasidaryt Tik vertimas butu gerai i frm
Grazu
Papildyta:
Ir dar video yra parodyta kaip daryt
Papildyta:
Daugiau idomybiu kurias galima pasigaminti
Papildyta:
Paziurekit kokia idomybe galima pasidaryt Tik vertimas butu gerai i frm
Grazu
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 23, 22:33)
Va kažką tokio turiu, gal patiks:
Gali šiaip kaip paveikslas ir kamščių kolekcija būti, galima naudoti kaip lentą rašteliams prismeigti
O man ta ideja patiko ypac rasteliams reiks pradet rinkti ir gert vyna
Papildyta:
Ir ta lavos lempa kokia faina, cia vaikams man rodos labai fainas zaislas ir be rods paprasta pasidaryti
QUOTE(Koxamte @ 2008 04 23, 22:24)
Kazka galima panasaus susikurti [img]Paziurekit kokia idomybe galima pasidaryt Tik vertimas butu gerai i frm
Grazu
Papildyta:
Papildyta:
Grazu
Papildyta:
Papildyta:
Na, čia kaip ir nelabai susiję su vyno kamščiais nors gal tu ir netaikei į tuos kamščius šiaip nuoroda tai faina
Ieskau ka butu galima is kamsciu padaryt, bet va uzkliuvo tas tinklapis tai ir idejau Nes ten tikrai daug idomybiu yra ir galima lengvai pasigaminti