Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(Koxamte @ 2008 04 04, 23:22)
blink.gif wow kaip grazu  thumbup.gif  tik kaip ta sviestuvo apacia pasidaryt  g.gif  kita lempa isardyt?  lotuliukas.gif

Arba is sendaikciu nusipirt mirksiukas.gif
Atsakyti
as va kaip tik secondhanduose nusipirkau sena lepma uz 3.50 Lt gaubta ismeciau nes visas suluzes o pagrindas keramikinis baltas thumbup.gif ir veikia viskas lepute dega thumbup.gif

dabar tik galvoju kaip gaubta cia pasidarius... g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 04 06, 20:35)
user posted image

įdomu, jei tokia širma pakabinta praėjime, ar ne per sunki širma pro ją vaikščioti? Nes kaip tik yra nestandartinio dydžio anga, kuriai jokios širmos netinka pirktinės, būtų galima padaryt. Tik ar bus įmanoma pro ją vaikščiot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 07, 10:00)
įdomu, jei tokia širma pakabinta praėjime, ar ne per sunki širma pro ją vaikščioti? Nes kaip tik yra nestandartinio dydžio anga, kuriai jokios širmos netinka pirktinės, būtų galima padaryt. Tik ar bus įmanoma pro ją vaikščiot?  g.gif

Man rodos imanoma tik nestandziai diskus suristi, kad laisviau jie sudetu
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 04 08, 09:19)
Man rodos imanoma tik nestandziai diskus suristi, kad laisviau jie sudetu

na taip, turbūt g.gif o įdomu, ar jie nesubraižo odos einant pro šalį per tokią širmą g.gif

kaip tik ketinau pramesti daug senų CD, o dar ir kaip tik širmos nestandartinės reikia, jaučiu teks bandyt ir rizikuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 08, 10:35)
na taip, turbūt  g.gif o įdomu, ar jie nesubraižo odos einant pro šalį per tokią širmą  g.gif

kaip tik ketinau pramesti daug senų CD, o dar ir kaip tik širmos nestandartinės reikia, jaučiu teks bandyt ir rizikuot  rolleyes.gif

nu, man tai atrodo, kad rizikinga tokia širma, gali ir netyčia įsipjauti, ir staigiau nuleidus, tai gali susmigti tie diskai hihihi.gif pabandyk numesti ant rankos kokį CD krastu - skaudės, ar nelabai?
Atsakyti
O as manau kad visai graziai atrodys g.gif o ir vis vien kai pro sirmas eini tu rankom prasiskleidi ja smile.gif tad lauksime darbelio mirksiukas.gif tik galvoju o jej skylutes pramusus dvi kompaktuose ir surisus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 04 08, 15:46)
O as manau kad visai graziai atrodys  g.gif  o ir vis vien kai pro sirmas eini tu rankom prasiskleidi ja  smile.gif  tad lauksime darbelio  mirksiukas.gif  tik galvoju o jej skylutes pramusus dvi kompaktuose ir surisus?  g.gif

na jaučiu gundysiuos bandyt. Tik greit nelaukit, nes tik po poros menesiu vaziuosiu ten, kur ta sirma reikalinga. O iki tol tik rinksiu kompaktus smile.gif
Atsakyti
radau toky puslapiuka, paziurekit http://www.lengvidai...eros-idjos.html lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Nu sitie tai tiktu prie mano vejo gaudytojo wub.gif

Sitas dar thumbup.gif user posted image
Kaip tik virtuvej laikrodzio ieskojau. Tik kazi is kur gaut tokius stiprius klijus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 09 balandžio 2008 - 10:53