Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(Melita. @ 2008 03 19, 23:13)
Man irgi ideja su kokosais patiko!
O siaip jei tos lempos kabetu namie, tai as irgi gal labiau noreciau koki lenciugeli kabinti, bet kadangi kaime, lauke, ant medziu, tabaluos, tai nieko tokio jau nesimatys  thumbup.gif

pritariu tau thumbup.gif jei laikyciau namie tai ir grazinciau, is toli turetu atrodyti kaip kabantys tie kokosai be nieko nes manau kad tu vielu net nesimatys.
man idomu isdykelee_ kiek kainavo tie lenciugeliai nu pvz metras tau? nes pas mane 4 zvakides. is tu kokosu dar planuoju pora gal pasidaryti. g.gif reiktu kazkur ant vienos zvakides 3 lenciugeliu (virvuciu)po kokius 30 cm
Atsakyti
ner uz ka uz ideja, as paskaiciavai tai vienai zvakei lenciugelio reiketu mazdaug jei po 30 cm tai apie metra tai jai 4 zvakides ardar planuoju2 pasidaryti bus tai jau reikia kazkur vosne 6 metru g.gif
seip ieskausi nete kazka grazaus i kaima dar pasiadryti, ir nesudetinga bet idomu dalyka gal kas kokiu sodui ar keimo pievelei puosti turit ideju ? buciau dekinga uz nuorodas. biggrin.gif
Papildyta:
dar zinau is kokosu viena buda bet cia gaunasi kaip taurele. kad irgi reikia per puse perpjauti ir kur yra smailus kokoso galai reikia juos suklijuoti. arbe su kokiu varztuku suversti aisku pries tai pragrezus skylute. ir gaunasi tokia kaip taurele. nu tikiuosi supratot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 20 kovo 2008 - 11:12
Aga bent jau as tai supratau ax.gif turetu but labai grazu mirksiukas.gif
Va kaip kad pas mane pvz yra is geliu padaryta, tai reiktu apacia prie ko nors prikonstruoti ir bus kaip tavo mineta taurele mirksiukas.gif
user posted image

Na o i soda tai jej ka su gelem nori, loveliais kazkokiais ar pan, tai galiu paieskot savo lobynuose blush2.gif
Atsakyti
KOXAMTE tavo darbeliai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o čia mano taupyklės vaikam iš stiklainiųuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 22 kovo 2008 - 14:18
SU VELYKOMuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 22, 15:23)
Aga bent jau as tai supratau  ax.gif  turetu but labai grazu  mirksiukas.gif
Va kaip kad pas mane pvz yra is geliu padaryta, tai reiktu  apacia prie ko nors prikonstruoti ir bus kaip tavo mineta taurele  mirksiukas.gif
user posted image

Na o i soda tai jej ka su gelem nori, loveliais kazkokiais ar pan, tai galiu paieskot savo lobynuose  blush2.gif

nu zinok butu neblogai 4u.gif jei netingetum paieksoti buciau dekinga ax.gif
na cia tu kur rode panasei tik kur pas tave ten zalias po apcia tai reikia klijuoti kita puse kokoso. na tuo galu kur yra smailesnis na jetau jei supratot doh.gif
Atsakyti
su praejusiom sv. velykom
mano darbeliai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Senukuose smulkiosios grandinėlės nuo 0,79 Lt. Kaip tik vakar užsukus buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 27, 12:31)
Ritperliukas ar ssugalvojai kaip dezes pagrazinti?

kazkaip nea g.gif niekas nesauna i galva. g.gif bet cia Koxamte savo dezeles nori grazinti, tai reikai jos klausti ar ji jau pasigrazino jas smile.gif
nz gal kokiom vytelemis jas kaip nors apipinti kad idomiai tarodytu.
beje dekui uz pagyrimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 27 kovo 2008 - 14:08
Joa cia as uzsimaniau tas dezeles pagrazint biggrin.gif manau kad kada nors bandysiu is laikrasciu jas apipint, nudazyt ir gal dekupaza uzdet g.gif tik tai bus speju vasara doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
1. sviestuvas ant palangesuser posted image
2. melynas sviestuvas
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 04 balandžio 2008 - 17:16
blink.gif wow kaip grazu thumbup.gif tik kaip ta sviestuvo apacia pasidaryt g.gif kita lempa isardyt? lotuliukas.gif
Atsakyti