Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(Evanescene @ 2008 03 13, 19:23)
O man kilo tokia idėja,tik reikės daug darbo mirksiukas.gif :
Iškrauti viską iš tų dėžių jas nudažyti,palikt nudžiut.Tada paimt lygiai išpjautų fanieros gabaliukų gražių (Galima padekupažint,ar šiap kokį paveikslėlį išpiešt) ir išdegint pvz.: Siūlai , tada tas lenteles priklijuoti tų dalių kur jus norėjote kaspinų kišt mirksiukas.gif  ax.gif

Ideja tai tikrai super thumbup.gif tik nlb supratau kaip tada ta faniera pritvirtint ax.gif
Atsakyti
pasidariau zvakides is kokoso riesuto perpjoviua pusiau kokosa isgreziausus graztu skylutes kad butu galima iverti vielutes. beliko tik zvakes nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 13, 20:15)
Ideja tai tikrai super  thumbup.gif  tik nlb supratau kaip tada ta faniera pritvirtint  ax.gif

Galbūt tiktų tokia dvipusė lipni juosta arba "folijinė" lipni juosta ji labai tvirtai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 13, 22:16)
pasidariau zvakides is kokoso riesuto perpjoviua pusiau kokosa isgreziausus graztu skylutes kad butu galima iverti vielutes. beliko tik zvakes nupirkti.

Labai lauksim pasirodymo mirksiukas.gif

QUOTE(Evanescene @ 2008 03 13, 22:32)
Galbūt tiktų tokia dvipusė lipni juosta arba "folijinė" lipni juosta ji labai tvirtai laiko mirksiukas.gif

Aga turiu dvipusia ta lipnia mirksiukas.gif Reiks manau kazka mastyt ax.gif bet tik veliau, nes dabar mokslai uzsivertus, nebent koks lengvesnis ir greitesnis atsiras papuosimo budas hihihi.gif
Atsakyti
Uzduotis sugalvoti, kaip butu galima pakeisti CD stova ar dezeles, kad butu talpu neuzimtu daug vietos ir gali but grazu (jej matomoj vietoj) biggrin.gif
Atsakyti
niu va rodausi su savo darbeliias cia gal kai kurie ir ne i tema g.gif
laikrodukas
user posted image
user posted image
zvakide is kokoso riesuto nieko ypatingo pasidariau 4 tokias kaime isbandysiu .
user posted image
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
Nius labai jau grazu wub.gif o ta lempa tai super wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Cia dekupazinti daikciukai taip? blush2.gif o lempa pati darei ar sena "patvarkei"? lotuliukas.gif

Na su kokosai tai labai thumbup.gif mintis, tik man vielutes noretusi kazkaip padailinti ax.gif kazko truksta rolleyes.gif
Atsakyti
ritperliukas nu labai grazu, ir laikrodis kazkur matytas lotuliukas.gif , o su kokosine zvakide tai man gera ideja davei, kaip tik galvojau sode kaza panasaus padaryti
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 19, 21:18)
Nius labai jau grazu  wub.gif  o ta lempa tai super  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Cia dekupazinti daikciukai taip?  blush2.gif  o lempa pati darei ar sena "patvarkei"?  lotuliukas.gif 

Na su kokosai tai labai  thumbup.gif mintis, tik man vielutes noretusi kazkaip padailinti  ax.gif kazko truksta  rolleyes.gif

deje ne dekupazinta- ta lempa pirkta lotuliukas.gif (parodziau kaip daugmaz interjere atrodo), tiesiog norejau laikroduka parodyti. laikrodukas kad deretu padariau; tiesiog su akriliniais juodasi dazais apipaisiau. norejau kad butu kazkas panasu i tigro kaili. ir viskas.
nu man vielutes cia kaip tik tinka nes vis vien vesiu i kaima ant medziu kabinti ypac kai dar nera lapu, pavesinei, - gal koks lenciugelis ir graziau nei vielutes .nu bet tikrai nemokesiu uz koky lenciugeli 30 lt kad visoms uztektu 4 zvakidem o siulu nenoriu nes dar netycia kaima padegsiu lotuliukas.gif
aciu uz pagirimus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 19 kovo 2008 - 20:36
Niu bet citiek labai super viskas thumbup.gif o lenciugelis plonytis manau labai graziai atrodytu, o nemanau kad butu tokia brangi ji g.gif juk plonytes reiktu g.gif
Atsakyti
Man irgi ideja su kokosais patiko!
O siaip jei tos lempos kabetu namie, tai as irgi gal labiau noreciau koki lenciugeli kabinti, bet kadangi kaime, lauke, ant medziu, tabaluos, tai nieko tokio jau nesimatys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 19, 20:34)

nu man vielutes cia kaip tik tinka nes vis vien vesiu i kaima ant medziu kabinti ypac kai dar nera lapu, pavesinei, -  gal koks lenciugelis ir graziau nei vielutes .nu bet tikrai nemokesiu uz koky lenciugeli  30 lt  kad visoms uztektu 4 zvakidem o siulu nenoriu nes dar netycia kaima padegsiu  lotuliukas.gif
aciu uz pagirimus. blush2.gif

Plonu lenciugeliu yra Senukuose ,kainuoja tikrai labai nedaug,As pirkau surfiniju vazonus pakabinti balkone ax.gif Reiks ir man pasidaryti is kokoso kazka panasaus,aciu uz ideja aciuks.gif Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti