Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 08, 16:19)
labai grazu, o kaip padarei ta dazu suskilima? As kaip tik noriu vazona sitaip isgrazinti bet nezinau kaip g.gif
user posted image

Malonu kad neišpeikėt. blush2.gif blush2.gif
Čia pirma sluoksnį dažiau akriliais baltais dažais po to kai išdžiuvo Sadolin Antyque laku lakavau kuo storiau lakuoji tuo storesni įtrūkimai išdžiuvus lakui dažiau raudonais dažais. Galiausiai akriliniu laku porą sluoksnių.
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 10, 17:32)
Malonu kad neišpeikėt. blush2.gif  blush2.gif
Čia pirma sluoksnį dažiau akriliais baltais dažais po to kai išdžiuvo  Sadolin  Antyque laku lakavau kuo storiau lakuoji tuo storesni įtrūkimai išdžiuvus lakui dažiau raudonais dažais. Galiausiai akriliniu laku porą sluoksnių.

Nu reiks pameginti. Bet ar neuzsidazo itrukimai kai ant virsaus rudonais uzdazei?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 11, 13:27)
Nu reiks pameginti. Bet ar neuzsidazo itrukimai kai ant virsaus rudonais uzdazei?

Tie įtrūkimai atsiranda nudažius raudonais dažais, jie trūkinėja bedžiūdami taip ir pasimato baltasis sluoksnis. Tik nepamiršk jei nulakuosi storai bus dideli įtrūkimai jei plonai tai bus daug ir smulkių įtrūkimų (jei darysi smulkų darbelį tai labai svarbu). Sėkmės eksperimentuojant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 11, 19:23)
Butinai reikes isbandyti drinks_cheers.gif

Tikrai gali paeksperimentuoti nes tai gana nesudėtinga thumbup.gif. Tik tas vietas kur nenorėsi tų įtrūkimų gana sunku užmaskuoti tie įtrūkimai vis atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 12 kovo 2008 - 15:04
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 12, 17:03)
Tikrai gali paeksperimentuoti nes tai gana nesudėtinga thumbup.gif. Tik tas vietas kur nenorėsi tų įtrūkimų gana sunku užmaskuoti tie įtrūkimai vis atsiranda  biggrin.gif

Tai kaip suprantu kai nudazai balta spalva reik palaukti kol isdzius. O lakas ir raudona spalva tai viena ant kito is kart?
Atsakyti
Noriu Jusu patarimo ax.gif Pas mane kambary yra gal kokia 6 plastmasines dezutes (vaisiai kai buna sudeti mandarinai kokie ar pan) tai as i jas susidejus savo zurnalus rankdarbiu priemones ir man jie labai niuriai atrodo, nes yra juodos spalvos, tad reikia ideju kaip galeciau tas dezutes "aprenkti" ar papuosti, kad grazesnes butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 12, 18:07)
Tai kaip suprantu kai nudazai balta spalva reik palaukti kol isdzius. O lakas ir raudona spalva tai viena ant kito is kart?

lotuliukas.gif Visi sluoksniai turi išdžiūti.
Kai nudažai baltai palauki kol išdžius, lakuoji , lauki kol išdžius ir tik tada dažai raudonai. Koks pirmas dažų sluoksnis tokia ir įtrūkimų spalva. Pirmasis gali būti ne tik baltas gali būti tamsi spalva tada įtrūkimai bus tamsus o vietoj raudonos gali dažyti šviesiai, čia kaip PVZ kad įsivaizduotum. Nu tikiuosi aiškiai paaiškinau nes iš manęs tikrai prasta mokytoja doh.gif biggrin.gif O kai dedi pagrindinę spalva išdžiuvus padekoruoji jei reikia ir tada nulakuoji.
Atsakyti
Na va mano beveik visi turtai sudeti lotuliukas.gif o kiek dar ju palepei slypi, nes jau kambari nera kur det doh.gif
user posted image
As galvojau is pradziu su kaspinu (kur dovanas surisa) per tuos tarpukus taip perkist, bet nz g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 13, 19:33)
lotuliukas.gif Visi sluoksniai turi išdžiūti.
Kai nudažai baltai palauki kol išdžius, lakuoji , lauki kol išdžius ir tik tada dažai raudonai. Koks pirmas dažų sluoksnis tokia ir įtrūkimų spalva. Pirmasis gali  būti ne tik  baltas gali būti tamsi spalva tada įtrūkimai bus tamsus o vietoj raudonos gali dažyti šviesiai, čia kaip PVZ kad įsivaizduotum. Nu tikiuosi aiškiai paaiškinau nes iš manęs tikrai prasta mokytoja  doh.gif  biggrin.gif O kai dedi pagrindinę spalva išdžiuvus padekoruoji jei reikia ir tada nulakuoji.

Aha labai aisku.Aciu. cia tau 4u.gif

QUOTE(Koxamte @ 2008 03 13, 19:34)
Na va mano beveik visi turtai sudeti  lotuliukas.gif  o kiek dar ju palepei slypi, nes jau kambari nera kur det  doh.gif
As galvojau is pradziu su kaspinu (kur dovanas surisa) per tuos tarpukus taip perkist, bet nz  g.gif

Aha ir man tokia mintis pirmiausia sove. Gali dar nupurksti kokiais nors spalvos dazais. As dabar taip vazonus galvoju pakeist ,nes tik plasmasinius zalius gavau, o man jie virtuvej netinka
Atsakyti
Bet po to pagalvojau, kad per marga nebutu g.gif O nupurkst tai bijau rizikuot, nes sugraust gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 13, 20:02)
Bet po to pagalvojau, kad per marga nebutu  g.gif  O nupurkst tai bijau rizikuot, nes sugraust gali  doh.gif

plasmase? nu kad nea as va nupurskiau pira sluoksni ir nieko.
dar gali kokiomis nors sakomis perpinti jas skeliant per puse isilgai, kad marga nebutu
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 13, 18:34)
Na va mano beveik visi turtai sudeti  lotuliukas.gif  o kiek dar ju palepei slypi, nes jau kambari nera kur det  doh.gif
user posted image
As galvojau is pradziu su kaspinu (kur dovanas surisa) per tuos tarpukus taip perkist, bet nz  g.gif

O man kilo tokia idėja,tik reikės daug darbo mirksiukas.gif :
Iškrauti viską iš tų dėžių jas nudažyti,palikt nudžiut.Tada paimt lygiai išpjautų fanieros gabaliukų gražių (Galima padekupažint,ar šiap kokį paveikslėlį išpiešt) ir išdegint pvz.: Siūlai , tada tas lenteles priklijuoti tų dalių kur jus norėjote kaspinų kišt mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 13 kovo 2008 - 18:25