As ir nesu bet darai 20 foto ir is ju kuri bus liuks nesiok po kambari kur sviesiau kur tamsiau ir pan ar lempa pasistacius reguliuok
Mna ta ideja vejo varpeliai ia raktu . Kazka panasaus esu padarius is kriaukliu ir akmenuku. Nufotkinsiu ir parodysiu butinai
N kaip ir zadejau idedu savo sumeistruota vejo gaudykle.Ideja kilo norvegijoj,kai norejos parsivest is ten kazka originalaus. pagaminta viskas is ten rastu gamtiniu medziagu. taip pat panasu padairai ir tevams tik vien ir kriaukliu. Kai pas juos nuvaziuosiu butinai nufotografuosiu.
Taigi atiduodu jusu teismui:
Taigi atiduodu jusu teismui:
Labai super atrodo net nepasakyciau kad tai ranku darbas O tas rodikleles teko praardyt kad idetum paveiksliuka?
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 01, 16:32)
Labai super atrodo net nepasakyciau kad tai ranku darbas O tas rodikleles teko praardyt kad idetum paveiksliuka?
Jo labai lengvai nusieme, bet ruosiuos sita dovanot. Nes mal labiau pire sviestuvo tiktu su zydru apvadu. na jei rasiu toki tai pasistenksiu nufotografuot viska darbo eiga
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 01, 16:28)
Dar parodau koki laikrodi savo pupos kambari padariau. Labai ieskojau laikrodzio ant sienos kabinamo su mikes pukuotuko herojumi, ir paieskos buvo bergzdzios arba jau kaina ju nereali. Tai maximoj nupirkau laikrodi po 3lt ir dovanu maiseli 0.99ct iskirpau meski ir priklijavau prie ciferblato.
atrodo asirgi lygiai toky paty laikrody turiu o kaip ji priklijavai kad ten rudykles nestrigtu? as vie nbandziau daryti dekupazo technika , dekoruoti vidu ale rezultatas - teko ismesti vis laikrody
Ne karve kainuoja tie laikrodziai prisipirk kelis ir eksperementuok
Papildyta:
O as siandien bevartydama SM pamaciau pynima is laikrasciu apstulbau sia technika, kad galima ir vazeles ir dezeles ir leksteles pasidaryt, super, reiks pasigamint jej tik iseis, nes tos pintos dezeles labai jau brangios
Papildyta:
O as siandien bevartydama SM pamaciau pynima is laikrasciu apstulbau sia technika, kad galima ir vazeles ir dezeles ir leksteles pasidaryt, super, reiks pasigamint jej tik iseis, nes tos pintos dezeles labai jau brangios
Labas merginos nu laikrodukas tikrai superinis tikrai nebūčiau pamanius, kad čia rankų darbelis. Smagu ir iš kur jūs prigalvojat tokių dalykų. Bandžiau ir aš praeitą savaitgalį kokį seną baldelį atgaivinti.
Mano atnaujinta batų dėžė
Įmetu nuoroda. Jūsų teismui mano pirmas baldas atgimęs naujai . Tikiuosi labai neišpeiksit
Mano atnaujinta batų dėžė
Įmetu nuoroda. Jūsų teismui mano pirmas baldas atgimęs naujai . Tikiuosi labai neišpeiksit
Puiki dėžė. Man atrodo kad čia naudojai sendinimui skirtus dažus. Apie tai daug informacijos galima rasti dekupažo temelėje?
Tikrai grazi deze bet man joje kokiu nors elementu viduryje truksta panaudojus dekupazo technika