Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

As ir nesu mirksiukas.gif bet darai 20 foto ir is ju kuri bus liuks mirksiukas.gif nesiok po kambari kur sviesiau kur tamsiau ir pan lotuliukas.gif ar lempa pasistacius reguliuok biggrin.gif
Atsakyti
Mna ta ideja vejo varpeliai ia raktu thumbup.gif . Kazka panasaus esu padarius is kriaukliu ir akmenuku. Nufotkinsiu ir parodysiu butinai
Atsakyti
N kaip ir zadejau idedu savo sumeistruota vejo gaudykle.Ideja kilo norvegijoj,kai norejos parsivest is ten kazka originalaus. pagaminta viskas is ten rastu gamtiniu medziagu. taip pat panasu padairai ir tevams tik vien ir kriaukliu. Kai pas juos nuvaziuosiu butinai nufotografuosiu.
Taigi atiduodu jusu teismui:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar parodau koki laikrodi savo pupos kambari padariau. Labai ieskojau laikrodzio ant sienos kabinamo su mikes pukuotuko herojumi, ir paieskos buvo bergzdzios arba jau kaina ju nereali. Tai maximoj nupirkau laikrodi po 3lt ir dovanu maiseli 0.99ct iskirpau meski ir priklijavau prie ciferblato.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 01 kovo 2008 - 14:32
Labai super atrodo thumbup.gif net nepasakyciau kad tai ranku darbas bigsmile.gif O tas rodikleles teko praardyt kad idetum paveiksliuka? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 01 kovo 2008 - 14:32
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 01, 16:32)
Labai super atrodo  thumbup.gif net nepasakyciau kad tai ranku darbas  bigsmile.gif  O tas rodikleles teko praardyt kad idetum paveiksliuka?  blush2.gif

Jo labai lengvai nusieme, bet ruosiuos sita dovanot. Nes mal labiau pire sviestuvo tiktu su zydru apvadu. na jei rasiu toki tai pasistenksiu nufotografuot viska darbo eiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 01, 16:28)
Dar parodau koki laikrodi savo pupos kambari padariau. Labai ieskojau laikrodzio ant sienos kabinamo su mikes pukuotuko herojumi, ir paieskos buvo bergzdzios arba jau kaina ju nereali. Tai maximoj nupirkau laikrodi po 3lt ir dovanu maiseli 0.99ct iskirpau meski ir priklijavau prie ciferblato.
user posted image

atrodo thumbup.gif asirgi lygiai toky paty laikrody turiu o kaip ji priklijavai kad ten rudykles nestrigtu? g.gif as vie nbandziau daryti dekupazo technika , dekoruoti vidu ale rezultatas - teko ismesti vis laikrody biggrin.gif
Atsakyti
Ne karve kainuoja tie laikrodziai mirksiukas.gif prisipirk kelis ir eksperementuok lotuliukas.gif
Papildyta:
O as siandien bevartydama SM pamaciau pynima is laikrasciu wub.gif apstulbau sia technika, kad galima ir vazeles ir dezeles ir leksteles pasidaryt, super, reiks pasigamint jej tik iseis, nes tos pintos dezeles labai jau brangios doh.gif
Atsakyti
Labas merginos nu laikrodukas tikrai superinis tikrai nebūčiau pamanius, kad čia rankų darbelis. Smagu 4u.gif ir iš kur jūs prigalvojat tokių dalykų. Bandžiau ir aš praeitą savaitgalį kokį seną baldelį atgaivinti.

Mano atnaujinta batų dėžė
Įmetu nuoroda. Jūsų teismui mano pirmas baldas atgimęs naujai ax.gif . Tikiuosi labai neišpeiksit blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 03 07, 16:32)
Įmetu nuoroda. Jūsų teismui mano pirmas baldas atgimęs naujai ax.gif . Tikiuosi labai neišpeiksit  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

labai grazu, o kaip padarei ta dazu suskilima? As kaip tik noriu vazona sitaip isgrazinti bet nezinau kaip g.gif
user posted image
Atsakyti
Puiki dėžė. thumbup.gif thumbup.gif Man atrodo kad čia naudojai sendinimui skirtus dažus. g.gif Apie tai daug informacijos galima rasti dekupažo temelėje?
Atsakyti
Tikrai grazi deze thumbup.gif bet man joje kokiu nors elementu viduryje truksta panaudojus dekupazo technika ax.gif
Atsakyti