Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

As tai pirkau senukuose, apie 10 lt mokejau jei neklystu g.gif Bet tik tiek nepatiko kad neatsparus vandeniui-nusiplauna, bet siaip tai super thumbup.gif prie bet kokio pavirsiaus limpa thumbup.gif P.S pas mane darbeliuose yra is jo kaikas nupaisyta ant stiklines vazeles, uzeik pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 19 vasario 2008 - 18:53
tu kaip ir as- nori suteikti senam daiktui nauja gyvenima. taip ir as darau man idomu jo rezultatas. ka tik praziurejau tavo darbeliu galerija, ypac patiko dekupazinta spinta wub.gif o su kokiais dazais ten dazyta ?
Atsakyti
Tikrai taip mirksiukas.gif Man idomu viska isbandyti mirksiukas.gif Smagu kad yra bendraminciu thumbup.gif O ten daziau su baltais akriliniais dazais i kuriuos ipyliau geltono pigmento, o po to laku nulakavau viska padarius mirksiukas.gif Sakiau kai turesiu vaiku kada puikiai ta spinta tiks hihihi.gif lotuliukas.gif O dabar ten knygos karaliauja biggrin.gif
Atsakyti
bet jus ir meistraujat cia... tikros jurgeles meistreles wink.gif labai graziai viska padarot, o svrabiausia sugalvojat smile.gif
Atsakyti
Tokios mes jau esam mirksiukas.gif bet tikiu, kad ir tu kazkokiu gabumu turi mirksiukas.gif
Atsakyti
vienam zurnale radau kaippasidekoruoti vazona ir paveiklely pasidaryti priemones parastos lapai medziu, zirkles ir klijai man tarodo dar teptukas
user posted image
user posted image
Atsakyti
cia raso kaip is senu langu pasidaryti saklbimo deze ir paskui kaip pufa atnaujinti aptraukti gobelnu
user posted image

cia kaip atnaujinti stala cia matosi fotkeje staliuka o vudyryje natu sasiuvinio lapai ir biksi apdeginti.
user posted image
user posted image
foto remeliai
user posted image
cia vejo varpeliia padaryti is raktu senu nenuadojamu.
sory uz kokybe fotkiu blush2.gif
Papildyta:
kazko fotkiu nerodo
g.gif
Papildyta:
nagal pabandysiu siek tiek veliau ideti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 25 vasario 2008 - 16:23
Rodo rodo tas foto mirksiukas.gif Tik va idejos geros, o kokybe labai apsviesta doh.gif sunku ka suprast kaip ka daryt rolleyes.gif
Atsakyti
nekenciu savo fotiko kai nereikia tai blicas isijungia, o jei be blico butu neryskios
jei zinai toky zurnala geri patarimai, kiekvienoje bibliotekoje manau yra. gali pasimti pasivartyti biggrin.gif
Atsakyti
reik zaisti su apsvietimu mirksiukas.gif aga zinau ta zurnaliuka kelis ir pati turiu, o tas pats pirmas pav tai is sodo spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Jei reikia pieštukinės - nebūtina ją pirkti, galima pačioms pasigaminti štai tokiu būdu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokia gera mintis thumbup.gif super clap.gif nu ir sugalvok tu man sitaip mastau.gif paprasta ir grazu hihihi.gif
Atsakyti