As tai pirkau senukuose, apie 10 lt mokejau jei neklystu Bet tik tiek nepatiko kad neatsparus vandeniui-nusiplauna, bet siaip tai super prie bet kokio pavirsiaus limpa P.S pas mane darbeliuose yra is jo kaikas nupaisyta ant stiklines vazeles, uzeik pasiziureti
tu kaip ir as- nori suteikti senam daiktui nauja gyvenima. taip ir as darau man idomu jo rezultatas. ka tik praziurejau tavo darbeliu galerija, ypac patiko dekupazinta spinta o su kokiais dazais ten dazyta ?
Tikrai taip Man idomu viska isbandyti Smagu kad yra bendraminciu O ten daziau su baltais akriliniais dazais i kuriuos ipyliau geltono pigmento, o po to laku nulakavau viska padarius Sakiau kai turesiu vaiku kada puikiai ta spinta tiks O dabar ten knygos karaliauja
Tokios mes jau esam bet tikiu, kad ir tu kazkokiu gabumu turi
vienam zurnale radau kaippasidekoruoti vazona ir paveiklely pasidaryti priemones parastos lapai medziu, zirkles ir klijai man tarodo dar teptukas
cia raso kaip is senu langu pasidaryti saklbimo deze ir paskui kaip pufa atnaujinti aptraukti gobelnu
cia kaip atnaujinti stala cia matosi fotkeje staliuka o vudyryje natu sasiuvinio lapai ir biksi apdeginti.
foto remeliai
cia vejo varpeliia padaryti is raktu senu nenuadojamu.
sory uz kokybe fotkiu
Papildyta:
kazko fotkiu nerodo
Papildyta:
nagal pabandysiu siek tiek veliau ideti
cia kaip atnaujinti stala cia matosi fotkeje staliuka o vudyryje natu sasiuvinio lapai ir biksi apdeginti.
foto remeliai
cia vejo varpeliia padaryti is raktu senu nenuadojamu.
sory uz kokybe fotkiu
Papildyta:
kazko fotkiu nerodo
Papildyta:
nagal pabandysiu siek tiek veliau ideti
Rodo rodo tas foto Tik va idejos geros, o kokybe labai apsviesta sunku ka suprast kaip ka daryt
nekenciu savo fotiko kai nereikia tai blicas isijungia, o jei be blico butu neryskios
jei zinai toky zurnala geri patarimai, kiekvienoje bibliotekoje manau yra. gali pasimti pasivartyti
jei zinai toky zurnala geri patarimai, kiekvienoje bibliotekoje manau yra. gali pasimti pasivartyti
reik zaisti su apsvietimu aga zinau ta zurnaliuka kelis ir pati turiu, o tas pats pirmas pav tai is sodo spalvos
Jei reikia pieštukinės - nebūtina ją pirkti, galima pačioms pasigaminti štai tokiu būdu
Kokia gera mintis super nu ir sugalvok tu man sitaip paprasta ir grazu