Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

ritperliuk, o ar padengimas laku, klijavimas ir visa kita nepakeičia paveiksliuko spalvos? Nenutamsėja? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif As taip pat noriu pasiulyti jums savo ideja, kaip pasidaryti grazia muiline:
http://public.fotki....stamuiline.html
nulupus visas etiketes tiesiog apipaisiau akrilo dazais mirksiukas.gif
Atsakyti
ritperliukas aciu uz paaiskinima, pasirodo taip paprasta, reiks ir man tuo uzsiimti
QUOTE(la petite @ 2008 01 31, 13:55)
Sveikos mergaites  4u.gif As taip pat noriu pasiulyti jums savo ideja, kaip pasidaryti grazia muiline:
http://public.fotki....stamuiline.html
nulupus visas etiketes tiesiog apipaisiau akrilo dazais  mirksiukas.gif

Sauni ideja, mano mama yra taip pasidarius ir fairy ipylus. Aisku uzrasas fairy
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 01 31, 13:36)
ritperliukas aciu uz paaiskinima, pasirodo taip paprasta, reiks ir man tuo uzsiimti
Sauni ideja, mano mama yra taip pasidarius ir fairy ipylus. Aisku uzrasas fairy

Gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip idomiai sugalvota thumbup.gif O tie dazai nenusivalo? g.gif ar su laku dar uzlakavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra69 @ 2008 01 31, 13:43)
ritperliuk, o ar padengimas laku, klijavimas ir visa kita nepakeičia paveiksliuko spalvos? Nenutamsėja? g.gif

nu zinok nea siandien nulakavau tik blizgesi igauna padengiau viena karta palaukiau pokol nudziuvo, o paskui antra karta nulakavau nu viskas normaliai . lakas pats paprasciausias ax.gif
ner uz ka del paiskinimo smile.gif
tieisog reikia kantybes karpant paveisliukus, o paskui klijuojant nes labai jau susirauksleja todel ir sepeteli naudojau kur smulkios detales kad tas rauksles is varytu.
labai grazus buteliukas fairy wub.gif bet akrilas... jis nusiima jei suslapinsi ir pasveisi ...nesugadina tokio gorzio ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2008 01 31, 16:45)
Gražūs darbeliai  thumbup.gif

aciu visoms uz pagyres blush2.gif kazkaip reikia kitokiu serveteliu nusipirkti pabandyti cia viena mama buvo idejus duris dekupazintas galvoju reikia pasigrazinti savo senas dureles. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 31, 22:21)
labai grazus buteliukas fairy  wub.gif bet akrilas... jis nusiima jei suslapinsi ir pasveisi ...nesugadina tokio gorzio ? g.gif

tai cia su tokiais spec dazais nupaisyta,kur isdziusta ir pasidaro skaidrus.jie i lipala panasus
Atsakyti
Cia ne su sitais piesei?
Limpa ant stiklo
Atsakyti
Na ir kur dingote isradijeles ? g.gif ax.gif
Atsakyti
VA kokia gera minti knygoj radau, gal kam pravers mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
tikrai sauni ideja as irgi mestelsiu ideju . biggrin.gif is zurnalu,
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 01, 00:50)