Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliukas "sėdi": cezaris ar natūralus gimdymas

QUOTE(Daile @ 2006 02 23, 15:24)
23 valandas blink.gif  kaip tu istverei??

su pirma dukryte kaklelio atsidarinejimo saremius pramiegojau, tik atsibudau, ir i gimdykla...ten, aisku smagumai prasidejo, bet jie tesesi dvi valandas (tik).
sako su antru veiksmas greiciau vyksta, bet kad jau tokia mazosios padetis, tai sunku prognozuot g.gif
Papildyta:

smile.gif ir man taip pat,sąrėmius pramiegojau po to tiesiai į gimdyklą,dvi valandos malonumų po to vistiek cezaris doh.gif ,taip norėjau pati pagimdyti. Dabar tai maziuko gaila,nes susitikom tik po keturių valandų.(pilna narkozė)
Atsakyti
QUOTE(Momo @ 2003 09 13, 02:15)
Gal yra mamu, kuriu leliukas iki pat galo taip ir neapsiverte galva zemyn? Manasis butent toks uzsispyrelis smile.gif Jau baigiasi 38a savaite, o jis sau sedi patenkintas. Nepadejo nei pratimai, nei ikalbinejimai. Gydytojai, akuseres kaip susitare sako, kad normaliai gimdyti per didele rizika. Vienoj knygoj radau parasyta, kad cezario pjuvis butent dazniausiai ir daromas todel, kad vaikelis neapsivertes.
Gal zinote, kur galeciau rasti daugiau informacijos apie tai? Beja, as pati esu gimusi atvirksciai smile.gif

Esu girdėjusi, kad tai paveldima. Gulėjau ligoninėje su mamyte, kurios jau trečia karta taip gimsta (jos mama, ji pati ir jos dukrytė) doh.gif
Jei neapsivers, tai tikrai - darys cezarį g.gif
Atsakyti
Tai gali būti paveldima, jei vaikas sėdi dėl paveldimos gimdos anomalijos. Mūsų giminėj niekas nesėdėjo, tik mano sūnus.
Vien tik dėl sėdmeninės pirmeigos cezario neatlieka. Atlieka tada, kai yra kelios priežastys: vaikas sėdi ir siauri mamos klubai, arba vaiko svoris didelis. Kiekvienu atveju gydytojai pasveria visus "už" ir "prieš", ir tik tada nusprendžia, kaip elgtis.
Atsakyti
Abu mano vaikai apsisuko tada ,kai jau gyditoja nesitikejo rolleyes.gif ,aš tai bijojau,kad taip ir neužims teisingos padietes,nes jų tėtis butent taip pasauly ir išvydo,kiek žinau gymdimas buvo labai sunkus,be to jis dar ir smarkiai pridusęs buvo.Bet manau ,kad šiais laikais gyditojai jau taip nerizikuoja ir jei ka daro cezari,pati tai nesirižčiau gymdit jei zinočiau ,kad pirmeiga yra sedmeninė,cezario reikalaučiau
Atsakyti
mano megyte sedejo pilvely(tai jau sudetingiau)tai kaip as apsidziaugiau,kad gydytojas apziurejes pranese,kad darys cezario pjuvi!jau visa menesi tai zinojau,tai po 38sav apziuros,po savaites buvo nuspresta operuot.jei ne jis taip butu nusprenses,pati buciau prasius.taip jau buvau nusprendus,nes labai bijojau rizikuot savo mazyles gyvybe..
Atsakyti
sveikos,
turiu klausimėlį: jeigu lankaisi poliklinikoje ir nuvažiuoji į gimdymo namus sužinoti dėl cezario operacijos (maniškis guli kojytėmis į priekį ir jau sako, kad neapsivers), tai skaitosi, kad tariesi su gydytoju ir moki pinigėlius? g.gif
Jei taip tai, kokios kainos už tokį susitarimą yra Kaune 2ligoninėje?
Atsakyti
Aš vistiek savo laikaus. Žvėrys tie daktarai, jeigu leidžia gimdyvei "bandyti" 20 - 23 valandas. fool.gif Kiek pati klausinėjau, tai Kauno Klinikose sakė, kad jei per 12 val nepagimdai pati, tada operuoja. Tipo, viduramžiai praėjo.
Bet įsitikinau, kad kiekvieno gimdymo išeitis priklauso tik nuo gydytojo(s)..Ir pasirodo tie plyšimai - tai gimdymo komandos darbo "brokas", neva turi taip išsukt leliuką, kad gimdyvė sveika liktų. O plyšta 8 iš 10.. g.gif

Mokėti iš anksto nereikia, jei jau toks klausimas buvo. Juk ir pati(s) gydytoja(s) nežino, ar suspės atlėkti, jeigu jau prasidės. Bent mano gyd tai sakė, kad labai ačiū ir nesvarbu kada - ar iš karto prieš, ar iš karto po, ar kitą dieną. Man asmeniškai ramiau, kai iš karto prieš tongue.gif O "kaina" kokia.. Tai kaip susitari..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 01 gegužės 2006 - 10:57
ir as tos nuomones kad zverys ,kai as gimdziau tai man sake kad vaikuciui negerai kai jis ilgai buna be vandenu buna sunku galvytei isistatyti ,o va drauge gimde klinikose lapkricio menesi tai vandenys nubego ryte 7 o vaikutis gime nakti 11.50 ,tai buvo labai priduses ir 3 paras buvo reanimacineme skyriuje po to paaiskejo kad dar infekcija pasigaves tai antibijotikus leido ,na as tai buciau pasiutus nes gimdymas buvo uz pinigus is anksto buvo sutarusi ,ir isvis po sitiek valandu is kur gali moteris tureti jegu gimdyti ,zinoma po to galejo savaite ilsetis nes leliaus nedave ,bet as kurkas buvau laimingesne kudikeli turedama is karto po gimdymo ir nenorejau nuo jo niekur trauktis
Atsakyti
Maniske irgi pries pat gimdyma gulejo veideliu i virsu, bet saremiu metu apsiverte su gydytojos pagalba. Bet jokios kalbos apie Cezari nebuvo.
Atsakyti
Labutis. Siandien gydytoja pasake , kad mano mazius irgi sedi. O verysad.gif jau 36 sav. ir 4 d. Vaikas labai didelis i galimybe kad apsivers labai labai maza. Mano giminej visi gime labai dideli. Mama 4980 gr., brolis 4500 gr ir 61 cm, as 4000 ir 57 cm. Tak kad turbut reikes ruostis operacijai. Dar turiu 2 savaites ikalbinejimam, o jeigu ne apsivers , tai jau guldys i ligonine operacijai.
Atsakyti
o kokius pratimus reikia daryti norint, kad vaikiukas pakeistų savo padėtį iš sėdmeninės pirmaeigos? Čia perskaičiau pora mamyčių patarimų, kad reikia katės poza paklūpėti ir vartytis nuovieno šono ant kito. O dar kokių nors yra? Labai noriu pagimdyti vaikelį pati ir išvengti cezario.
Atsakyti
O pas mane buvo viskas atvirksciai vos liko savaite iki gimdymo o mano lelyte atkiso dupce blink.gif Na ir padare man planine operacija cezari. Ir tikrai patenkinta nes nezinau kas yra saremiai,po operacijos vaiksciojau jau sekancia diena,siulus iseme po 5dienu ir paleido namo(na bet cia jau kita tema biski ysivaziavau blush2.gif )Svarbiausia kad taip gimdant nebuvo rizikos mano stebukleliui 4u.gif
Atsakyti