Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliukas "sėdi": cezaris ar natūralus gimdymas

QUOTE(Mylaniuks @ 2008 12 09, 16:28)
Tai ji nieko neplanuoja jokios operacijos...... ji pasake nu gal darys tada operacija , typo kai nvaziupsiu gimdyti tau viska padarys ten , o man dzin.... Nes kaip ji gali planuoti operacija man uz 2 dienu gimdyti.

QUOTE(Mylaniuks @ 2008 12 21, 14:05)
Mergytes norejau paklausti as toki dalykeli vat mano lelius neapsisukes matyt  jau ir nebeapsisuks.... Kaip viskas vyksta? Na atsiranda kazkokiu pozymiu gimdymo, leki i ligonine, ten apziuri, kad neapsisukes viska ir  cezari daro? Kam  yra buve taip? ax.gif

Dart tu nepagimdei? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mylaniuks, visa tema apie tai. Parašyta, kas kaip gimdė - kam cezaris, kam ne cezaris, kuri mūsų gimdė pati ir dėl ko pati - viskas parašyta.
Nesuprantu tavęs - žinai apie savo vaiko padėti, bet nei su gydytojais tariesi, nei temą normaliai paskaitai...
Atsakyti
Na ne... Buvau pas gydytoja, tai reikia laukti , nes echo rodo gruodzio 27 - sausio 5diena. Tai ir laukiu... Nes sake nuvaziuosiu i ligonine vistiek man nieko nedarys kol neprasides gimdymo eiga....

Papildyta:
Klim na paklausiau ir tiek.... kam nesunku papasakos....
O del gydytojos, nieko nepasakojo nieko man neaiskino.... Nuvaziuosiu i ligonine mazdaug ir suzinosi kaip kas bus.... Tiesiog sake laukti reikia kol gimdymo eiga prasides ir viskas
Atsakyti
Mylaniuks, linkiu tau kuo lengvesnio gimdymo 4u.gif . Jei gydytojai geri, tai tokia padėtis nereiškia nieko bloga, man natūralus sėdmeninis gimdymas buvo nerealiai lengvas. Bet tokiu atveju susitarti su gera gydytoja tikrai būtų ne pro šalį.
Atsakyti
Ne,ne tokia padetim pati negimdysiu tikrai... schmoll.gif Blem tiesiogine to zodzio prasme uzkniso laukti mane jau... Kiekviena diena nervota, vaikstau nepatenkinta ant visu pyktis ima verysad.gif Nebesuprantu as su tom datom sumakaliavo mane db nervojuos.... Kaip neprasideda taip neprasideda man tas gimdymas... kazkaip pavargau cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 12 22, 15:29)
Ne,ne tokia padetim pati negimdysiu tikrai...  schmoll.gif 

Ne visoms leidžiama rinktis.
Užjaučiu dėl laukimo ir laukiu žinių - GERU žinių
Atsakyti
Sveikos, mamos!

Pasidalinkit patirtimi - gal kam iki gimdymo buvo nustatyta vaikelio veidine padetis? Kuo viskas baigesi, ar apsisuko vaikelis veiduku zemyn gimdymo eigoje, ar reikejo cezari daryti?

Gal zinote budus, kaip saremiu metu padeti vaikeliui pasisukti teisingai?

Labai dekoju uz atsakymus

Atsakyti
Maniškis buvo ne į tą pusę veiduku pasisukęs visą laiką, netgi kai tikrino gimdymo dieną 12h, o jau 18h buvo pasisukės kaip reikia. biggrin.gif Žinojo, kuria puse reikia gimti lotuliukas.gif O šiaip niekas dėl tokio dalyko cezario nedaro - kaip man sakė, čia visai nesudėtinga gimdymo metu pareguliuoti vaikučio ėjimą gimdymo takais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 28 gruodžio 2008 - 09:23
mano pirmasis veiduką buvo pasukęs ne taip kaip reikia. Na, du guzus užsistatė, bet daugiau viskas gerai buvo biggrin.gif
Atsakyti
O maniskis ir gime veiduku i virsu ir dar virkstele du kartus buvo apsivyniojus apie kakliuka. Bet nieko, viskas sekmingai baigesi. Jokio cezario nedare. Nors tiesa sakant per echoskopa nepastebejo, kad jis neteisingai "pasiruoses" gimti.
Atsakyti
Maniske neatsisuko, netgi besisukdama kreivai galvele statesi ir sake, jei buciau dar bandzius pati isgimdyt, tai gimdymo traumos nebutume isvenge. Bet cezari vistiek teko daryt..
Atsakyti
Mano maziukas buvo ne tik veiduku atsisukes, bet ir neisistates. Net ir prasidejus gimdymo veiklai nesistate. Tik profesionalios gydytojos ir mano kantrybes deka gimem patys. ax.gif
Jau esant makimaliam atsidarymui ir saremiams kas minute, mane visaip kaip varte (ant sono, ant kamuolio horizontaliai) beveik dvi valandas, kol maziukas rado savo pozicija ir uzgime. Lengva tikrai nebuvo schmoll.gif , bet ko mes nepadarysim del savo maziuku! smile.gif Tuo metu apie skausma net negalvojau...
Pati gydytoja po gimdymo sake, kad kitas jau seniai butu padares cp ir nesukes galvos... blink.gif
zodziu, patarimas - ieskok patikimo gydytojo, negimdyk bet kur ir pas bet ka, ir viskas imanoma!;)
Sekmes!
Atsakyti