Įkraunama...
Įkraunama...

Lėliukas "sėdi": cezaris ar natūralus gimdymas

Tai ji nieko neplanuoja jokios operacijos...... ji pasake nu gal darys tada operacija , typo kai nvaziupsiu gimdyti tau viska padarys ten , o man dzin.... Nes kaip ji gali planuoti operacija man uz 2 dienu gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 12 09, 16:28)
Tai ji nieko neplanuoja jokios operacijos...... ji pasake nu gal darys tada operacija , typo kai nvaziupsiu gimdyti tau viska padarys ten , o man dzin.... Nes kaip ji gali planuoti operacija man uz 2 dienu gimdyti.

a, tai tu ne pas ja gimdysi..... Siaip ar taip viskas bus gerai, gims taip, kaip jam geriausia 4u.gif As tokiu atveju tarciausi su priimanciu gydytoju is anksto, kad zinociau kam nusiteikti 4u.gif
Atsakyti
Nu kazkokia nesamone..... Tai bent israsa turejo koki padaryti , kad neapsivertes dar ar ka nors... Nezadu as gimdyti jo taip kaip yra, niekas taip ir negimdo na dauguma manau... Atvaziuosiu i ligonine sauksiu, kad dar neapsivertes lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet turbut ten pamatys patys, kad neapsivertes....
Atsakyti
Del visa ko perspekite, kad neisiveltu jokiu klaidu. Turetu daryt echoskopija ir pamatyt, kad neapsivertes.

O gal dar ir apsivers? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 01, 23:24)
Dieve dieve  doh.gif  O tu neskaitei dar, kad dabar isoriniai vaiko apgrezimai uzdrausti??? Pasiskaityk internete! vaika per pilva stumdyti tai naturalu!!!???? Man tai atrodo baisiau uz bet ka! O cezaris - normali procedura, norint tureti geriausia rezultata- sveika vaika ir mama!
O pjuvis tai kaip pjuvis, man baisiau- suplesytas tarpkojis. Patyrusi ir viena ir kita, jei ka...

Nu nebent cia sia vasara uzdraude, nes knygoje isleistoje 2008 pavasari ir pavasario paskaitose, tai isorinis apgrezimas buvo ivardintas kaip vienas is pasirinkimo variantu. Tik kad ji retai atlieka, nes nemoka ir bijo.
Atsakyti
Na tikiuosi, kad apsivers mano mazyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 12 09, 16:53)
Nu kazkokia nesamone..... Tai bent israsa turejo koki padaryti , kad neapsivertes dar ar ka nors... Nezadu as gimdyti jo taip kaip yra, niekas taip ir negimdo na dauguma manau... Atvaziuosiu i ligonine sauksiu, kad dar neapsivertes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet turbut ten pamatys patys, kad neapsivertes....

Nestukes korteleje turetu buti nurodyta pirmeiga mirksiukas.gif Bet aisku sauk tongue.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, apasakosiu kaip man buvo smile.gif Kai mano nestuke.gif bvuvo 34sav. dar buvo neapsivertes ir prasidejo prieslaikinis gimdymas, kazkaip ligoninej neatejo i galva kam nors sakyt, pati irgi tiksliai nezinojau galvojau patys mato, ir kortele yra ir ciupinejo daug, nors echo nespejo padaryt. Kai pradejau gimdyt tik tada pamate, daktare man nieko nesake, bet pamaciau is israiskos, tik surimtejo, seseles i sona, ikirpo, ir liepe stumt visa laika, neziurint i saremius. As tai supratau kame reikalas, bet neissigandau kaip ir to kad gimdau anksciau laiko, nes buvo gera nuojauta ir zinojau, kad viskas bus gerai. Po to kai atsiguliau, praejo vos 10min. ir pagimdziau thumbup.gif Pasirdodo jis ne tik sedejo, bet aplink kuneli dar virkstele buvo apsivyniojus.O po gimdymo mane dar uzmikde ir operacija dare, nes virkstele nutruko ir placenta neatsidalino doh.gif O ikerpant dar ir vaikiukui idreske, liko randas ant uzpakaliuko doh.gif Zodziu man pasiseke, viskas baigesi labai greitai ir laimingai, bet galejo but ir labai blogai unsure.gif
P.S. Butinai saukit jei dar neapsivertes! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 14 gruodžio 2008 - 12:02
Sakes... Jezau isgazdinai mane mazut blink.gif Bet blem,blem koks neatidumas nzn,juk knyguteje parasyta kokia padetis, per tokius dalykus kartais ir stiprei nukentet zmones gali!!! Aciu dievuj tau, kad tau viskas gerai baigesi wub.gif O man jau va terminas gruodzio 11 buvo gimdyt pagal mm, bet va dar namukuose smile.gif o mano mazyte tvirt5ai sedi, ir daktarai sake, kad nebera sansu,kad pasisuks...Tai su daktare sutarem laukti iki 18 dienos.Jei neprasides nieko tada i ligonine guldys.
O jezau jei tektu iki 18 vaziuoti, tikrai teks saukti, ziuriu ne juokas cia visai...
Papildyta:
Aj tiesa, norejau paklausti kokia mieste cia gimdei ?
Atsakyti
As gimdziau Kauno Klinikose. Siaip daktare man labai patiko, graziai kalbejo ir elgesi nors pries tai nieko nedavem, tik tiek, kad niekam nei i galva neatejo, kad cia bus neapsivertes. Galejo but ir atidesni daktarai unsure.gif
O tu nepergyvenk, kazkur kazkada skaiciau apie statistika, kad didziojoj britanijoj atrodo kas 4 moteriai cezario pjuvi daro ir isvis kai pradeta labiau pasitiket tais cezario pjuviais zymiai isaugo sekmingu gimimu skaicius. Manau jei yra kazkokia rizika ar patariama daryt cezario pjuvi tai nereikia jo bijot. Ypac siais laikais. Sekmes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 14 gruodžio 2008 - 14:21
galima gimdyt ir užpakaliuku į prieki ir kojytėm bet ne visada , žiūrint kaip ten vaikiukas įsitaisęs ar jam bus saugu ir ttt smile.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau kojytėm į priekį prieš 16 metų, gruodžio 31d.. Svarbiausia, kad turėjau siuntimą cezariui, bet kai nuvykau į Klaipėdą, dar gydytojai pasišaipė - tai ką, provincija nemoka priimti. gerai, kad buvau jauna, nelabai ėmiau į galvą. Pagimdžiau ne taip jau ir sunkiai. Dabar taip nė už ką nerizikuočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 19 gruodžio 2008 - 21:36
Mergytes norejau paklausti as toki dalykeli vat mano lelius neapsisukes matyt jau ir nebeapsisuks.... Kaip viskas vyksta? Na atsiranda kazkokiu pozymiu gimdymo, leki i ligonine, ten apziuri, kad neapsisukes viska ir cezari daro? Kam yra buve taip? ax.gif
Atsakyti