Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

QUOTE(sawlute @ 2008 10 06, 19:36)
labas telsietes. Kazin epidura daro telsiuose? as kai pries į metus gimdziau nedare, kazin kokia dabar situacija? pati isvis nenoriu gimdyti, kosmariski prisiminimai. O kazin cezari daro uz pinigus? g.gif

Daro daro. Kai "patepi" viska padaro mirksiukas.gif As kad ir nebuvau gimdzius, bet taip bijojau, kad prisiprasiau cezario. Ejau nuo 7 men. tiesiai pas vedeja (tada dar Jaseliunas buvo - thumbup.gif zmogelis) ir prasiau prasiau prasiau... Pas ji ejau kokius tris kartus (su dovanelem). Aisku jis atkalbinejo ir t.t., bet as nepasidaviau. Ir esu labai patenkinta viskuom: ir prieziura, ir operacija. O visa nestuma as lankiaus pas Matulaitiene, tai jai nieko nesakiau, kad taruosi su vedeju blush2.gif O epidura dare dalini. Viska girdejau, vaikeli maciau, pabuciavau wub.gif Ir anesteziologe labai thumbup.gif moteryte buvo.

Blooondinka, o kodel tu sakai, kad leliuko pagailet g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstyte @ 2008 10 07, 16:56)
Daro daro. Kai "patepi" viska padaro  mirksiukas.gif  As kad ir nebuvau gimdzius, bet taip bijojau, kad prisiprasiau cezario. Ejau nuo 7 men. tiesiai pas vedeja (tada dar Jaseliunas buvo -  thumbup.gif  zmogelis) ir prasiau prasiau prasiau... Pas ji ejau kokius tris kartus (su dovanelem). Aisku jis atkalbinejo ir t.t., bet as nepasidaviau.  Ir esu labai patenkinta viskuom: ir prieziura, ir operacija.  O visa nestuma as lankiaus pas Matulaitiene, tai jai nieko nesakiau, kad taruosi su vedeju  blush2.gif  O epidura dare dalini. Viska girdejau, vaikeli maciau, pabuciavau  wub.gif  Ir anesteziologe labai  thumbup.gif  moteryte buvo.

Blooondinka, o kodel tu sakai, kad leliuko pagailet  g.gif

as pas jaseliuna gimdziau, nuodemes vertas berniukas hihihi.gif as jauciu tarsiuos su girciene nes pas ja lankausi, gal kas pavyks, nes dabar net nezinau, kas telsiuose yra skyriaus vedejas
Atsakyti
dabar vedejas tai toks fainas daktariukas tik pavardes nepamenu, apie 30 metu, lygtais kaune dirbes, dabar pas mus dirba smile.gif Na del epiduro tai tikrai zmogaus reikalas, o cz tai tik manau mamyciu palengvinimas, jei tai daro savo noru. Na kaip norit merginos bet leliukui geriau gimti , o ne buti isplestam is mamos, bijancioms skausmo yra epiduras mirksiukas.gif na kai gulejau ligoninej buvo keli cezariukai, kaip gaila buvo tu mazu zmogeliuku, kad negalejo is pradziu but istisai su mama nu ir sveikatyte keliems truputi slubavo it t.t. (neissiplesiu) rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar skyriaus vedėjas Romualdas Mackevičius.
Atsakyti
tai as ir galvoju ar yra cia kompetetingu anesteziologu, kurie padarytu gerai epidura, nes as skausmo ir bijau labiausiai, jei nera tada iseitis cezariukas, nes kazkaip kiek is mano aplinkos yra cezariuku, jie visiskai nesiskiria nuo normaliai gimusiu vaiku g.gif o tokio "malonumo" kaip gimdymas, as prisiminti nebenoriu, tiksliau as ji su tarpais ir bepamenu, nes gimdymas vyko su samones netekimais schmoll.gif
Atsakyti
sveikos telsiskes.na nezinau.turbut gimdyt Telsiuose niekada nesutikciau.vien dabar paziurejus kaip atrodo akuserinis skyrius baisu daros.o kaip tik vakar ginekologiniam sk.buvau,o siaube mano.ir isvis pas mus daktarai jau visai nieko gero.as net nestumo metu lankausi Klaipedoje ir gimdyt ruosiuos ten pat.kaip nors pataupysiu gimdymui ,bet nors viskas bus zmogiskumo ribose.o ir salygos gimdyt visai kitos.na nebent ekstra,kad jau nebutu pasirinkimo kito.bet matyt bijociau Telsiu ,labiau nei pacio gimdymo.o ir daktarui sukciau iskart.na turbut rinkciaus Gudauska. jis man kazkaip normaliausias atrodo.va tas senasis skyriaus vedejas dar kiek girdejau liuks buvo.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 10 10, 11:48)
sveikos telsiskes.na nezinau.turbut gimdyt Telsiuose niekada nesutikciau.vien dabar paziurejus kaip atrodo  akuserinis skyrius baisu daros.o kaip tik vakar ginekologiniam sk.buvau,o siaube mano.ir isvis pas mus daktarai jau visai nieko gero.as net nestumo metu lankausi Klaipedoje ir gimdyt ruosiuos ten pat.kaip nors pataupysiu gimdymui ,bet nors viskas bus zmogiskumo ribose.o ir salygos gimdyt visai kitos.na nebent ekstra,kad jau nebutu pasirinkimo kito.bet matyt bijociau Telsiu ,labiau nei pacio gimdymo.o ir daktarui sukciau iskart.na turbut rinkciaus Gudauska. jis man kazkaip normaliausias atrodo.va tas senasis skyriaus vedejas dar kiek girdejau liuks buvo.

kazkaip gal per stirpiai tu cia ant tu Telsiu smile.gif as jau gimdziau cia viena karta, tai nesiskundziu niekuo, aisku pats gimdymas nelengvas buvo, bet cia ne gydytoju kalte schmoll.gif patiko man ir sesutes ir gydytojai, su tuo rupestingumu jau buvo nusibode sakyciau doh.gif o kur tu klaipedoje lankaisi, nes as lankydavaus vaisingumo klinikoje, bet jie iki 18 sav. nestukes tik priziuri, noreciau konsultuotis per du gydytojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2008 10 10, 18:25)
kazkaip gal per stirpiai tu cia ant tu Telsiu smile.gif as jau gimdziau cia viena karta, tai nesiskundziu niekuo, aisku pats gimdymas nelengvas buvo, bet cia ne gydytoju kalte schmoll.gif patiko man ir sesutes ir gydytojai, su tuo rupestingumu jau buvo nusibode sakyciau doh.gif o kur tu klaipedoje lankaisi, nes as lankydavaus vaisingumo klinikoje, bet jie iki 18 sav. nestukes tik priziuri, noreciau konsultuotis per du gydytojus ax.gif

sveika.as lankausi Salygienes naujoj klinikoj"JOLSANA".13SAV.lankiaus pas Salygienes,o dabar toj pacioj klinikoj,pas GALVOSIENE.ji kiek supratau gimdymo namu vedeja,su ja ir tarsiuos del gimdymo.ji priziuri velesnius nestumus.

nu zinok gal tu paskutiniu laiku nebuvai Telsiu ligoninej.aik tu sau as mama lankau ginekologiniam sk.verkti norisi.kazkas baisaus.dare operacija,nedadare,tiksliau padare ne ta ka reikejo.kas buvo blogai paliko.o dabar dar guli toj siaubingoj aplinkoj
Atsakyti
O as skaiciau laikrastyje, kad dabar Telsiu gimdymo skyriu remontuoja, todel tenka mamytems su leliukais po 2 palatose gulet? unsure.gif Nelabai viliojanti perspektyva... Patarkit, ka daryt, ar tartis su gydytoju del gimdymo, ar neverta pinigu kist? g.gif Laukia pirmas gimdymas, tad nezinau kaip bus verysad.gif
Papildyta:
Aisku, noreciau epidurpo (girdejau, kad lygtai jau daro), o cezario tai ne, nebent paciai nepavyktu pagimdyti ax.gif Parasykit, mamytes, pas ka kreiptis gimdymo skyriuje?? Lankausi pas Matulaitiene, o is paties gimdymo skyraisu nieko nepazystu. Girdejau, kad Jeseliunas labai fainas buvo thumbup.gif . Kaip kazin tas Mackevicius? O gal geriau pas Girciene? g.gif . Parasykit, gal kas zinot, kiek dabar kainuoja susitarimas del gimdymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2008 11 12, 16:25)
O as skaiciau laikrastyje, kad dabar Telsiu gimdymo skyriu remontuoja, todel tenka mamytems su leliukais po 2 palatose gulet? unsure.gif  Nelabai viliojanti perspektyva... Patarkit, ka daryt, ar tartis su gydytoju del gimdymo, ar neverta pinigu kist?  g.gif Laukia pirmas gimdymas, tad nezinau kaip bus verysad.gif
Papildyta:
Aisku, noreciau epidurpo (girdejau, kad lygtai jau daro), o cezario tai ne, nebent paciai nepavyktu pagimdyti ax.gif  Parasykit, mamytes, pas ka kreiptis gimdymo skyriuje?? Lankausi pas Matulaitiene, o is paties gimdymo skyraisu nieko nepazystu. Girdejau, kad Jeseliunas labai fainas buvo thumbup.gif . Kaip kazin tas Mackevicius? O gal geriau pas Girciene? g.gif . Parasykit, gal kas zinot, kiek dabar kainuoja susitarimas del gimdymo? ax.gif

sveikute.sveikinu laukiant pirmagimio. 4u.gif na as asmeniskai tarciaus su Gudausku.o pas Matulaitiene,net nenoreciau lankytis.ji man tikra poniuciu daktare.jei neikisi,tai bendraus atsiauriai.na kiek esu girdejusi ,kad daugelis tariasi su Gudausku.o va kainu tai nezinau.na paprasciausiai,kai eisi pasikalbet del gimdymo ir paklausi daktaro.
Atsakyti
na jei gudauskui neikisi tai irgi elgiasi nekaip, o istikro per gimdyma keitesi pamaina, tai mane priziurejo akuseres, o gydytojos uzlekdavo kartaisir tiek. o jei jau nori jiems moket tai maziausiai eina 200LT kad elgtus normaliai, plius akuserei smile.gif
Atsakyti
Aciu, Velute, jus taip pat sveikinu laukiant pirmagimio 4u.gif
Aciu, mamytes, uz patarimus. Lankausi pas Matulaitiene jau daug metu ir galiu pasakyti-ji nuotaikos zmogus. Na, o dovaneles, manau, megsta visi. mirksiukas.gif
Man, asmeniskai, Gudauskas nepatinka. Nezinau kaip jis elgiasi gimdymo metu, bet man jo konsultacija pasirode kazkokia atsaini. Gal as geraiu eisiu pas tuos, kurie dirba gimdymo skyriuje. Tik kazkaip keistai atrodo eiti pas kazka, kai nezinai pas ka eini blush2.gif g.gif . Turbut reiks eiti pas vedeja. Nieko blogo apie ji neteko girdeti, be to juk gydytojas vistiek uz mus nepagimdys rolleyes.gif . Tik va, kaip pirmas kartas, taip ir baisu darosi blink.gif
Parasykit, mamytes, kas gimdet neseniai, ar vis dar po dvi palatose guldo? Ar vis ten tie nelemti remontai tebevyksta? doh.gif
Papildyta:
Niekas neparaset apie epidura... Gal as klystu, bet sake, kad jau ir Telsiuose ji daro. Gal ka nors zinote? ax.gif
Atsakyti