Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

QUOTE(gaisrininke @ 2008 08 22, 09:38)
na man dabar viskas baisiai atrodo blush2.gif tai norisi kuo daugiau sužinoti kaip ten iš tikro viskas vyksta g.gif

sunku suzinot kaip ten vyksta nebent daugiau is teorines puses, nes as pvz puse gimdymo blankiai atsimenu, o tarpais ir visiskai nieko blink.gif nu kitos sako oi kaip baisu saukiau kaip skerdziama, o as is to skausmo net negalejau susaukt plius ir negalejau nes bet koks kvepavimo sustabdymas tai iskart pradedavo krist vaikiuko sirdies tonai, tai nesvarbu kaip labai skaudejo turejau giliai kvepuot, nes turejau kvepuot ir uz savo leliuka
Atsakyti
Gaisrininke,patarciau maziau nervintis ir dometis.Visoms buna savaip,kuo daugiau nesamoniu prisiklausysi,tuo labiau stresuosi.Man atrodo telsiuose vyksta kursai,bent jau pries 6men. vyko.Geriau nueik ten,manau bus naudingiau,pamokins kvepuoti,pabendrausi su nestukemis nestuke.gif .Sekmes ir nestresuok,tau dar daug laiko,pavargsi galvoti,kai ateis laikas viskas bus gerai.
Atsakyti
sveikutes, as gimdziau du kartus ir abu gimdymai buvo labai skirtingi, taip kad neverta uzkrauti saves baisiausio laukimu, kai viskas vyks, tai tiesiog ir vyks, svarbiausia, kad viskas butu gerai ir abu su leliuku butumet sveiki... mirksiukas.gif Del gimdymo Telsiuos ir man labai idomu, nes abu vaikucius gimdziau Mazeikiuose ir aptarnavimo, ir viso kito klausimais, viskas buvo thumbup.gif Abiem kartais mokejau, bet tiesa pasakius ir nenoriu zinot kaip butu buve, jei nebuciau mokejus...
Nusitikit geriausiam, laukit savo mazuju ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 08 22, 10:38)
na man dabar viskas baisiai atrodo blush2.gif tai norisi kuo daugiau sužinoti kaip ten iš tikro viskas vyksta g.gif

zinai manau kad praradus du vaikelius neturetu buti jau taip svarbu nei kas gims nei kaip gims,svarbiausiai kad sveikas vaikiukas smile.gif o ta baime apie pilvo spaudima tai isvis juokinga, aisku skaudes kai man po gimdymo dar uzvirto akusere ant pilvo is visu jegu pradejo spausti, sakau gal nebkankinkit daugiau doh.gif bet tas skausmas greit pasimirsta kaip ir pats gimdymas mirksiukas.gif tokia moteru dalia ir nieko cia nepakeisi turim atkenteti, kad galetume dziaugtis savo maziukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbūt reikia nusiteikti ir save įtikinti, kad viskas bus gerai. Tuomet taip ir bus. Aš nebijojau nė vieno gimdymo. Labai laukiau kada jie prasidės. Dar besilaukdama pirmojo buvau tikra, kad pagimdysiu lengvai. Taip ir buvo. Matyt padėjo pozityvus mąstymas biggrin.gif
Visos peikiat Gudauskienę, o man ji visai patiko. Nėra net ko lyginti su kita naujagimių gyd. Jei tiksliai pamenu, jos pavardė Fabijonaviečienė. Štai apie ją mano prisiminimai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 09 27, 13:17)

Visos peikiat Gudauskienę, o man ji visai patiko. Nėra net ko lyginti su kita naujagimių gyd. Jei tiksliai pamenu, jos pavardė Fabijonaviečienė. Štai apie ją mano prisiminimai schmoll.gif

o tai kaip suprast Gudauskienes elgesi kai 3 dienu vaikui bamba nuplese blink.gif gun_bandana.gif pasilpyle kraujais, uzpuliavo vaikuciu paskui vargom 2 savaites, niekaip negijo.
Atsakyti
Aš sakau, kad ji patiko būtent man, o ne rašau, kad ji apskritai puiki gyd. Tikiu, kad kitiems ji galėjo labai neptikti.
Mano abiems vaikams išleidžiant iš ligoninės virkštelės liekana buvo nuimta (abu buvo 3 d. amžiaus). Pasirodė šiek tiek kraujo, bet prižiūrint vėliau jokių problemų nebuvo.
Nelabai supratau, kai sakai, jog nuplėšė bambą g.gif Kaip suprasti? Taviškio virkštelės liekana dar nebuvo nudžiūvusi?
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 08 20, 13:15)
ir dar norėjau paklausti kaip dėl lyties nustatymo?kada sužinojot ko laukiatės? smile.gif aš buvau 20 savaičių, tai ginė sakė, kad kol kas nesimato kas bus 4u.gif

Kaip čia kažkuri saką tai jei tiksliai nemato tai nieko ir nesako.Aš 24sav važiavau į Klaipėdą ir nuo tada žinojau ko laukiam.
O dėl ligoninės - tai nieko nepakeisi, kai suremontuos tada bus gražu. Juk neguli mėnesį o tik kelias dieneles. Man tai asmeniškai netrukdė nors aišku būtų maloniau jei būtų suremontuota. O personalas tai thumbup.gif ir aš taip pat giriu Gudauskienę nors ji ir mėgsta pinigėlius biggrin.gif bet tikrai yra gera gydytoja
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 10 01, 13:36)
Aš sakau, kad ji patiko būtent man, o ne rašau, kad ji apskritai puiki gyd. Tikiu, kad kitiems ji galėjo labai neptikti.
Mano abiems vaikams išleidžiant iš ligoninės virkštelės liekana buvo nuimta (abu buvo 3 d. amžiaus). Pasirodė šiek tiek kraujo, bet prižiūrint vėliau jokių problemų nebuvo.
Nelabai supratau, kai sakai, jog nuplėšė bambą g.gif Kaip suprasti? Taviškio virkštelės liekana dar nebuvo nudžiūvusi?

nu vat nebuvo, tai ja uzsuko kad visa vaiko pilvo odele susisuko verysad.gif vaikiukui skaudejo, jis verke, o dar kaip ji manes neatsiklausus tai galejo padaryt !!!!! suprantu kai jai jau buna nudziuvus ir nedaug laikos, o cia... gun_bandana.gif matyt uz tai kad 50lt daviau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 01 spalio 2008 - 20:25
labas telsietes. Kazin epidura daro telsiuose? as kai pries į metus gimdziau nedare, kazin kokia dabar situacija? pati isvis nenoriu gimdyti, kosmariski prisiminimai. O kazin cezari daro uz pinigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2008 10 06, 19:36)
labas telsietes. Kazin epidura daro telsiuose? as kai pries į metus gimdziau nedare, kazin kokia dabar situacija? pati isvis nenoriu gimdyti, kosmariski prisiminimai. O kazin cezari daro uz pinigus? g.gif

na jau cezario geriau nedaryk del palengvinimo, pagailek leliuko. O del epiduro tai laaabai abejojiu kad darytu, as kaip klausiau apie nuskausminamuosius tai sako ar tau tipo nospos negana blink.gif tai ant galo tik dave deguonies (linksminamuju duju) thumbup.gif tai tikriausiai tau teks i klaipeda vaziuot gimdyt
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 10 06, 20:28)
na jau cezario geriau nedaryk del palengvinimo, pagailek leliuko. O del epiduro tai laaabai abejojiu kad darytu, as kaip klausiau apie nuskausminamuosius tai sako ar tau tipo nospos negana  blink.gif  tai ant galo tik dave deguonies (linksminamuju duju)  thumbup.gif  tai tikriausiai tau teks i klaipeda vaziuot gimdyt

o kazin patepimai kisene negalioja musu ligonineje hihihi.gif Siaip juk i Klaipeda nenuvaziuosi ir nepasakysi, sveiki as atvaziavau pas jus gimdyti, manau vistiek turi kazkokios indikacijos sitam reikalui g.gif zodziu einu pirmadieni pirmam apsilankymui pas girciene, ziuresim ka sakys, nes iki tol lankiausi VK. tiesiog nupurto pagalvojus kad reiks gimdyti bijau.gif
Atsakyti