Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Sveikos....as priklausau rizikos grupei, dabar man eina 19 savaitele...lankausi pas gyd. Matulaitiene...gimdymo terminas gruodzio 31 diena...pries tai turejau du persileidimus( ju ivykimo priezasties nezinau). kažin ar galėsiu gimdyti telšiuose g.gif mama mano abejoja ( ji medike) ir jei gimdyciau telsiuose ar ten visom spaudo pilvus, po placentos gimimo? blink.gif
Atsakyti
Kiek pamenu,spaudė pilvą prieš išeinant iš ligoninės,bet taip turi daryt.
Atsakyti
QUOTE(RACKA @ 2008 08 04, 09:05)
Kiek pamenu,spaudė pilvą prieš išeinant iš ligoninės,bet taip turi daryt.

o koks tikslas spaudyt pilva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 08 04, 09:44)
o koks tikslas spaudyt pilva? g.gif

tai butina. kai dar esi gimdykloj taip tikrina ar traukiasi gimda ir tokiu budu isvaro krauja is gimdos,man taip buvo ir dar visokiu liekanu (kazkokiu kresuliu) taip isvare, paskui tikrino kasdien ar viskas tvarkoj, ar traukiasi. o kodet to bijai? o del gimdymo tai nzn kur geriau, drauge gyvenanti klaipedoj sake jokiu budu ten negimdys tai isvaziavo i kauna g.gif na jei kas gresia vaikeliui tai manau tikrai geriau klaipedoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 04 rugpjūčio 2008 - 10:30
O siaip ka pati gydytoja sako apie nestuma bei gimdyma.Zinoma,jei gresia kudikiui bei paciai,tada reiketu vaziuot kitur gimdyt.Bet juk buna,kad pati gydytoja issiuncia kitur gimdyt.
Atsakyti
del pilvo spaudimo-tai toks nereiksmingas dalykas,kad net nesuprantu kodel klausi g.gif .siaip ne taip isstenejus vaikeli man jau buvo dzin visokie spaudymai,galvojau aciu dievui JAU.o po gymdimo vyr. daktaras pirma diena truputi paspaude ar viskas tvarkoje.kaip kitaip patikrins ar gimda traukiasi ir ar ko nereikalingo ten neliko?nors gal didesniuose miestuose(lyg ir girdejau)daro eho prie isleidziant namo.
Atsakyti
grizau is Tesiu su mazyle vakar 4u.gif istaigos skurdumas doh.gif personalas thumbup.gif vaiku gydytoja R.G. thumbup.gif wub.gif niekam i kisene nedavem, tik isvykdami namo visam personalui palikom 'prie kavos' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 08 04, 08:55)
Sveikos....as priklausau rizikos grupei, dabar man eina 19 savaitele...lankausi pas gyd. Matulaitiene...gimdymo terminas gruodzio 31 diena...pries tai turejau du persileidimus( ju ivykimo priezasties nezinau). kažin ar galėsiu gimdyti telšiuose g.gif  mama mano abejoja ( ji medike) ir jei gimdyciau telsiuose ar ten visom spaudo pilvus, po placentos gimimo? blink.gif

Dar gimdykloje spaudžia, kad gimda greičiau valytųsi. Palatoje gyd. kasdien spausdamas patikrina kaip gimda traukiasi. Nieko baisaus mirksiukas.gif
Sako, kad dabar kai vyksta remontas, vaizdas akušeriniame skyriuje baisus doh.gif Aš tau siūlyčiau važiuoti gimdyti kitur. Apie Klaipėdą taip pat esu girdėjusi nekokius atsiliepimus, o štai apie Kauną thumbup.gif Dvi mano pažįstamos ten gimdė. Buvo labai patenkintos.
Atsakyti
siandien grizom is telsiu.na tikrai,skurdumas skyriaus neispasakytas.personalas-sesutes ir akuseres superines wub.gif wub.gif wub.gif ne viena neteko nusivilt,visada su nuotaika,su sypsena,pasirengusios padeti.
na gydytoja Gudauskiene man nepatiko.vien del to kad praktiskai kasdien mete uzuominas apie tai,jog tikisi papildomu pinigeliu.bet taip ir nesullauke ju biggrin.gif
gimdant budejo gyd Girciene.labai patiko.sauni gera gydytoja.dare cezari po ilgu mano kanciu.labai gerai viskas pavyko.
niekam nieko nedavem.tik iseinant sesutems palikom saldainiu gera maisiuka ir kavos:) 4u.gif
Atsakyti
del pilvo spaudimo klausiu, nes drauge gimde du kartus, tai sake kad cia pats ziauriausias dalykas doh.gif o as skausmui nesu kantri, epiduro naudoti negalesiu...ginekologe man kol kas apie gimdyma nekalba, tik seimos gydytoja pasake, kad turbut telsiuose negalesiu gimdyti del tam tikru savo ligu verysad.gif nors šiaip jaučiuosi super...zinoma noreciau gimdyti telsiuose ir manau kalbesiu apie sitoki dalyka su savo gine...nors mums dar tik 5 menesiukai, bet jau pradedu galvoti unsure.gif
Papildyta:
ir dar norėjau paklausti kaip dėl lyties nustatymo?kada sužinojot ko laukiatės? smile.gif aš buvau 20 savaičių, tai ginė sakė, kad kol kas nesimato kas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaisrininke @ 2008 08 20, 13:15)
del pilvo spaudimo klausiu, nes drauge gimde du kartus, tai sake kad cia pats ziauriausias dalykas doh.gif o as skausmui nesu kantri, epiduro naudoti negalesiu...ginekologe man kol kas apie gimdyma nekalba, tik seimos gydytoja pasake, kad turbut telsiuose negalesiu gimdyti del tam tikru savo ligu verysad.gif nors šiaip jaučiuosi super...zinoma noreciau gimdyti telsiuose ir manau kalbesiu apie sitoki dalyka su savo gine...nors mums dar tik 5 menesiukai, bet jau pradedu galvoti unsure.gif
Papildyta:
ir dar norėjau paklausti kaip dėl lyties nustatymo?kada sužinojot ko laukiatės? smile.gif aš buvau 20 savaičių, tai ginė sakė, kad kol kas nesimato kas bus 4u.gif

na jau pilvo spaudimas pries visa kita tai tik juokai, nors kai gimdykloj spaudineja kad isvaryt kresulius tai skauda, bet saremiai simta kartu skaudziau. Del lyties as suzinojau 31 savaite, bet jei nera tikri tai isvis nieko nesako.
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 08 21, 10:28)
na jau pilvo spaudimas pries visa kita tai tik juokai, nors kai gimdykloj spaudineja kad isvaryt kresulius tai skauda, bet saremiai simta kartu skaudziau. Del lyties as suzinojau 31 savaite, bet jei nera tikri tai isvis nieko nesako.

na man dabar viskas baisiai atrodo blush2.gif tai norisi kuo daugiau sužinoti kaip ten iš tikro viskas vyksta g.gif
Atsakyti