Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Belieka susitaikyti su esama situacija ir ir daryti taip, kaip reikalauja ligoninė, kurioj gimdai doh.gif . Nors ir man keista, kaip gali būti valdiškose įstaigose skirtingos tvarkos ir apmokėjimai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2010 06 01, 14:43)
Bet tai kokia nesamone, vienur reikia, kitur ne  g.gif

klaipedoj net uz gimdyma moket nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2010 05 31, 20:04)
turiu atliekama spec.apranga gimdymui (cia teveliui) jei kam reikia galiu atiduot,mums neprireike,gimdem klaipedoj,ten tokiu nereikia  mirksiukas.gif

sveikutes 4u.gif

na reiks isigyti jei tetukas nuspres dalyvaut ax.gif o kokia mazdaug kainyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2010 06 02, 21:03)

o kokia mazdaug kainyte?  ax.gif

Vyras 5 Lt mokėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astonja: 03 birželio 2010 - 10:20
QUOTE(astonja @ 2010 06 03, 11:19)
Vyras 5 Lt mokėjo smile.gif

mmmm....jau isivaizdavau kad nemazai ax.gif kai tokios kainos doh.gif
Atsakyti
Šiandien buvau aplankyti draugę, kuri neseniai pagimdė. Palata thumbup.gif thumbup.gif Tik dėl vis dar tebesitęsiančio remonto uždarytas pagrindinis įėjimas ir į skyrių reikėjo eiti rūsiais doh.gif Kraupoka.
Draugė gimdė pas garsiąją Šiaulienę. Sakė, kad ji visai nieko. Labai švelniai, maloniai elgėsi. Net sunku patikėti, kad tai ta pati Šiaulienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 03 birželio 2010 - 22:16
QUOTE(Nireglina @ 2010 06 03, 23:15)
Draugė gimdė pas garsiąją Šiaulienę. Sakė, kad ji visai nieko. Labai švelniai, maloniai elgėsi. Net sunku patikėti, kad tai ta pati Šiaulienė.

Nu tikrai sunku patiketi, gal kartais jis komentarus cia musu pasiskaito smile.gif Ir del to pasitaise biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, jei paskaito, gal padaro kokias nors išvadas tada rolleyes.gif . O kiek dienų dabar laiko ligoninėj, jei viskas tvarkoj?
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 06 05, 14:22)
O kiek dienų dabar laiko ligoninėj, jei viskas tvarkoj?

Nu mane laike tris paras smile.gif Kad daugiausiai tiek ir laiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir busimos mamytes smile.gif niu prisikaiciau as cia jusu komentaru apie gydytojus, gimdymus, tai paciai siaubas pradejo imti, o ta diena vis arteja blink.gif svarbiausia, kad naujasis skyrius jau atidarytas, nes jau maniau, kad niekad jo neatidarys...
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 06 05, 14:22)
O kiek dienų dabar laiko ligoninėj, jei viskas tvarkoj?

Mano draugę laikė 2 paras.
Atsakyti
QUOTE(vaidusia323 @ 2010 06 05, 21:40)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes  smile.gif  niu prisikaiciau as cia jusu komentaru apie gydytojus, gimdymus, tai paciai siaubas pradejo imti, o ta diena vis arteja  blink.gif svarbiausia, kad naujasis skyrius jau atidarytas, nes jau maniau, kad niekad jo neatidarys...

Tikrai nėra ko bijoti. Viskas bus gerai 4u.gif Gimdymo skausmas ir kt. nemalonumai greitai užsimiršta žiūrint į mažus stebuklėlius.
Atsakyti