Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

O kas iš leliukų gydytojų bėra Telšiuose? Kai buvau su pirmu, tai buvo Gudauskienė ir Fabijonavičienė.
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 25, 22:16)
O kas iš leliukų gydytojų bėra Telšiuose? Kai buvau su pirmu, tai buvo Gudauskienė ir Fabijonavičienė.

Kai gimdžiau prieš nepilnus du metus ir dabar,visąlaik buvo Gudauskienė. Tos kitos pavardės kažkaip nesu girdėjusi g.gif
Atsakyti
Na man teko tik su Gudauskiene susipažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Fabijonavičienės nebėra. Tik Gudauskienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 26 gegužės 2010 - 13:57
QUOTE(burbuliukas0909 @ 2010 05 25, 23:02)
Kai gimdžiau prieš nepilnus du metus ir dabar,visąlaik buvo Gudauskienė. Tos kitos pavardės kažkaip nesu girdėjusi  g.gif

Na Fabijonavičienė buvo prieš beveik 7 metus, tai ir nebeteko susipažint. O šiaip tai labai maloni, atydi gydytoja, be apsimestino meilumo. Labai džiaugiausi, kad tada su dukra pas ją patekom, nes reikėjo truputį daugiau priežiūros, kadangi mažoji gimė biški anksčiau. Ir viską padarė be papildomo mokesčio.
Atsakyti
Na, o mano prisiminimai apie Fabijonavičienę patys blogiausi schmoll.gif
Atsakyti
o as meldziuos, kad tik ne pas Šiaulienę pateikyčiau doh.gif turbūt apsisukus grįžčiau namo, atvykčiau kitą dieną biggrin.gif ( būtų gerai jei taip pavktų) lotuliukas.gif
Atsakyti
aš kaip asmeniškai nesu su ja susidūrus, tai nelabai ir bijau, bet atsiliepimai apie ją nekokie. schmoll.gif Dabar mąatau, kad ir prie Gudausko nelabai norėčiau. gal kas esat prie jo gimdžiusios? O tetukai ar dalyvauja lialiukų atėjime? Manau, kad kai vyrai yra šalia, sesutės nelabai gali sau leisti įžeidinėti ar užgaulioti mamyčių. Panašiai man buvo gimdant pirmąją mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei tėveliai nori, žinoma, kad gali dalyvauti gimdyme. Maniškis abiejų gimdymų metu buvo nuo iki, nukirpo vaikams virkšteles. Akušerės buvo labai malonios, viena gal net pernelyg maloni.
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 27, 20:49)
aš kaip asmeniškai nesu su ja susidūrus, tai nelabai ir bijau, bet atsiliepimai apie ją nekokie. schmoll.gif Dabar mąatau, kad ir prie Gudausko nelabai norėčiau. gal kas esat prie jo gimdžiusios? O tetukai ar dalyvauja lialiukų atėjime? Manau, kad kai vyrai yra šalia, sesutės nelabai gali sau leisti įžeidinėti  ar užgaulioti mamyčių. Panašiai man buvo gimdant pirmąją mirksiukas.gif

Tetukai gali dalyvauti jei tik nori, tik butinai reikalinga spec apranga, kuria reikia is anksto isigyti. Mano vyro neileido kol neisigijo aprangos, gerai kad nepagimdziau iki 8 ryto, nes tik tada vaistine atidare ir vyras leke pirkt aprangos. O jei buciau anksciau gimdziusi ir nebutu jo ileide verysad.gif
Atsakyti
turiu atliekama spec.apranga gimdymui (cia teveliui) jei kam reikia galiu atiduot,mums neprireike,gimdem klaipedoj,ten tokiu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tai kokia nesamone, vienur reikia, kitur ne g.gif
Atsakyti