Manes ir niekas neklause ar noriu, padare klizma ir baigta
QUOTE(astonja @ 2010 05 18, 11:54)
Manes ir niekas neklause ar noriu, padare klizma ir baigta
Bet taip ramiau, ar ne? Nereikia sukti galvos, pirkti mikrolax klizmutes ar ne, spėsi susitvarkyti, ar nespėsi O ir tos klizmutės, kaip mačiau nepigios, 50lt Vienam forume mamytė pasakojo, kad kol išvažiavo gimdyti, tai netgi visas 3 gavo panaudoti. Užeina sksusmai, pasidaro klizmutę, o pasirodo, kad dar ne. Kitą dieną vėl tas pats. Ir taip 3 kartus, kol pagaliau ištikrųjų išvažiavo
Microlax tikrai nekainuoja 50 Lt. Čia turbūt tokia kaina už visą dėžutę. Viena klizmutė kainuoja tik kelis litus.
QUOTE(lillit @ 2010 05 18, 14:26)
Bet taip ramiau, ar ne? Nereikia sukti galvos, pirkti mikrolax klizmutes ar ne, spėsi susitvarkyti, ar nespėsi O ir tos klizmutės, kaip mačiau nepigios, 50lt Vienam forume mamytė pasakojo, kad kol išvažiavo gimdyti, tai netgi visas 3 gavo panaudoti. Užeina sksusmai, pasidaro klizmutę, o pasirodo, kad dar ne. Kitą dieną vėl tas pats. Ir taip 3 kartus, kol pagaliau ištikrųjų išvažiavo
Nu zinoma kad ramu, nesuki galvos, nors as turejau ta klizmute nusipirkus ji viena kainuoja 5 Lt, bet kai po gimdymo buvo uzkieteje viduriai, tj jokio poveikio, visiskai nieko neisejo
Aš gimdžiau prieš porą savaičių, tai sanitarei liepė klizmą pastatyt, neklausė ar noriu, turėjau nusipirkus mikrolaxą, man leido pasinaudot ja. Gimdyklos jaukios, gulėjau dvivietej palatoj ten kriauklė, tualetas, vystyklinės, tarp mūsų su kaimyne buvo pastatyta petvara, dušas priešais palatą. Nzn kaip kitur, bet nei aplinka nei personalu tikrai nesiskundžiau. Taigi gimdysiančioms Telšiuose linkiu lengvai ir greitai
QUOTE(Nireglina @ 2010 05 18, 14:41)
Microlax tikrai nekainuoja 50 Lt. Čia turbūt tokia kaina už visą dėžutę. Viena klizmutė kainuoja tik kelis litus.
Rimtai? Aš internete žiūrėjau, tai į akis kaina krito, o daugiau ir nepasigilinau
QUOTE(lillit @ 2010 05 18, 22:40)
Rimtai? Aš internete žiūrėjau, tai į akis kaina krito, o daugiau ir nepasigilinau
Tai tikriausiai ten ir buvo nurodyta visos pakuotes kaina, o jas ir po viena pardavineja
Gimdžiau prieš savaitę,tad ir aš jau galiu pasidalinti įspūdžiais apie naująjį skyrių. Juolab,kad prieš nepilnus du metus pirmąjį savo vaikelį gimdžiau senajame,galiu palyginti. Sutvarkyta viskas super visur švaru,nauja. Aš gulėjau vienvietėj palatoj,labai patogu buvo,kad tualetas vietoj,nereikia vaikščiot į bendrą ir galvot užimta ar ne vienu žodžiu,tik gimdyt ir gimdyt tokiam skyriui
Personalu taip pat esu patenkinta,sesutės malonios,rūpinosi,padėjo. Gulėjau 4dienas,gal per jas nepasitaikė "blogiukių"
Personalu taip pat esu patenkinta,sesutės malonios,rūpinosi,padėjo. Gulėjau 4dienas,gal per jas nepasitaikė "blogiukių"
QUOTE(burbuliukas0909 @ 2010 05 19, 22:25)
Gimdžiau prieš savaitę,tad ir aš jau galiu pasidalinti įspūdžiais apie naująjį skyrių. Juolab,kad prieš nepilnus du metus pirmąjį savo vaikelį gimdžiau senajame,galiu palyginti. Sutvarkyta viskas super visur švaru,nauja. Aš gulėjau vienvietėj palatoj,labai patogu buvo,kad tualetas vietoj,nereikia vaikščiot į bendrą ir galvot užimta ar ne vienu žodžiu,tik gimdyt ir gimdyt tokiam skyriui
laba dienele
labai malonu kad jums viskas taip sakant "čiki" pavyko o as dar vis mastau,ar verta Telsiuos... na del vieno tai dziugu,kad pagaliau naujas skyrius
del sesuciu nelabai jaudinuos, nes kiek pastebejau tikrai malonio,bet del gydytoju gali ir nepasisekti atleiskit uz kvaila klausima, bet juk ne gydytojas priima gimdyma? kazkaip baisu jei pasitaikytu keli is tu,kuriu nepageidauciau?tai koki vaidmeni jie atlieka per gimdyma?
QUOTE(tikroji meile @ 2010 05 24, 13:33)
laba dienele
labai malonu kad jums viskas taip sakant "čiki" pavyko o as dar vis mastau,ar verta Telsiuos... na del vieno tai dziugu,kad pagaliau naujas skyrius
del sesuciu nelabai jaudinuos, nes kiek pastebejau tikrai malonio,bet del gydytoju gali ir nepasisekti atleiskit uz kvaila klausima, bet juk ne gydytojas priima gimdyma? kazkaip baisu jei pasitaikytu keli is tu,kuriu nepageidauciau?tai koki vaidmeni jie atlieka per gimdyma?
Nu gydytojas gimdymo nepriima, bet mano atveju jis vistiek dalyvavo visame gimdyme, nors gimdymas buvo gana lengvas
QUOTE(tikroji meile @ 2010 05 24, 13:33)
tai koki vaidmeni jie atlieka per gimdyma?
Minimalų, jei gimdymas be komplikacijų. Kai gimdžiau pirmąjį, gydytojas beveik visą laiką buvo gimdykloje (matyt neturėjo ką veikti ). Antrą kartą gydytojas pasirodė tik triskart (kai apžiūrėjo atvažiavus, vėliau, kai nuleido vandenis ir po gimdymo įkišo galvą į gimdyklą paklausti ar jau viskas). Abu kartus visą darbą atliko akušerė. Gydytojo praktiškai nė nereikėjo.
Per pirmąjį mano gimdymą gydytoja taip pat buvo tik kelis kartus įlėkus pažiūrėt ir viskas,visą kitą darė akušerė. Ir tuo labai džiaugiuosi o antrajam gimdymui prireikė cezario,tai operaciją darė pats vedėjas.