Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Manes ir niekas neklause ar noriu, padare klizma ir baigta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2010 05 18, 11:54)
Manes ir niekas neklause ar noriu, padare klizma ir baigta smile.gif

Bet taip ramiau, ar ne? mirksiukas.gif Nereikia sukti galvos, pirkti mikrolax klizmutes ar ne, spėsi susitvarkyti, ar nespėsi doh.gif O ir tos klizmutės, kaip mačiau nepigios, 50lt blink.gif Vienam forume mamytė pasakojo, kad kol išvažiavo gimdyti, tai netgi visas 3 gavo panaudoti. Užeina sksusmai, pasidaro klizmutę, o pasirodo, kad dar ne. Kitą dieną vėl tas pats. Ir taip 3 kartus, kol pagaliau ištikrųjų išvažiavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Microlax tikrai nekainuoja 50 Lt. Čia turbūt tokia kaina už visą dėžutę. Viena klizmutė kainuoja tik kelis litus.
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 18, 14:26)
Bet taip ramiau, ar ne? mirksiukas.gif Nereikia sukti galvos, pirkti mikrolax klizmutes ar ne, spėsi susitvarkyti, ar nespėsi doh.gif O ir tos klizmutės, kaip mačiau nepigios, 50lt blink.gif Vienam forume mamytė pasakojo, kad kol išvažiavo gimdyti, tai netgi visas 3 gavo panaudoti. Užeina sksusmai, pasidaro klizmutę, o pasirodo, kad dar ne. Kitą dieną vėl tas pats. Ir taip 3 kartus, kol pagaliau ištikrųjų išvažiavo lotuliukas.gif

Nu zinoma kad ramu, nesuki galvos, nors as turejau ta klizmute nusipirkus smile.gif ji viena kainuoja 5 Lt, bet kai po gimdymo buvo uzkieteje viduriai, tj jokio poveikio, visiskai nieko neisejo
Atsakyti
Aš gimdžiau prieš porą savaičių, tai sanitarei liepė klizmą pastatyt, neklausė ar noriu, turėjau nusipirkus mikrolaxą, man leido pasinaudot ja. Gimdyklos jaukios, gulėjau dvivietej palatoj ten kriauklė, tualetas, vystyklinės, tarp mūsų su kaimyne buvo pastatyta petvara, dušas priešais palatą. Nzn kaip kitur, bet nei aplinka nei personalu tikrai nesiskundžiau. Taigi gimdysiančioms Telšiuose linkiu lengvai ir greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 05 18, 14:41)
Microlax tikrai nekainuoja 50 Lt. Čia turbūt tokia kaina už visą dėžutę. Viena klizmutė kainuoja tik kelis litus.

Rimtai? Aš internete žiūrėjau, tai į akis kaina krito, o daugiau ir nepasigilinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 18, 22:40)
Rimtai? Aš internete žiūrėjau, tai į akis kaina krito, o daugiau ir nepasigilinau doh.gif  lotuliukas.gif

Tai tikriausiai ten ir buvo nurodyta visos pakuotes kaina, o jas ir po viena pardavineja smile.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš savaitę,tad ir aš jau galiu pasidalinti įspūdžiais apie naująjį skyrių. Juolab,kad prieš nepilnus du metus pirmąjį savo vaikelį gimdžiau senajame,galiu palyginti. Sutvarkyta viskas super thumbup.gif visur švaru,nauja. Aš gulėjau vienvietėj palatoj,labai patogu buvo,kad tualetas vietoj,nereikia vaikščiot į bendrą ir galvot užimta ar ne g.gif vienu žodžiu,tik gimdyt ir gimdyt tokiam skyriui lotuliukas.gif
Personalu taip pat esu patenkinta,sesutės malonios,rūpinosi,padėjo. Gulėjau 4dienas,gal per jas nepasitaikė "blogiukių" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas0909 @ 2010 05 19, 22:25)
Gimdžiau prieš savaitę,tad ir aš jau galiu pasidalinti įspūdžiais apie naująjį skyrių. Juolab,kad prieš nepilnus du metus pirmąjį savo vaikelį gimdžiau senajame,galiu palyginti. Sutvarkyta viskas super  thumbup.gif  visur švaru,nauja. Aš gulėjau vienvietėj palatoj,labai patogu buvo,kad tualetas vietoj,nereikia vaikščiot į bendrą ir galvot užimta ar ne  g.gif  vienu žodžiu,tik gimdyt ir gimdyt tokiam skyriui  lotuliukas.gif 
Personalu taip pat esu patenkinta,sesutės malonios,rūpinosi,padėjo. Gulėjau 4dienas,gal per jas nepasitaikė "blogiukių"  biggrin.gif

laba dienele 4u.gif

labai malonu kad jums viskas taip sakant "čiki" pavyko bigsmile.gif o as dar vis mastau,ar verta Telsiuos... na del vieno tai dziugu,kad pagaliau naujas skyrius thumbup.gif

del sesuciu nelabai jaudinuos, nes kiek pastebejau tikrai malonio,bet del gydytoju doh.gif gali ir nepasisekti biggrin.gif doh.gif atleiskit uz kvaila klausima, bet juk ne gydytojas priima gimdyma? ax.gif kazkaip baisu jei pasitaikytu keli is tu,kuriu nepageidauciau?tai koki vaidmeni jie atlieka per gimdyma? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikroji meile: 24 gegužės 2010 - 12:47
QUOTE(tikroji meile @ 2010 05 24, 13:33)
laba dienele  4u.gif

labai malonu kad jums viskas taip sakant "čiki" pavyko  bigsmile.gif  o as dar vis mastau,ar verta Telsiuos... na del vieno tai dziugu,kad pagaliau naujas skyrius  thumbup.gif

del sesuciu nelabai jaudinuos, nes kiek pastebejau tikrai malonio,bet del gydytoju  doh.gif  gali ir nepasisekti  biggrin.gif  doh.gif  atleiskit uz kvaila klausima, bet juk ne gydytojas priima gimdyma?  ax.gif  kazkaip baisu jei pasitaikytu keli is tu,kuriu nepageidauciau?tai koki vaidmeni jie atlieka per gimdyma? ax.gif

Nu gydytojas gimdymo nepriima, bet mano atveju jis vistiek dalyvavo visame gimdyme, nors gimdymas buvo gana lengvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2010 05 24, 13:33)
tai koki vaidmeni jie atlieka per gimdyma? ax.gif

Minimalų, jei gimdymas be komplikacijų. Kai gimdžiau pirmąjį, gydytojas beveik visą laiką buvo gimdykloje (matyt neturėjo ką veikti lotuliukas.gif ). Antrą kartą gydytojas pasirodė tik triskart (kai apžiūrėjo atvažiavus, vėliau, kai nuleido vandenis ir po gimdymo įkišo galvą į gimdyklą paklausti ar jau viskas). Abu kartus visą darbą atliko akušerė. Gydytojo praktiškai nė nereikėjo.
Atsakyti
Per pirmąjį mano gimdymą gydytoja taip pat buvo tik kelis kartus įlėkus pažiūrėt ir viskas,visą kitą darė akušerė. Ir tuo labai džiaugiuosi ax.gif o antrajam gimdymui prireikė cezario,tai operaciją darė pats vedėjas.
Atsakyti