Parduodu epidurini rinkini,kaina 40 Lt. Yra cekis, as mokejau virs 60 LT
Man jo neprireike, maziukas gime greitai, nespejau net sureguoti.
Cia jei kas planuoja ne Telsiuos gimdyti, nes atrodo pas mus jo netaiko....
Per AZ.
QUOTE(lillit @ 2010 05 08, 18:03)
O ar beduoda mamytėms palučių po gimdymo, ar reik apsirūpinti paketais? Net nežinau kokius pirkt, kad gerai sugertų ir orą praleistų... O su lialiaus rūbeliais kaip: ligoninės ar atsivežti?
Ar mokėjai už gimdymą tuos 29 litukus? Nes kiek domėjausi,
1. gimdymas įeina į būtinosios medicinos pagalbos sąrašą, už ką yra nemokama .
2. Neturėtų mokėti socialiai draustos mamytės (net jei nedirba: yra diržoj arba augina vaikutį iki 8 metų).
Ar mokėjai už gimdymą tuos 29 litukus? Nes kiek domėjausi,
1. gimdymas įeina į būtinosios medicinos pagalbos sąrašą, už ką yra nemokama .
2. Neturėtų mokėti socialiai draustos mamytės (net jei nedirba: yra diržoj arba augina vaikutį iki 8 metų).
turek paketu butinai. dave paluciu bet tik pradziai ir su paketais daug patogiau, grizus po gimdymo i palata, po keliu valandu nueisi i dusa, issimaudysi, noresis svarei buti, o su paketais gi daug geriau. beje as pirkau TENA triusikelius, nu labai patogus reikalas pirmom dienom. del lialiaus rubeliu tai reikia kepuryte turet ir vilnones koijnytes, paskui ten suvysto i i ligonines vystyklus:) bet mes po to atsivezem savo rubelius ir savais rengem, daug smagiau kai lialius su savais rubeliais
jo 29lt reikejo moketi... nors esu drausta... net nesigilinau uz ka ten tiksliai yra taip namo norejom kuo greiciau
Ačiū. Belieka krautis tašę ir laukti didžiosios dienos, kai pagaliau susitiksim su savo lialium
QUOTE(lillit @ 2010 05 09, 20:57)
Ačiū. Belieka krautis tašę ir laukti didžiosios dienos, kai pagaliau susitiksim su savo lialium
lengvo gimdymo
As irgi esu labai patenkinta Telsiais, prieziura buvo superine, tiek gydytojas tiek akusere isbuvo visa laika su manimi, gydytojas net ranka dave isikibt per gimdyma, nes vyui bloga pasidare ir isejo per gimdyma po gimdymo prieziura irgi labai gera, mano mazylis neeme kruties pirmosiosmis dienomis, tj kaskart issikvietus pdedavo man ji pamaitinti Tikrai rasyciau 10 balu Telsiams, kita kart tikrai nedvejodama gimdysiu cia
Sveikinimai su mažyliu, Astonja
Mergaitės, o klizmą padaro atvykus gimdyti, ar kaip?
QUOTE(lillit @ 2010 05 16, 18:52)
Kai gimdžiau mažąjį (prieš 3 m.) nedarė. Jei neklystu, nedaro ir dabar.
QUOTE(lillit @ 2010 05 16, 19:52)
Manes gyd.paklause ar noresiu, tai padare klizma, gimdziau pries nepilnai 2 metus manau jei nori turi pati pasakyt kad noresi..
Kai gimdžiau savo pirmąją beveik prieš 7 metus, tai nieks neklausė, padarė ir viskas. Tik paklausė, ar esu apsiskutusi. Tai įdomu, kaip dabar. Per sąrėmius, kai atrodo norisi ir mažo, ir didelio, geriau būti garantuotai, kad to didelio tikrai nebus
QUOTE(lillit @ 2010 05 17, 10:13)
Kai gimdžiau savo pirmąją beveik prieš 7 metus, tai nieks neklausė, padarė ir viskas. Tik paklausė, ar esu apsiskutusi. Tai įdomu, kaip dabar. Per sąrėmius, kai atrodo norisi ir mažo, ir didelio, geriau būti garantuotai, kad to didelio tikrai nebus
niekas nebedaro klizmu,nebent pati nusipirksi klizmute ir atsivesi,paprasysi-padarys. bet siaip geriau namie paciai pasidaryt,aisku jei bebus laiko as tai namie dariaus ir i ligonine isidejau,bet nebeprireike
QUOTE(_swaja_ @ 2010 05 17, 13:34)
niekas nebedaro klizmu,nebent pati nusipirksi klizmute ir atsivesi,paprasysi-padarys. bet siaip geriau namie paciai pasidaryt,aisku jei bebus laiko as tai namie dariaus ir i ligonine isidejau,bet nebeprireike
Ačiū
A tai gimdziau pries 4.5 m ir niekas neklause ar nori, ar nenori tos klizmos, dare is viskas