Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Parduodu epidurini rinkini,kaina 40 Lt. Yra cekis, as mokejau virs 60 LT
Man jo neprireike, maziukas gime greitai, nespejau net sureguoti. smile.gif
Cia jei kas planuoja ne Telsiuos gimdyti, nes atrodo pas mus jo netaiko....
Per AZ.
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 08, 18:03)
O ar beduoda mamytėms palučių po gimdymo, ar reik apsirūpinti paketais? Net nežinau kokius pirkt, kad gerai sugertų ir orą praleistų... blush2.gif O su lialiaus rūbeliais kaip: ligoninės ar atsivežti?
Ar mokėjai už gimdymą tuos 29 litukus? Nes kiek domėjausi,
1. gimdymas įeina į būtinosios medicinos pagalbos sąrašą, už ką yra nemokama g.gif .
2. Neturėtų mokėti socialiai draustos mamytės (net jei nedirba: yra diržoj arba augina vaikutį iki 8 metų).

turek paketu butinai. dave paluciu bet tik pradziai ir su paketais daug patogiau, grizus po gimdymo i palata, po keliu valandu nueisi i dusa, issimaudysi, noresis svarei buti, o su paketais gi daug geriau. beje as pirkau TENA triusikelius, nu labai patogus reikalas pirmom dienom. del lialiaus rubeliu tai reikia kepuryte turet ir vilnones koijnytes, paskui ten suvysto i i ligonines vystyklus:) bet mes po to atsivezem savo rubelius ir savais rengem, daug smagiau kai lialius su savais rubeliais smile.gif
jo 29lt reikejo moketi... nors esu drausta... net nesigilinau uz ka ten tiksliai yra smile.gif taip namo norejom kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif Belieka krautis tašę ir laukti didžiosios dienos, kai pagaliau susitiksim su savo lialium wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 09, 20:57)
Ačiū. 4u.gif  Belieka krautis tašę ir laukti didžiosios dienos, kai pagaliau susitiksim su savo lialium wub.gif

lengvo gimdymo soske.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi esu labai patenkinta Telsiais, prieziura buvo superine, tiek gydytojas tiek akusere isbuvo visa laika su manimi, gydytojas net ranka dave isikibt per gimdyma, nes vyui bloga pasidare ir isejo per gimdyma biggrin.gif po gimdymo prieziura irgi labai gera, mano mazylis neeme kruties pirmosiosmis dienomis, tj kaskart issikvietus pdedavo man ji pamaitinti smile.gif Tikrai rasyciau 10 balu Telsiams, kita kart tikrai nedvejodama gimdysiu cia smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai su mažyliu, Astonja 4u.gif
Mergaitės, o klizmą padaro atvykus gimdyti, ar kaip? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 16, 18:52)

Kai gimdžiau mažąjį (prieš 3 m.) nedarė. Jei neklystu, nedaro ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 16, 19:52)

Manes gyd.paklause ar noresiu, tai padare klizma, gimdziau pries nepilnai 2 metus mirksiukas.gif manau jei nori turi pati pasakyt kad noresi..
Atsakyti
Kai gimdžiau savo pirmąją beveik prieš 7 metus, tai nieks neklausė, padarė ir viskas. Tik paklausė, ar esu apsiskutusi. Tai įdomu, kaip dabar. unsure.gif Per sąrėmius, kai atrodo norisi ir mažo, ir didelio, geriau būti garantuotai, kad to didelio tikrai nebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 05 17, 10:13)
Kai gimdžiau savo pirmąją beveik prieš 7 metus, tai nieks neklausė, padarė ir viskas. Tik paklausė, ar esu apsiskutusi. Tai įdomu, kaip dabar.  unsure.gif Per sąrėmius, kai atrodo norisi ir mažo, ir didelio, geriau būti garantuotai, kad to didelio tikrai nebus blush2.gif

niekas nebedaro klizmu,nebent pati nusipirksi klizmute ir atsivesi,paprasysi-padarys. bet siaip geriau namie paciai pasidaryt,aisku jei bebus laiko biggrin.gif as tai namie dariaus ir i ligonine isidejau,bet nebeprireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2010 05 17, 13:34)
niekas nebedaro klizmu,nebent pati nusipirksi klizmute ir atsivesi,paprasysi-padarys. bet siaip geriau namie paciai pasidaryt,aisku jei bebus laiko  biggrin.gif  as tai namie dariaus ir i ligonine isidejau,bet nebeprireike  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
A tai gimdziau pries 4.5 m ir niekas neklause ar nori, ar nenori tos klizmos, dare is viskas biggrin.gif
Atsakyti