Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Tai gal jau kas tiksliai zinot ar naujasis skyrius jau atidarytas, man jau nebe uz kalnu gimdyt, taip gerai butu naujajame skyriuje gimdyti smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2010 04 06, 16:11)
Tai gal jau kas tiksliai zinot ar naujasis skyrius jau atidarytas, man jau nebe uz kalnu gimdyt, taip gerai butu naujajame skyriuje gimdyti smile.gif nestuke.gif

jau jau atidare,pati gydytoja sake thumbup.gif .Gimdysiu labai greit,tai gryzus galesiu parasyt daugiau apie skyriu
Atsakyti
QUOTE(KORNYTĖ @ 2010 04 06, 16:06)
jau jau atidare,pati gydytoja sake thumbup.gif .Gimdysiu labai greit,tai gryzus galesiu parasyt daugiau apie skyriu

Nu tai labai lauksiu tavo komentaro smile.gif
Atsakyti
sakykit o uz ka cia pas jus 29lt reik moket??? blink.gif absurdas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 04 07, 08:40)
sakykit o uz ka cia pas jus 29lt reik moket??? blink.gif  absurdas. blink.gif

Negi kitur nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 04 09, 11:34)
Negi kitur nereikia? g.gif

bent jau klp tai nereikia smile.gif
Atsakyti
gimdziau Klaipedoje, jokiu pinigu nereikejo moketi blink.gif
Atsakyti
Labai įdomu, nuo ko tai priklauso? g.gif Manau, jei būtų iš aukščiau nustatytas šis mokestis, tai reiktų mokėti vienodai ir visoj Lietuvoj. O dabar...? g.gif Gerai nors tiek kad suma nedidelė smile.gif .Bet vistiek, kodėl turiu mokėti, jei esu socialiai drausta??????? doh.gif
Atsakyti
sveikos, sklando gandai kad telsiuose paskelbe karantina del stafilokoko, gal ka girdejot? g.gif man jau viskas cia pat o informacijos apie tai nerandu g.gif
Atsakyti
Eina sau, ar rimtai? unsure.gif Nieko negirdejau, jei tai tiesa tj labai baisu, juk gimdymas ir man ne uz kalnu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 04 12, 15:28)
Labai įdomu, nuo ko tai priklauso? g.gif

Manau, kad nuo ligoninės finansavimo.
Atsakyti
QUOTE(irmuliuke @ 2010 04 12, 17:17)
sveikos, sklando gandai kad telsiuose paskelbe karantina del stafilokoko, gal ka girdejot?  g.gif  man jau viskas cia pat o informacijos apie tai nerandu  g.gif

o is kur tokie gandai????
cia is serijos VBS (t.y viena bobute sake) ar is rimtesniu zmoniu?
Atsakyti