Tai gal jau kas tiksliai zinot ar naujasis skyrius jau atidarytas, man jau nebe uz kalnu gimdyt, taip gerai butu naujajame skyriuje gimdyti
QUOTE(astonja @ 2010 04 06, 16:11)
Tai gal jau kas tiksliai zinot ar naujasis skyrius jau atidarytas, man jau nebe uz kalnu gimdyt, taip gerai butu naujajame skyriuje gimdyti
jau jau atidare,pati gydytoja sake .Gimdysiu labai greit,tai gryzus galesiu parasyt daugiau apie skyriu
QUOTE(KORNYTĖ @ 2010 04 06, 16:06)
jau jau atidare,pati gydytoja sake .Gimdysiu labai greit,tai gryzus galesiu parasyt daugiau apie skyriu
Nu tai labai lauksiu tavo komentaro
sakykit o uz ka cia pas jus 29lt reik moket??? absurdas.
QUOTE(tauteee @ 2010 04 07, 08:40)
sakykit o uz ka cia pas jus 29lt reik moket??? absurdas.
Negi kitur nereikia?
gimdziau Klaipedoje, jokiu pinigu nereikejo moketi
Labai įdomu, nuo ko tai priklauso? Manau, jei būtų iš aukščiau nustatytas šis mokestis, tai reiktų mokėti vienodai ir visoj Lietuvoj. O dabar...? Gerai nors tiek kad suma nedidelė .Bet vistiek, kodėl turiu mokėti, jei esu socialiai drausta???????
sveikos, sklando gandai kad telsiuose paskelbe karantina del stafilokoko, gal ka girdejot? man jau viskas cia pat o informacijos apie tai nerandu
Eina sau, ar rimtai? Nieko negirdejau, jei tai tiesa tj labai baisu, juk gimdymas ir man ne uz kalnu
QUOTE(lillit @ 2010 04 12, 15:28)
Labai įdomu, nuo ko tai priklauso?
Manau, kad nuo ligoninės finansavimo.
QUOTE(irmuliuke @ 2010 04 12, 17:17)
sveikos, sklando gandai kad telsiuose paskelbe karantina del stafilokoko, gal ka girdejot? man jau viskas cia pat o informacijos apie tai nerandu
o is kur tokie gandai????
cia is serijos VBS (t.y viena bobute sake) ar is rimtesniu zmoniu?