Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

QUOTE(patituke @ 2008 04 04, 11:05)
o kokiu zinai tu "juokingu" dalyku apie Girciene???

Girčienė mano artimai giminaitei nustatė nėštumą, kurio nebuvo. Kai prasidėjo mmm, paguldė į ligoninę ir pompavo vaistais, kad sustabdytų persileidimą doh.gif Gerai, kad kitą dieną apžiūrėjo kažkuris kitas gyd. ir pasakė, kad nebuvo jokio nėštumo bei išleido namo.
Vienai mano draugei Girčienė nėštumo nematė, "pripaišė" cistą ir paskyrė vaistų. Kai draugė ėmė aiškinti, kad ji nėščia ir tai parodė testas, gyd. pareiškė, kad tie testai dažnai rodo nesąmones. Girčienė nėštumą pamatė tik po kelių sav.
QUOTE(aurele @ 2008 04 16, 20:07)
o kaip Telsiuose su naujagimio drabuzeliais?Ar aprengia ar savo reikia tureti? g.gif

Kai pagimdžiau pirmąjį, gimdykloje daviau savo kojinytes, o kai gimdžiau antrąjį, gimdykloje nereikėjo nieko savo. Kepurytė ir kojinytės buvo ligoninės. Vėliau palatoje perrengiau drabužėliais, atsivežtais iš namų.
QUOTE(brigitaaa @ 2008 04 20, 20:42)
gudauskienei davem 50 l tai net pabuciavo isleidziant  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai reiskias reikia jai maziau duot  thumbup.gif  o siaulienei nieko nedaviau

Mes Gudauskienei davėme 20 Lt ir ji taip pat išvažiuojant norėjo mane išbučiuoti lotuliukas.gif Šiaulienei nieko nedaviau (ji buvo mano palatos ginė). Nemačiau reikalo. Pirmą dieną su ja gerokai pasiginčijau, tad kitą dieną ji jau buvo malonesnė biggrin.gif
QUOTE(brigitaaa @ 2008 04 23, 18:39)
nu as kai buvau tai buvo 2 vietos palatoj  blink.gif

Turbūt tuomet dar tebevyko remontas ir gimdyvės palatose gulėjo po dvi. Šiaip visos palatos vienvietės.

Atsakyti
sveikos 4u.gif dar turiu klausimuka, tom kurios su vyrais gimdet smile.gif kokia apranga vyrams privaloma gimdykloje, ar uztenka tik slepetes tureti ar dar ka? g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryteDi @ 2008 04 29, 14:16)
sveikos 4u.gif  dar turiu klausimuka, tom kurios su vyrais gimdet smile.gif  kokia apranga vyrams privaloma gimdykloje, ar uztenka tik slepetes tureti ar dar ka? g.gif  mastau.gif

tik slepetes turejo, visa kita gavo gimdykloj.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 04 29, 17:54)
tik slepetes turejo, visa kita gavo gimdykloj.

mums irgi viska dave bet kadangi is streso ir tapkes pamirsom tai dave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryteDi @ 2008 04 29, 13:16)
sveikos 4u.gif  dar turiu klausimuka, tom kurios su vyrais gimdet smile.gif  kokia apranga vyrams privaloma gimdykloje, ar uztenka tik slepetes tureti ar dar ka? g.gif  mastau.gif

Pirmą kartą mano vyras turėjo persirengti ligoninės rūbais, o antrą kartą užteko tik užsimesti chalatą (per mažą lotuliukas.gif ). Net šlepečių nereikėjo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif turiu dar viena klausimuka toms kurios asmeniskai su gydytojais del gimdymo taretes, kiek visa tai kainuoja, ar pats gydytojas pasako kiek nores uz darba? g.gif
Atsakyti
Tariausi su daktaru iš anksto, kad jis priimtu gimdymą, tačiau apie sumą taip ir nepasakė. Lemtinga naktį, nuvažiavom į ligoninę, Girčienė patikrino atsidarymą, pasakėm, kad bus mūsų daktaras, tai ji ir dingo iš akiračio, daugiau nepasirodė. Vyras paskambino daktarui, pasakė, kad jau laukiam, žmogus naktį atvažiavo, viskas vyko sklandžiai. Kadangi trečias gimdymas, tai ir truputi greičiau negu tikėjomės. Kai gimė dukrytė, jau po visko vyras daktarui davė 400lt., akušerei iš to džiaugsmo 200lt., euforijos pagautas ir sanitarei, kuri klizmą darė 60lt. ikišo.
Kodėl būtent 400lt., nežinau, tiesiog taip atrodė geriausia, gal kažkur girdėjom, kad tiek reikia duoti g.gif . Pirmus gimdžiau, niekam nieko nedaviau, tiesiog neturėjau iš ko duoti.
Atsakyti
Del palatu,tai kaip ka tik pagimdziusi galiu pasakyti,kad beveik visos dvivietes.Tik kelios vienvietes.O remontai vis adar tesiasi,sako jiems medziagu pritruko biggrin.gif
Atsakyti
Palatos todėl ir dvivietės, kad vyksta remontai. Juk neguldysi mamyčių kolidoriuje, kai palatos remontuojamos. Todėl ir guldo po dvi.
Atsakyti
oi perskaičiau Šiaulienės pavardę ir plaukai pasistojo.tikra parazitė.vis atsimenu įslenka į palatą"labas mergaitės" ir sesteli ant lovos ir akivaizdžiai atlapoja kišenę.o jei niekas neįdeda baigiasi laputės kalba.tikra šlykštynė
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 07 28, 20:48)
oi perskaičiau Šiaulienės pavardę ir plaukai pasistojo.tikra parazitė.vis atsimenu įslenka į palatą"labas mergaitės" ir sesteli ant lovos ir akivaizdžiai atlapoja kišenę.o jei niekas neįdeda baigiasi laputės kalba.tikra šlykštynė

drinks_cheers.gif tikra pabaisa ji man beveik visa gimdyma priziurejo o aciu dievui pagimdziau ne prie jos
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 07 28, 21:51)
drinks_cheers.gif  tikra pabaisa ji man beveik visa gimdyma priziurejo o aciu dievui pagimdziau ne prie jos

Ir as sutinku,kad Siauliene tikra pabaisa.Teko prie jos gimdyt,tai sakiau neduok tu dieve daugiau gimdyt prie jos.
Atsakyti