QUOTE(patituke @ 2008 04 04, 11:05)
o kokiu zinai tu "juokingu" dalyku apie Girciene???
Girčienė mano artimai giminaitei nustatė nėštumą, kurio nebuvo. Kai prasidėjo mmm, paguldė į ligoninę ir pompavo vaistais, kad sustabdytų persileidimą Gerai, kad kitą dieną apžiūrėjo kažkuris kitas gyd. ir pasakė, kad nebuvo jokio nėštumo bei išleido namo.
Vienai mano draugei Girčienė nėštumo nematė, "pripaišė" cistą ir paskyrė vaistų. Kai draugė ėmė aiškinti, kad ji nėščia ir tai parodė testas, gyd. pareiškė, kad tie testai dažnai rodo nesąmones. Girčienė nėštumą pamatė tik po kelių sav.
QUOTE(aurele @ 2008 04 16, 20:07)
o kaip Telsiuose su naujagimio drabuzeliais?Ar aprengia ar savo reikia tureti?
Kai pagimdžiau pirmąjį, gimdykloje daviau savo kojinytes, o kai gimdžiau antrąjį, gimdykloje nereikėjo nieko savo. Kepurytė ir kojinytės buvo ligoninės. Vėliau palatoje perrengiau drabužėliais, atsivežtais iš namų.
QUOTE(brigitaaa @ 2008 04 20, 20:42)
gudauskienei davem 50 l tai net pabuciavo isleidziant tai reiskias reikia jai maziau duot o siaulienei nieko nedaviau
Mes Gudauskienei davėme 20 Lt ir ji taip pat išvažiuojant norėjo mane išbučiuoti Šiaulienei nieko nedaviau (ji buvo mano palatos ginė). Nemačiau reikalo. Pirmą dieną su ja gerokai pasiginčijau, tad kitą dieną ji jau buvo malonesnė
QUOTE(brigitaaa @ 2008 04 23, 18:39)
nu as kai buvau tai buvo 2 vietos palatoj
Turbūt tuomet dar tebevyko remontas ir gimdyvės palatose gulėjo po dvi. Šiaip visos palatos vienvietės.