Įkraunama...
Įkraunama...

Paugles seksas su vyresniu

QUOTE(JaLooSion @ 2008 11 09, 22:04)
del veju vaikino galvoj as irgi visiskai nesutinku, nes as tekejau, kai maniskiui ka tik sukako 22 ir jis buvo nuostabiausias visais atzvilgiais.

Na kad jaunas tai nereiškia jog bus negeras, bet yra labai didelis skirtumas tarp 30+ vyro ir 20-23 metų. Palyginimui pavyzdžiui galima paimt savo tėčio kartos vyrus ir savo vyro kartos vyrus - skirtumas manau bus akivaizdus. Kas vyksta tarp tų 20 metų ir 40 metų tai ir yra transformacija, kuri galų gale pavers jaunus vyrus į jūsų tėčius.

Tai gal ir sunku įsivaizduoti kai tau 20, bet su amžiumi tai taps vis daugiau ir daugiau pastebima. Tai irgi panašus procesas kaip ir savęs vertinimas kai tau buvo 10 metų mažiau - kiekvienai 15 metei atrodo jog ji pati sumaniausia, o kai sueina 25, viskas visai kitaip atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 09 11, 10:03)
Aš apšalus nuo jūsų patarimų. Vos ne toleruot patariat.To  betrūko, kad mama paskaičius, vos ne kontracepciją pradės pirkt. Ar ne manot mielosios mamos , kad 15 metų tokie suaugusiųjų žaidimai dar per anksti ?Tai yra visiška nesamonė. Gal jai trūksta iš suaugusiųjų dėmėsio. Aš tą pilnametį vaikiną papurtyčiau. o ne pakviesčiau namo kaip "žentą". Čia ne kas kitas o jūsų nepilnametės dukters tvirkinimas. Jis gali atsakyt pagal įstatymus , o jus atsakot už savo nepilnametę dukterį. Aš nežinau ką aš tokiu atveju padaryčiau.Atimčiau mobilų tel, įveščiau namų areštą. Ar kažką panašaus ar manot , kad tai norma?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif. Ar aš jau senų pažiurų rizikuoju būti nesuprasta jūsų ir kitų mamų.

visiska tiesa smile.gif
Atsakyti
Kai man buvo 16, turėjau 26 metų vaikiną. Visi mus bandė išskirti ir, deja, pavyko. Jis buvo mano pirmoji meilė, pirmasis kitom prasmėm blush2.gif Vyras, kuris visada liks mano atminty. Kartais susisiekiam, pasikalbam, kaip mums sekasi, tik tiek.
O paauglių mamoms galiu tik tiek pasakyt, kad jokie telefonų atėmimai, jokie areštai nepadės, bent jau man nepadėjo g.gif Labiausiai reikėjo žinojimo, kad galiu pasitikėti mama ir kad ji gali pasitikėti manim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 26, 03:18)
Kai man buvo 16, turėjau 26 metų vaikiną. Visi mus bandė išskirti ir, deja, pavyko. Jis buvo mano pirmoji meilė, pirmasis kitom prasmėm  blush2.gif  Vyras, kuris visada liks mano atminty. Kartais susisiekiam, pasikalbam, kaip mums sekasi, tik tiek.
O paauglių mamoms galiu tik tiek pasakyt, kad jokie telefonų atėmimai, jokie areštai nepadės, bent jau man nepadėjo  g.gif  Labiausiai reikėjo žinojimo, kad galiu pasitikėti mama ir kad ji gali pasitikėti manim  unsure.gif

Telefono atemimas gali tik paskatinti dar labiau neklausyti, o jei paklus, gali laabai ilgai galvoti kokia mama bloga buvo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 26, 14:35)
Telefono atemimas gali tik paskatinti dar labiau neklausyti, o jei paklus, gali laabai ilgai galvoti kokia mama bloga buvo  doh.gif  verysad.gif

Taip ir galvojau. Aišku, dabar suprantu, kad ji norėjo man gero ir jaudinosi dėl manęs, bet vistiek tai buvo bereikalinga.
Atsakyti
Tai va, aš irgi tą patį papasakot galiu.Man buvo 16.Buvo vaikinas vyresnis 4 metais. aišku labiau patyręs visame kame...Tėvai buvo LABAI prieš.Ir telefoną atimdavo, ir susitikt neleisdavo, ir iš namų per langus lipdavau.Kariavom 3metus.Aišku po truputį tėvai vis mažiau prieštaravo.Bet galiausiai pačiai nusibodo, atėjo toks metas ir mečiau aš jį. Aišku visko jis mane primokė, tačiau pati kažkaip proto turėjau, saugojaus.O to proto manau suteikė pakankamas kiekis informacijos apie visus seksus. Bet tikrai ne draudimai ir bausmės
Atsakyti
O aš naudojau tokią taktiką- vedžiausi jį į namus, važiuodavom kartu atostogauti, važiuodavom pas senelius kartu, visur kartu, o ne kad kažkur slapstytis ir kad mama nežinotų. Aišku, paišdykavimams visada atrasdavom slapto laiko ir vietų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 26, 22:34)
O aš naudojau tokią taktiką- vedžiausi jį į namus, važiuodavom kartu atostogauti, važiuodavom pas senelius kartu, visur kartu, o ne kad kažkur slapstytis ir kad mama nežinotų. Aišku, paišdykavimams visada atrasdavom slapto laiko ir vietų  blush2.gif

Taip istatymiskai jei tau butu buve 15, vadintusi vaiku tvirkinimas, nesvarbu, kad niekas to nepaiso
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 11 27, 13:02)
Taip istatymiskai jei tau butu buve 15, vadintusi vaiku tvirkinimas, nesvarbu, kad niekas to nepaiso

16 buvo blush2.gif
Atsakyti
ir nesupantu,kodėl tokie vyrai (26 metų) ,kurie jau baigę mokslus,beveik žino ko nori iš gyvenimo,paima ir įsižiūri nepilnametes,tuo labiau 15-16 metų.čia jau tvirkinimu skaitosi,ar tik paišdykavimas su paauglėmis... schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(fabijol @ 2010 02 15, 00:52)
ir nesupantu,kodėl tokie vyrai (26 metų) ,kurie jau baigę mokslus,beveik žino ko nori iš gyvenimo,paima ir įsižiūri nepilnametes,tuo labiau 15-16 metų.čia jau tvirkinimu skaitosi,ar tik paišdykavimas su paauglėmis...  schmoll.gif  g.gif

Nes tokie vyrai paprastai sunkiai uzmezga santykius su bendraamzemis, yra gana kompleksuoti ir manyciau juos gasdina suaugusiu zmoniu gyvenimas . Juk naivios paaugles akivaizdoje zymiai lengviau pavaidinti ,,kieta'' heroju, dar jei banaliu fraziu rinkinys is romanu pasirinktas, tai is vis g.gif
Atsakyti
QUOTE(fabijol @ 2010 02 14, 23:52)
ir nesupantu,kodėl tokie vyrai (26 metų) ,kurie jau baigę mokslus,beveik žino ko nori iš gyvenimo,paima ir įsižiūri nepilnametes,tuo labiau 15-16 metų.čia jau tvirkinimu skaitosi,ar tik paišdykavimas su paauglėmis...  schmoll.gif  g.gif

mano manymu, tokio amziaus mergina (26 metu) dazniausiai iesko zmogaus, su kuriuo ateiti noretu kurti. Daznas tokio amziaus vyras vargu bau ar buna jau issilakstes. Tad kas gali buti lengviau uz nepilnametes, kuri naivi ir patikli suviliojima ir t.t. Jie is nepilnametes gali daug greiciau gauti tai, ko vargu ar su tokias savo "duomenimis" (socialine padetimi, abejotinu issilavinimu ir nestabilia ateitimi ar pan.) gautu is savo amziaus moters smile.gif
Atsakyti