Įkraunama...
Įkraunama...

Paugles seksas su vyresniu

gerai kai paaugliai šnekasi su tėvais apie tokius dalykelius bet juk dažniausiai semiasi patirties iš interneto iš draugų o ten juk visko pilna.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
na jau ko ko bet alucio bokalu nei su paaugliai nei prie nereiketu kelti. smile.gif
Atsakyti
Na as irgi su vaikinu susipazinau dar nesuejus 16 gimtadieniui, o jam ta menesi suejo 23, zinoma tevams nesakaiu jo tikrojo amziaus. Tevai pradzioj mane,kad tai tik siaip vaikinas, su kuriuo pabendrauju, bet paskui kai pradejom kasdien susitikinet, vaiksciot i didkotekas, pradejo kliudyt. Bande draust susitikinet, bet kadangi jis dazniausaii lankydavosi pas mus namie, tai nelabai ka galejo prikist. O del sexso, ka galiu pasakyt, kai norejom radom laiko kaip ir kur. Mano tevai(daugiau mama) ,gan konservatyvus, senu paziuru. Kad butu seimoje kalbama apie seksa, tokio dalyko nepamenu. O tai blogai.
Manau,kad tikrai nera blogi tu mamau patarimai, kurios siule paaugle dukteri nuvesti pas ginekologa konsultacijai. Jei mergaitei tik seksas galvoj, tai jau jokios skaistybes ten seniai nelike. Belieka ipust proto,kad apsisaugotu nors nuo ligu ir nepageidaujamo nestumo. O draudimas susitikinet tikrai nieko gero neduos. Ka tu gali zinot kur tavo vaikas bus po pamoku. Kai nores ras kaip ir kur. Griezti draudimai dazniausiai duoda atvirkscia rezultata.
Beje, ankstyvos daugystes ne visada buna nelaimingas. Tas vaikinas su kuriuo pradejau draugaut budama dar 15 dabar yra mano vyras ir vaiku tevas. O mes kartu jau 13 metu. ax.gif
Atsakyti
tao saunu - sveikinu
Atsakyti
HAPPYMOTHER lyg.tai tikrai pasenusiu paziuru.
pakrtatytu vaikina,o ne i svecius pakviestu.Ar nedaeina,kad dukters nemalone uzsitrauktum?kaip tai paveiktu jusu santykiusir is vis tokiu poziuriu nebutum dukrai drauge.
Namu arestas,telefono atemimas?ir ka?nemanai,kad is namu begt pradetu?reik sneket,kaip draugei su drauge.bet tai reikia daryt ne nuo 15m o nuo mazu dienu cool.gif
per anksti kontraceptikai?o gal geriau anukai? g.gif
dar vienas dalykas...abejoju ar budama kalta sutiks su mama pas gine eit.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 11 12, 15:09)
Na as irgi su vaikinu susipazinau dar nesuejus 16 gimtadieniui, o jam ta menesi suejo 23, zinoma tevams nesakaiu jo tikrojo amziaus. Tevai pradzioj mane,kad tai tik siaip vaikinas, su kuriuo pabendrauju, bet paskui kai pradejom kasdien susitikinet, vaiksciot i didkotekas, pradejo kliudyt. Bande draust susitikinet, bet kadangi jis dazniausaii lankydavosi pas mus namie, tai nelabai ka galejo prikist. O del sexso, ka galiu pasakyt, kai norejom radom laiko kaip ir kur. Mano tevai(daugiau mama) ,gan konservatyvus, senu paziuru. Kad butu seimoje kalbama apie seksa, tokio dalyko nepamenu. O tai blogai.
Manau,kad tikrai nera blogi tu mamau patarimai, kurios siule paaugle dukteri nuvesti pas ginekologa konsultacijai. Jei mergaitei tik seksas galvoj, tai jau jokios skaistybes ten seniai nelike. Belieka ipust proto,kad apsisaugotu nors nuo ligu ir nepageidaujamo nestumo. O draudimas susitikinet tikrai nieko gero neduos. Ka tu gali zinot kur tavo vaikas bus po pamoku. Kai nores ras kaip ir kur. Griezti draudimai dazniausiai duoda atvirkscia rezultata.
Beje, ankstyvos daugystes ne visada buna nelaimingas. Tas vaikinas su kuriuo pradejau   draugaut budama dar 15 dabar yra mano vyras ir vaiku tevas. O mes kartu jau 13 metu. ax.gif

as pradejau draugauti 15metu o vaikinui buvo 18metu tai visaip bande mus isskirti ir policija i namus kviete ir su jo tevais kalbejo bet neisskyre per daug mylim vienas kita dabar jau 2metai kartu viskas aprimo ir visi esame laimingi beto mes susizadeja ir planuojam seima. (nesmerkit) manau jei myli vienas kita ne del sexo ir naudos tai tikrai niekas ju neisskirs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 22 spalio 2008 - 21:20
manau, kad visu pirma reikia suprasti, jog vaikas nėra tėvų auklėjimo vaisius. jis yra asmenybė su savo požiūriu į gyvenimą, o ne su tėvų. mes su sese augom tuose pačiuose namuose, auklėjamos tu pačiu tėvu, mokomos tu pačių vertybiu, o gyvenam juk vistiek skirtingai. sesuo su vaikinais nuo 14 pradėjo draugauti ir mama niekada nedraudė. Aš buvau daug ramesnė ir tylesnė ir vaikiną susiradau tik 17, ir pasibučiavau tada pirma karta. Jam buvo 23. ir tėvai man niekada neprikišo, kad aš per jauna. dabar mano sesuo savo "saraše" turi gal 20 vyruku, o jos vyras džiaugiasi, kad jo žmona nuostabi meilužė. o aš jau 6 metus kartu su tuo pačiu vyru su kuriuo pirma karta pasibučiavau ir jis didžiuojasi, kad aš esu tik jo, ir kad jis man vienintelis. man svarbiausia buvo, jog mama visada manimi PASITIKĖJO. išvada tokia, kad visi esam skirtingi ir visi gyvenam savo gyvenimą, ir niekas nei mama nei tėtis tikrai negali pasirinkti teisingiau už tave patį.
Atsakyti
zinau pora, kur mergina is labai geros seimos 16 m. eme draugaut su 28 m vyru. Nu ir ka, dabar jai 22 ar 23, dabar dar draugauja, kartu gyvena. Nors manau, kad tai yra isimtis. Man vis noris jos paklausti, kaip tau mama leido. O ji, manau, tikrai apie juos zinojo. Bet mama menininke, gal kitu kampu paziurejo. Beja ta mergina labai grazi, gal tas vyras kokiu makaronu jos mamai prikabino. tongue.gif
Tiesa tas vyras atrodo jaunesnis. Geras, tvarkingas, nepiknaudziauja alkoholiu, protingas bigsmile.gif Na ir kas kad 12 m vyresnis. Mano vyras taip pat labai daug vyresnis. Kas kad pradejau su juo draugauti jau pilnamete smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 30 spalio 2008 - 14:42
Dar yra ir kita reikalo pusė - 22 ar 23 metų vaikinas nelabai daug kuo nuo 18kinių ir skiriasi. Ta suaugusiojo patirtis ateina visgi vėliau, jau kai žmogus pradeda dirbti ir savarankiškai gyventi, o 22 tai dar vėjai galvoj švilpia. Be to dažnai būna ir taip kad 16-metės merginos atrodo vyresnės negu iš tikrųjų yra, dėl to kol žmogus jaunas ir tas metų skirtumas nelabai pasijaučia.

Visiškai kas kita žinoma kai vyras jau virš 30-ties nori bendrauti su nepilnamete,.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 30 spalio 2008 - 19:07
QUOTE(Elemire @ 2008 10 30, 21:04)
Dar yra ir kita reikalo pusė - 22 ar 23 metų vaikinas nelabai daug kuo nuo 18kinių ir skiriasi. Ta suaugusiojo patirtis ateina visgi vėliau, jau kai žmogus pradeda dirbti ir savarankiškai gyventi, o 22 tai dar vėjai galvoj švilpia. Be to dažnai būna ir taip kad 16-metės merginos atrodo vyresnės negu iš tikrųjų yra, dėl to kol žmogus jaunas ir tas metų skirtumas nelabai pasijaučia.

Visiškai kas kita žinoma kai vyras jau virš 30-ties nori bendrauti su nepilnamete,.

zinai ?maniskiui 23 ,bet veju nera,ir nebuvo.bakalaura turi,dabar mokosi toliau.Dirba geroj ,perspektyvioj firmoj,myli seima,ir yra nuostabus vyras.
Atsakyti
as manau, kad temos autore nieko gero dabar ir nepadarys, nes dabar paaugliai isijaute savo teisese ir jiems nusisvilpt, ka tevai sako. manau, teisingiausia butu, kaip cia viena mama pasake, pakalbeti su dukra, nuvesti ja pas ginekologa, kad apsviestu neramiaja, be to butu gerai, vardan savo sventos ramybes ir su vaikinu tuo pabendraut. dar idomu, kiek laiko jie draugauja? pvz., jeigu jie ka tik susipazino, tai sakyciau jusu dukra ankstokai pasijaute suaugusi, nors mano galva tureti seksa 15 metu kiek amoralu, nesuprantu as to.. kitas atvejis jeigu jie bendrauja jau daug laiko, na cia as skaitau nuo puses metu, kad yra ne mazai. gal tas vaikinas yra neblogas zmogus. hormonai suzaide , tai ir nusprende vaikai pasitreniruot.. del veju vaikino galvoj as irgi visiskai nesutinku, nes as tekejau, kai maniskiui ka tik sukako 22 ir jis buvo nuostabiausias visais atzvilgiais. cia patarimai temos autorei.
o is savo puses galiu pasakyt, jei man taip atsitiktu, as savo dukrai taip i kaili duociau, kad ji knygas man ne tik skaitytu, bet ir grauztu. gal cia taip sakau, kad vaiku dar neturiu, bet 15-ies santykiavimo supransti negaliu. tokios dazniausiai 16-17 ir pagimdo, nebent to noretumet..
Atsakyti