Įkraunama...
Įkraunama...

Paugles seksas su vyresniu

Happymother,
ne taip čia viskas paprasta,kaip atrodo ....
Atimti,nubausti,prisirišti...... tai tikrai nėra tinkami problemos sprendimo būdai.....
Išmėginta.
Ir kuo labiau mes tą savo paauglę spaudžiam ir rėminam,tuo labiau ji šiaušiasi ir prieštarauja.....ir...kas baisiausia tik sužadinam neapykantą sau.....

Kai buvo vaikai maži,gal ir aš būčiau taip kalbėjus.... ir,beje,galvojus... ax.gif
Bet dabar,kad ir kaip būtų sunku,turiu pritarti tai nuomonei,kad reikia pasikviesti tą vaikinuką (beje,ne toks jau jis vaikas.... aš tokio amžiaus jau pati vaikų turėjau....) ir mėginti su juo susidraugauti.....
Manau,kad pasitikėjimas ir geri santykiai su juo padarys žymiai daugiau,nei dukros muštras..... mirksiukas.gif

O ar tikrai ten tos mergaitės galvoje vien tik sexas..... gal tik smalsumas?
Atsakyti
O KAIP JI MOKYKLA AR LANKO? AR TURI GERIAUSIA DRAUGE AR SU JA KALBEJOTE?
Atsakyti
Seksas jei ne mergaitės galvoje, tai vaikinuko galvoje tikrai. 4u.gif
Taip esame sutverti. Manau kad rizika didelė.
O susikalbėt su tokio amžiaus mergytėm žinau kaip sunku, pas pačią 16 metelių bėgioja, tai šen tai ten.... Vis tikina viską žinanti, viską suprantanti, nubrėžusi ribą ir t.t
Tikrai sunku, neramu dėl tų vaikų.Juk mamos esame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 09 24, 21:54)
Ką apie tai dabar galvoji? Siaubas. Koks saugumas gali būt.Per daug pavojingi žaidimai tokiam amžiuje. Vien psichologiškai  savęs vertei ir pan.

nueikit į "Vyrai ir moterys" ir ten yra eilė temų apie pirmą kartą ir nekaltybės praradimą. daug moteriškių skelbiasi TAI padariusios dar paauglystėje kaip "zapadlo" savo griežtiems tėvams ir nelabai dėl to gailisi. labiau gailisi jeigu su tuo bachūru vėliau rimti santykiai nesigavo.
Atsakyti
oi baisu ir pagalvoti kai prasideda kerstas tevamsšššmaniske irgi auga _ jau dabar bijau kas gali buti, bet kaip uzkirsti tam kelia?
Atsakyti

Manau kiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę. Man atrodo teisinga mokyti vaiką vertybių. Tai yra neįkainuojama patirtis. Ir nereikia man eiti į skyrelį vyrai ir moteris , kad sužinočiau kas ir kaip. Tikrai neeičiau kompromisą su blogu poelgiu. Per didelis norėjimas kai kurių uždraustu dalykų rodo mūsų spraga bendravime ar kur kitur. Vaikas tikrai nedarys zapadlo tėvams jai jis gerbs savo tėvus.Ir mokės išlaukti iki tam tikro laiko. Jai tėvai ir vaikai turės ryšį. Matai kai kurių čia pasisakiusiųjų moterų ir mano kardinaliai skiriasi požiuris į šeimą. Visuomėnė bando jai nesusitaikyti , bet jau toleruoti.Bet manau ,tai žiauriai klaidingas žingsnis.
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 09 11, 10:03)
Aš apšalus nuo jūsų patarimų. Vos ne toleruot patariat.To  betrūko, kad mama paskaičius, vos ne kontracepciją pradės pirkt. Ar ne manot mielosios mamos , kad 15 metų tokie suaugusiųjų žaidimai dar per anksti ?Tai yra visiška nesamonė. Gal jai trūksta iš suaugusiųjų dėmėsio. Aš tą pilnametį vaikiną papurtyčiau. o ne pakviesčiau namo kaip "žentą". Čia ne kas kitas o jūsų nepilnametės dukters tvirkinimas. Jis gali atsakyt pagal įstatymus , o jus atsakot už savo nepilnametę dukterį. Aš nežinau ką aš tokiu atveju padaryčiau.Atimčiau mobilų tel, įveščiau namų areštą. Ar kažką panašaus ar manot , kad tai norma?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif. Ar aš jau senų pažiurų rizikuoju būti nesuprasta jūsų ir kitų mamų.

DARYK NEDARIUS LAIKYK NELAIKIUS-TOKI REIKALIUKA VISTIEK RAS KAIP PADARYTI doh.gif REIKIA KALBETI APIE TAI O NE DRAUSTI NES NUO DRAUDIMO TIK DAUG DAUGIAU BEDU PASIDARO.TARKIM MERGAITE PASTOS BET IKI PASKUTINES MINUTES BIJOS PASAKYTI ARBA DAR BLOGIAU PAS KOKIA SARLATANE VALYMA PASIDARYS-TADA JAU BEDU SU SVEIKATA BUS MILIJONAS.AS IS SAVO PATIRTIES GALIU PASAKYTI, KAI BUVAU 15 ISIMILEJAU IKI AUSU-TEVAI APIE DRAUGYSTE ZINOJO IR NIEKAS NEDRAUDE TIK VISKA PAAISKINO IR MAN IR DRAUGUI APIE PASEKMES IR GALIMAS PROBLEMAS IR KA OGI NIEKO TARP MUSU NEBUVO IR TAI PARAGAVAU TIK SUKLAUKUS PILNAMETYSTES, O VA DRAUGEI BAIGESI LIUDNIAU JA LAIKE ,NELEIDO IR KA -OGI REZULTATAS JOS BERNIUKUI 8 METAI JAI 22 doh.gif IR TIK TODEL KAD BUDAMA 13 MNIEKO NESUPRATO NIEKS JAI NEAISKINO.TAIP KAD MANAU REIKIA KALBET IR DRAUGA PRIIMT TADA IR DUKRA KITAIP SU TEVAIS BENDRAUS IR GAL GERIAU KAI JIE NAMUOSE BUS TEN KUR YRA TEVAI NEGU SLAPCIA SLAPSTYSIS PARKUOSE MISKELIUOSE IR T,T
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 09 27, 13:06)
Manau kiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę. Man atrodo teisinga mokyti vaiką vertybių. Tai yra neįkainuojama patirtis.  Ir nereikia man eiti į skyrelį vyrai ir moteris , kad sužinočiau kas ir kaip. Tikrai neeičiau kompromisą su blogu poelgiu. Per didelis norėjimas kai kurių  uždraustu dalykų rodo mūsų spraga bendravime ar kur kitur. Vaikas tikrai nedarys zapadlo tėvams jai jis gerbs savo tėvus.Ir mokės išlaukti iki tam tikro laiko. Jai tėvai ir vaikai turės ryšį.

būtent. o jeigu vaikas kerštauja tėvams ir daro zapadlo kenkdamas sau (tas galioja ne tik ankstyvam seksui), tai rodo kad toj šeimoj kažkas labai stipriai netvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 09 27, 14:06)
Manau kiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę. Man atrodo teisinga mokyti vaiką vertybių. Tai yra neįkainuojama patirtis.  Ir nereikia man eiti į skyrelį vyrai ir moteris , kad sužinočiau kas ir kaip. Tikrai neeičiau kompromisą su blogu poelgiu. Per didelis norėjimas kai kurių  uždraustu dalykų rodo mūsų spraga bendravime ar kur kitur. Vaikas tikrai nedarys zapadlo tėvams jai jis gerbs savo tėvus.Ir mokės išlaukti iki tam tikro laiko. Jai tėvai ir vaikai turės ryšį. Matai kai kurių čia pasisakiusiųjų moterų ir mano kardinaliai skiriasi požiuris į šeimą. Visuomėnė bando jai nesusitaikyti , bet jau toleruoti.Bet manau ,tai  žiauriai klaidingas žingsnis.

Pritariu Happymother.
Mano dukrai greit bus 15. Auklėjam ją katalikiška dvasia, nuo mažens skiepydami krikščioniškąsias vertybes. Ir tai nereiškia, kad draudžiame jai daugelį dalykų, nes daugelis mąsto, kad Dievas tik atima, bet ne duoda. Mokome ją rinktis, kas- gera, o kas- bloga. Be to, jos dienotvarkė užpildyta, ji lanko muziką, dainavimo būrelį.. Mes ne tik su ja nemažai bendraujame, bet ir savo pavyzdžiu liudijame, kada žmogus laimingas.
Taigi, daug kas priklauso nuo šeimos. Šeima- didelis turtas ypač šiais laikais, kai skyrybos tapo vos ne kasdiena.

Nemokykime dukterų tapti prekėmis. Kaip kažkas pasakė- ant galvų prezervatyvo neužmausim.

Atsakyti
bet gi reikia pagalbos ir kai seimoje ne viskas tvarkoj... taiogi jeigu viena mama stengiasi o tevas ne - tai juk vienas kitam priestarauja - tuomet vaikas nezino ko klausytis - ka tada daryti?
Atsakyti
Reikia bandyk ieškot konpromiso tarp sutuoktinių . Ir būti nepalaužiami. Nes vaikai gali labai būti gudrūs ir gali pasinaudot , kad jus su sutuoktiniu nesutariat. Svarbiausia neužmerkti akių . Tegu žino , ką ju apie tai galvojat. Stenkitės užmegsti kontaktą su vaiku. Jo nesmerkti daugiau dėmesio skirti o kaip prasideda kažkokie įsimylėjimai.Paremti leisti išsikalbėti, palaikyti, neteisti. išdėstyti, kas jums svarbu. Tiems santykiams turi jaunimas subręsti ir reikia išmokint ,pasakyti ne. Išsaugoti savo garbę orumą . Manau ,kad tai yra labai svarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 01 spalio 2007 - 19:42
nenoriu nieko gąsdint, bet tenka nuolat girdėt ir perskaityt tokių dalykų, kaip paauglių tarpe atseit "nekaltybės saugojimo sumetimais" praktikuojamas petingas, oralinis seksas ir panašiai.
tai va klausimas -- ar tinkamai vaikai tas vertybes supranta?
Atsakyti