Paugle dukra nutruko - susirado vyresni drauga. Seksas - tik tai jos galvoje. Nesismulkina. Gal kas turejot panasia situacija - kaip elgtis?
JEIGU MERGAITE SUSIDOMEJO SEKSU TAI YRA NORMALU PAAUGLYSTES AMZIUJE , KAIP IR NORMALU, JOG VYRESNIS VYRAS JAI PARODYS DAUGIAU SEKSO GUDRYBIU. KA DARYTI: MANYCIAU PRADETI NUO ATVIRO POKALBIO SU DUKRA, PO TO STENGTIS SUSIDRAUGAUTI, PASIKVIESTI I SVECIUS JOS DRAUGA IR TOLIAU KALBETIS SU JUO: APIE JO KETINIMUS, PLANUS IR T.T
LINKIU SEKMES
LINKIU SEKMES
QUOTE(agrastiskaaronija @ 2007 08 17, 18:54)
Paugle dukra nutruko - susirado vyresni drauga. Seksas - tik tai jos galvoje. Nesismulkina. Gal kas turejot panasia situacija - kaip elgtis?
Įdomu būtų sužinoti vyro ir dukters amžiaus skirtumą, prieš ką komentuojant...
na taip, tai koks tas amzius ?
QUOTE(agrastiskaaronija @ 2007 09 03, 11:40)
Dukrai 15, vyriokui 21. Ivykiai rutuliojasi l. greitai. Pokalbiai aisku buvo, taciau i smegenine ne viskas atiteka. Mes, tevai, juk siuo metu nesam kazkoks demesio vertas autoritetas. Galvoje absoliucios hormonu audros siauteja.
As meginciau tartis su ginekologe (pirkciau konsultacija) ir nuvesciau, kad paaiskintu apie ivairias pasekmes. Mamos neklausys, nes neautoritetas.
O tam vaikinui gal reiketu paaiskinti, kad balansuoja ant nusikaltimo ribos?
mano manymu, reiketu:
1. isgerti raminanciuju - gal jie dar nieko nedare - juk i galva neilisi
2. nuvesti pas ginekologe del kontracepcijos - paciai dalyvaut nereikia - galit uz duru palaukti ir tempti uz rankos nereikia ir moralu skaityt nereikia arba klausti ginekologes ar vis dar turi ta plevele
3. pasikviesti vaikina savaitgali pietu - tada ir issiaiskinsit, kas per vaikinas
galesit ir savo poziuri mandagiai tam vaikinui pasakyti - geriau butu vyriskas pokalbis, jei tevas seimoj yra po tokio pokalbio kad ir kaip panele nores, vaikinas nedris kisti nagu prie nepilnametes
1. isgerti raminanciuju - gal jie dar nieko nedare - juk i galva neilisi
2. nuvesti pas ginekologe del kontracepcijos - paciai dalyvaut nereikia - galit uz duru palaukti ir tempti uz rankos nereikia ir moralu skaityt nereikia arba klausti ginekologes ar vis dar turi ta plevele
3. pasikviesti vaikina savaitgali pietu - tada ir issiaiskinsit, kas per vaikinas
galesit ir savo poziuri mandagiai tam vaikinui pasakyti - geriau butu vyriskas pokalbis, jei tevas seimoj yra po tokio pokalbio kad ir kaip panele nores, vaikinas nedris kisti nagu prie nepilnametes
del nusikaltimo nemanau ar kas iseintu nes dukra jeigu myli _ neduos parodymuč manau dar reikia tikrai vyriskai pasisneketi na bandyti susidraugauti o ne priesiskai nusiteikti
man atrodo kad šiuo atveju svarbiau akcentuoti saugų seksą. nes jauni žmonės vitiek padarys kaip jie nori.
taip apie saugų seksą reikėtų užsiminti, tačiau neįkyriai, nes jeigu ir taip priešiškai nusiteikę, tai vistiek nieko neklausys - savaip darys.
Aš apšalus nuo jūsų patarimų. Vos ne toleruot patariat.To betrūko, kad mama paskaičius, vos ne kontracepciją pradės pirkt. Ar ne manot mielosios mamos , kad 15 metų tokie suaugusiųjų žaidimai dar per anksti ?Tai yra visiška nesamonė. Gal jai trūksta iš suaugusiųjų dėmėsio. Aš tą pilnametį vaikiną papurtyčiau. o ne pakviesčiau namo kaip "žentą". Čia ne kas kitas o jūsų nepilnametės dukters tvirkinimas. Jis gali atsakyt pagal įstatymus , o jus atsakot už savo nepilnametę dukterį. Aš nežinau ką aš tokiu atveju padaryčiau.Atimčiau mobilų tel, įveščiau namų areštą. Ar kažką panašaus ar manot , kad tai norma? . Ar aš jau senų pažiurų rizikuoju būti nesuprasta jūsų ir kitų mamų.