Na ką, bandysiu atsakinėti į klausimus (į kai kuriuos atsakymai bus kiek vėliau):
1, 5 - Ketinu pramokti daryti įvairias juosteles. Per tas dvi dienas tikiuosi pramokti daryti kokias nors gėlytes ar kitokius "piešinukiškus" darbus, kuriuose reikėtų prijungti papildomas šeiveles, sumažinti jų skaičių ir pan. Taip pat kaip gražiai sujungti pradžią su pabaiga.
2, 3 - iš pradžių ketinu prisigaminti juostelių, kad suprasčiau, kaip ten viskas daroma, kaip tas šeiveles perkėlinėti. Vėliau jau galvoju apie eksperimentavimą darant atskirus elementus, kurie galėtų būti kur nors panaudoti (atvirukai, užrašų knygučių viršeliai ir pan.). Na, jeigu pakankamai pramoksiu, gal kokia servetėlė. Sudėtingesnių darbų dar neplanuoju (kažkaip jausmas kyla, tarsi ne aš rašyčiau šiuos žodžius
)
O kas patinka šiuo metu dar nežinau, reikės palandžioti po internetą. Man ten viskas labai gražu, ypač muziejiniai eksponatai, senieji darbai...
4 - Nepabandžius viskas atrodo labai sudėtinga. Kita vertus, aš turiu tik vieną prancūzišką knygą, kurioje, kiek prisimenu, ar ne keli būdai aprašyti. Na, išbandysiu, tada parašysiu, kas ten sudėtinga. O šiaip, gal gali parekomenduoti, kokį "pradžiamokslį" verta nusipirkti? Knygų internete daug, bet juk aprašymai dažnai rodo ne knygos vertę, o rašytojo talentą parašyti knygos anotaciją.
6 - Po kokių poros savaičių ketinu turėti biuletenį porą savaičių (beveik atostogos
). Tada pasisiūsiu pagalvėlę ir išbandysiu savo šeiveles. Turiu nusipirkusi medinių (pigiai gavau panaudotų) ir turiu tavo gamintas popierines. Jas išbandysiu, o po to tikriausiai reikės pirktis didesnį kiekį vienodų. Arba prisipirkti įvairių spalvų popieriaus. Tada nereikės žymėti šeivelių, nes jų bus daugybės spalvų po dvi ar po keturias... Vienu žodžiu, informacija bus kiek vėliau.
Beje, o gal yra kokių šiems nėriniams skirtų forumų ar tinklaraščių, kur būtų galima paklaidžioti, seilę pavarvinti?