o čia nuoroda idėjoms pasisemti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 02 11, 16:37)
Dėkui, saugau
Gražu. Tikiuosi, kad kada nors ir tokie pavyks.
Na, gal kuri pasislėpus jau irgi šeivelėmis (čia tais "pagaliukais", ne frivolitė) nert pradėjot? Atradau beveik savaitės kursus UK, 2011 lapkritį. Registruotis ir pradinį įnašą susimokėt reikia "kuo anksčiau", vėliausiai -- sausio mėn. Gal yra norinčių prisijungt?
Daugiau info čia: Sudeley Course 2011
Organizatores "kankint" jau pradėjau. Sako, kad ir visai "žalius" priima (tik, mano supratimu, truputį mokėt reikia kažką, kad nauda ir malonumas didesnis būtų), ir priemones paskolint galėtų (pvz., pagalvėlės nusigabenimo ten lėktuvu aš nelabai įsivaizduoju), tik reikia iš anksto parašyt, kiek norinčių būtų.
Daugiau info čia: Sudeley Course 2011
Organizatores "kankint" jau pradėjau. Sako, kad ir visai "žalius" priima (tik, mano supratimu, truputį mokėt reikia kažką, kad nauda ir malonumas didesnis būtų), ir priemones paskolint galėtų (pvz., pagalvėlės nusigabenimo ten lėktuvu aš nelabai įsivaizduoju), tik reikia iš anksto parašyt, kiek norinčių būtų.
Jau kaip pavydžiu sugebėjimo dirbti su verpstelėmis ,grožys neapsakomas.
Kapų tyla ir ramybė temoj... "Pašiukšlinsiu"
Tai va, pabaigiau savo "amžiaus projektą" šeivelėmis.
Padidinti>>
Skersmuo ~27 cm
Siūlų -- ~20 g "Altin Basak" (ir tai tikrai nebuvo geras siūlų pasirinkimas)
Darbo -- ~40 val (išdėliotų, turbūt per kokių metų laikotarpį)
Padidinti>>
Skersmuo ~27 cm
QUOTE(Amanita @ 2011 07 09, 11:24)
Kapų tyla ir ramybė temoj... "Pašiukšlinsiu"
Skersmuo ~27 cm
Skersmuo ~27 cm
nerealus grožis
Keliam temą į viršų atostogavau užsienyje ir buvome vietiniame turguje ir pamačiau šį gėrį reiks mokintis
Na, į viršų tai į viršų... Dar pagundysiu ir pamotyvuosiu mokytis. Pora paskutinių darbelių:
Mokomės toliau! Nagi, kur kompanija?
Mokomės toliau! Nagi, kur kompanija?
Amanita, visai neblogai
ar jūs važiavot į tuos kursus Anglijoje?
visai neseniai buvau turistauti Briugėje, ten jie turi netgi nėrimo šeivelėmis cechą bet kaiptik tą dieną kai ten nusigavome jis nedirbo o jų parduotuvėse ( Briugėje ir Briuselyje) įtariu vien mašininio nėrimo (?) prekės, nes visur viskas vienoda, nenustebčiau jei dar būtų ir iš Kinijos. Parsivežiau sau ir lauktuvėms knygos skirtukų, nors ir ne rankų darbo bet labai jau dailūs
visai neseniai buvau turistauti Briugėje, ten jie turi netgi nėrimo šeivelėmis cechą bet kaiptik tą dieną kai ten nusigavome jis nedirbo o jų parduotuvėse ( Briugėje ir Briuselyje) įtariu vien mašininio nėrimo (?) prekės, nes visur viskas vienoda, nenustebčiau jei dar būtų ir iš Kinijos. Parsivežiau sau ir lauktuvėms knygos skirtukų, nors ir ne rankų darbo bet labai jau dailūs
QUOTE(axioma @ 2011 09 22, 11:41)
Amanita, visai neblogai
Dėkui
Kursai lapkričio mėn., važiuosiu. Dabar intensyviai (na, kiek tai įmanoma ) mokausi, kad visai "žalia" nebūčiau
visom aciukas , si rudeni bandysiu iveikt sia technika