Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

Motyvacijos pakėlimui -- vienos vokietaitės (?) darbas iš facebook grupės:

user posted image

user posted image

Darbo trukmė -- pradėta lapkričio 5, "pasauliui pasigirta" baigtu darbu balandžio 5. Kiekvieną dieną dirbo po ~4 val. (o gal ir truputį daugiau). Sunaudotos 22 špūlės Gutermann šilko siūlų.

Ir nieko čia labai stebuklingo technikos prasme -- juostelės, juostelės, ir dar kartą juostelės. Bet jau grožis... 4u.gif
Atsakyti
Ooooi, kiek čia veiklos doh.gif Tos juostelės... wub.gif Aš jų taip norėjau, o dabar bijau ir pagalvoti ir pradėti - kiek laiko reik doh.gif
Atsakyti
Aš šiandien lenkišką knygą apie nėrinius gavau. Įdomu, ką tai turėtų reikšti?
Atsakyti
Sveikutes labai susidomejau sia technika gal zinot kur gaut injo apie ja lietuviu kalba ?
Atsakyti
Čia biggrin.gif
Visa kita - rusiškai arba angliškai, vokiškai ir pan.
Lietuvoje yra gal tik keli žmonės, dirbantys šia technika. Ne ką daugiau ir mokančių (nors pastoviai nedirbančių). Praėjusią vasarą buvom padarę "susibėgimą". Bet nuo to laiko visos užtilo, darbukų neparodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 05 birželio 2014 - 18:13
Deja, aš apleidau ir turbūt grįšiu tik kitais metais. Vasara bus per daug intensyvi, o po to vėl grįšiu studijuoti, tai niekam nebus laiko. Nebent ten, kur būsiu, rasčiau kokią pagalvę ir nusipirkčiau...
Atsakyti
"Tamsta mokytoja" mano asmeny vis dar remontais apsivertus, bet į klausimus atsakinėt (gal ne taip greit, kaip norėtųsi) laiko rasčiau. Po truputį pradedu galvot, gal reiks kelias pamokėles aprašyt niūriais žiemos vakarais? Gal daugiau ką nors sugundyt pavyktų. Klausimai tokiam tikslui labai padėtų, būtų aiškiau, kas iš tų "savaime aišku ir paprasta, nes pilnas internetas medžiagos" yra neaišku.

Kaip supratau po pernai vasaros, mokyt sekasi, medžiagą parengt mokymuisi -- irgi sekasi, tai jau drąsiau jaučiuosi aiškindama. Man gi visada atrodo "nieko aš nemoku". Ačiū "mokinukėm" už pagalbą keičiant požiūrį į savo "mokėjimo ir nemokėjimo" kiekį smile.gif

O jūs dirbkit, dirbkit. Šiais metais nuo mokslų savaitgalio išsisuksit, bet jau kitais metais už abi vasaras "atsiimsit" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2014 06 05, 19:55)
O jūs dirbkit, dirbkit. Šiais metais nuo mokslų savaitgalio išsisuksit, bet jau kitais metais už abi vasaras "atsiimsit" tongue.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nori pasimokyt? Ir gražu, ir įrankių jokių stebuklingų nereikia biggrin.gif
Nėriniai iš storų "siūlų"
Atsakyti
Sveikutes wink.gif As irgi alpstu del neriniu, ypac tokiu smulkiu smile.gif Labai idomi su technika ir labai noreciau ismokt jos wink.gif Bet reikia palaikymo komandos, gal atsirastu norinciu kazka kurt? smile.gif Dar esu macius kazkada senai kaip su adata nerinius kuria, gal zinot kaip ta technika vadinas? Niekaip neberandu irasu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Medeina^: 07 vasario 2016 - 00:20
QUOTE(^Medeina^ @ 2016 02 07, 01:01)
Sveikutes wink.gif As irgi alpstu del neriniu, ypac tokiu smulkiu smile.gif Labai idomi su technika ir labai noreciau ismokt jos wink.gif Bet reikia palaikymo komandos, gal atsirastu norinciu kazka kurt? smile.gif                                                                    Dar esu macius kazkada senai kaip su adata nerinius kuria, gal zinot kaip ta technika vadinas? Niekaip neberandu irasu...

Ar ne frivolite, kitaip prancūziški nėriniai?
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2016 02 07, 12:07)
Ar ne frivolite, kitaip prancūziški nėriniai?

Ne, atradau- rumuniski neriniai, kazkas dievisko... Kad taip imokus sios technikos...
Atsakyti