Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

Bet bent pailsėjai, o tai irgi naudinga smile.gif Dabar tavo darbų lauksim ir išsamesnio pasakojimo, kokius ten siuvinėjimus matei smile.gif
O jeigu norėjai nėrinių pasižiūrėti, tai reikėjo į kokį Briuselį, Briugę vykti...
Atsakyti
Na ką, Honitono nėriniams atėjo aukso dienos? Tik įdomu, ims kopijuoti rankų darbą kiniečiai ar visgi atgims susidomėjimas tikraisiais?
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2013 10 23, 14:06)
O jeigu norėjai nėrinių pasižiūrėti, tai reikėjo į kokį Briuselį, Briugę vykti...

Taip, Briugėje pernai buvau... Prisiminimai puikūs! Gal dar kada pavyks nuvažiuoti...
Atsakyti
Sveikos,
nunarpliojau dar vieną mini-mini-miniatiūrą rolleyes.gif Delno dydžio.
Sutvarkyti jau tingėjau, bet va pasigirt labai norėjos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 lapkričio 2013 - 19:38
[quote=pašnekutė,2013 11 11, 20:37]

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif assa.gif
Atsakyti
Šauniai wink.gif Tai dabar dar kokį varpelį į vidurį, ir bus puikus naujametinis žaisliukas .
Atsakyti
Aš irgi pagalvojau, kad dar kokios žvaigždutės ar varpelio trūksta ir bus kalėdinis žaisliukas. Labai gražus darbelis smile.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū 4u.gif
Į vidurį varpelį jau niekaip neįgrūsiu, nebent jau voratinkliniais siūlais. Vidury telpa kaip tik 5 lt moneta rolleyes.gif Kažkuo visvien reiks užpildyti. Gal šilkelio, gal kt. audinuko... Kažkaip pamąsčiau šiandien apie batiką. Gal kokią snaigikę nupiešt...
O ant eglutės jis bus prikonstruotas. Kažkaip...
O varpelis, gal būt, bus šalia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 12 lapkričio 2013 - 17:39
Kaži, kur visos dingo mastau.gif
Po susiėjimo taip ir nutilo g.gif
Grožius kuriat pasislėpę?
Atsakyti
[quote=pašnekutė,2014 04 01, 19:07]

Aš tai siuvinėjime paskendusi. smile.gif Šeivelės ramiai guli ir laukia geresnių laikų. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš jau ir siuvinėjimo pasiilgau. Paskutiniu metu mezgu, mezgu, mezgu. Va šiandien sužinojau, kad numegsiu draugei antrą mocherinį šalį (o mano šaliams po 5-6 Kid Silk'o matkelius reikia), o tada ji dar vieno norės... Įdomu, kiek ten dar spalvų neišmegztų bus likę? biggrin.gif
Atsakyti
Jooooo... Apsileidom... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitute* @ 2013 09 02, 08:03)
Sveiki. Sekmadienį startavau su servetėle. Siūlai plonyčiai balti siuvinėjimo Muline, o viename krašte balti polisteriniai Altin Basac. Tik nuotrauka, kažkaip nenatūralių spalvų gavosi. Malonu po visos savaitės pertraukos vėl paimti šeiveles į rankas ir klausytis medžio skambčiojimo.
My Webpage

Įdomu būtų pasicekavinti, kaip ta jūsų servetėlė gyvuoja blush2.gif
Atsakyti