Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

Stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kaži, Zemugne po kelionių dar nepailsėjo? Labai jau smalsu, kokių grožių ji ten pafotografavo ax.gif
Atsakyti
Agnė grįžo sveika gyva ir jau pradeda atsigauti smile.gif Šiandien važiuosiu į Zarasus, padirbėsiu darže, tai tikiuosi visai atsigauti. Prisižiūrėjau įvairiausių grožių. Bažnytinės tekstilės fantastiškos mačiau (visokių prabangių siuvinėjimų metalais ir brangakmeniais), nėrinių. Tik ne visur galima fotografuoti, o ir nufotografuoti per stiklą labai sudėtinga. Bet šiek tiek nuotraukų įkėliau į savo blogą. O nuo kitos savaitės jau kaip ir siuvinėjimo pamokos turėtų prasidėti penktadienį ir šeštadienį... Va taip:

user posted image

Po kokių poros savaičių jau ir prie nėrinių sugrįšiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 27 rugsėjo 2013 - 08:57
Sveika sugrįžus!
Gražūs vaizdeliai bloge, oi!
O temutė, žiūriu, vis tilsta, tilsta... Ar visos užšalot, ar patyliukais stebuklus kuriat?

Man kadangi iki stebuklų kūrimo dar toli, tai patyliukais ėmiaus raizgyti dar vieną niekutį. Irgi toks mažulis bus - į komplektą ant eglutės. (Pamenu, pamenu, ką žadėjau blush2.gif Bet su pažadais man čia kažkaip nesigauna blush2.gif )
Atsakyti
Na, aš šiuo metu užsiėmusi siuvinėjimais. Bet tikiuosi grįžti prie nėrinių. Bet gali būti, kad dar į Kauną važinėsiu mokyti siuvinėti, kad gyvenimas nebūtų per daug nuobodus...
Užtat vis tikiuosi čia vaizdų rasti. Laukiu irgi.
Atsakyti
Aš vis tą pačią servetėlę narplioju - tai nelabai turiu ką naujo parodyti. Su tokiais darbais nepaskubėsi. Prisėsti galiu tik vieną ar dvi dienas per savaitę. Padariau gal 1/6 darbelio. Amanita dingo.... g.gif
Atsakyti
Nedingau... kitokios kūrybinės kančios bent pusei metų -- gyvenamą vietą po truputį keičiam. Tai tokie "keisti" rankdarbiai... Ale rankdarbių kambariuką turėsiu; nors ir dar labai "kada nors". O iki "siūlinių" rankdarbių jau nebeprieinu -- laiko neužtenka kol kas.
Atsakyti
Ooo, tai reikia sveikinti tuomet tokia puikia proga smile.gif O jau kai susitvarkysit, turėsi savo rankdarbių kambarį, tada darbai vienas po kito pasipils smile.gif
Atsakyti
Dėkui dėkui biggrin.gif Aš optimistė -- gal kitų metų "kursų" vieta Kauno apylinkėse galės būt... Bet visi aplinkiniai sako, kad per greit planuoju. O šiaip -- ~12 kvadratų rankdarbiams per mažai. Va sėdžiu ir galvoju, kur čia patogiai nėrinių pagalvėlę (-es) įtaisius, kad dar ir siuvimo mašina, mezgimo mašina, stalas kompiuteriui, planuojama antra mezgimo mašina, overlokas ir dar kalnas visko tilptų biggrin.gif A, dar ir aš tilpt turiu. Na, vienu žodžiu, sudėtinga.

O šiaip labai labai noriu vieną vąšeliu nertą "Briugės nėrinių imitaciją" iš tų pačių siūlų to paties dydžio šeivelėm perdaryt. Palyginimui wink.gif Gal po kokio mėnesio bent schemą persipaišysiu, vis bus žingsnis pirmyn. Aš čia apie tą sunarpliojimą, kuris mano paraše N metų kabo. Jaučiuosi jau galinti "iš nieko" bandyt tikrą schemą sulipdyt.
Atsakyti
[quote=Amanita,2013 10 02, 20:12]

Šaunu girdėti! thumbup.gif
Atsakyti
Kitą sekmadienį skrendu savaitei į Kretą. Įdomu, gal ir ten pasitaikis kokių nėrinių pamatyti? g.gif
Atsakyti
Grįžau smile.gif Jokių tokių nėrinių nemačiau schmoll.gif Buvo tik vienas suvenyrų parduotuvėlėje. Nieko ypatingo. Pagrinde viskas nerta vašeliu ir siųvinėta pilnuoju siuvinėjimu. Gražu, bet ne tai ko tikėjausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 23 spalio 2013 - 12:50