Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

[quote=pašnekutė,2013 09 02, 14:18]

Graži. smile.gif Iš pirmo žvilgsnio atrodo ir nesunki.
Atsakyti
Taigi viskas nesunku, kai pradedi daryt. Lauksim rezultato. Ir sėkmės "lapelius" mokantis; ištempimo principas panašaus šlykštumo, kaip ir frivolitė darant biggrin.gif Ale servetėlėj jų pakankamai daug, pakas kiekio išmokimui.
Atsakyti
[quote=Amanita,2013 09 02, 20:26]

Taip lapelių pakankamai daug. g.gif Bus su kuo pasimokyti. Gaila tik, kad sekantį kartą pavyks prisėsti kogero vėl tik savaitgalyje. verysad.gif
Atsakyti
Vau, kokiais grožiais jūs čia užsiimat smile.gif Aš, irgi noriu servetėlės su lapeliais... Kada nors, kai grįšiu.

Linkėjimai iš Florencijos smile.gif

Atsakyti
Čia daug schemų mirksiukas.gif
https://picasaweb.google.com/isamamo
Atsakyti
Na ir aš pripuoliau pagaliau biggrin.gif
Išsirinkau schemą, žinoma, kaip pradinukei blush2.gif Ir siūlus "altin basak" nutariau panaudoti, kad jau nusipirkau blush2.gif Pagal jus, tai storoki blush2.gif Bet grynai tam, kad nepasimirštų. Žinau save - jei iš karto netesiu darbo, neįtvirtinu žinių, tai viskas išgaruoja.
user posted image
Vakar išsispausdinau ir ėmiau narplioti. Galvoju, tuos voriukus gal reikėjo iš kart daryti, bet ... vedžiojau, vedžiojau ir nesugalvojau, kaip tai būtų padaroma doh.gif Tai nutariau savęs neapsisunkinti ir daryti vėliau prikabinant, kaip Amanita mokino rolleyes.gif Gal ir pradėt reikėjo nuo vidurio, bt dabar jau bus kaip bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 07 rugsėjo 2013 - 18:11
[quote=pašnekutė,2013 09 07, 19:08]

Gražu. bigsmile.gif Aš savaitgalyje irgi narpliojau. Tempo dabar tokio didelio, kaip per mokymus jau nebepalaikau. Priešingai - mėgaujuosi kiekviena akimirka. smile.gif Man net va kas susirimavo:

Mano šeivelės skamba medinės,
Perveria tylą ir nėriniais prabyla.

Balto siūlo gijų klostės
Švelniai mano širdį glosto.

Nuostabiausias bunda raštas,
Lietuva darbštuolių kraštas...

Va, liga progresuoja... lotuliukas.gif Kaip manote, kelinta čia stadija? g.gif Ar dar pagydoma?
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Manau, sunkus atvejis biggrin.gif
Pasirodykit, ką "supynėt", kad ir nebaigtą - įdomu pažiūrėt. Ir papavydėt blush2.gif Žinoma, dabar jau tempai ne tie, kai reikia ir į darbą, ir namie. Bet visvien pamažu juda, manau bigsmile.gif Mane per jėgą atplėšė nuo rankdarbuko ištempė grybaut, bet grybų neradom (sausa). Užtat pasibrukniavom. Tai dalinuosi. Darbštuolėms - po saują vitaminų mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 09 rugsėjo 2013 - 08:28
[quote=pašnekutė,2013 09 09, 09:13]
Ačiū. thumbup.gif Bruknių šimet daug. Aš irgi prisirinkau ir prisiviriau.
O parodyti darbelio nelabai turiu ką. Pas mane labai ploni siūlai - tai daug lėčiau einasi. Už tat siūlo storis ir šeivelių svoris šį kartą gerai sutinka. Visai kitas darbas. Gal kokius 7-8 cm gyvatėlės pasistumėjau.
Atsakyti
Aha, sakiau, kad į priekį biggrin.gif Ploni siūliukai savo daro. Ir vaizdelis, žinoma, kitoks, nei storais.
Man liko 1 bangelė. Ir, žinoma, viduriukas, ir visa kita. Bet aš storais gi varau. Šiandien nuo 4.30 val kažkur pabudau doh.gif Turiu laisvą dieną, bet popierizmas laukia, kurio laaaabiausiai nemyliu unsure.gif
Atsakyti
Na jūs šaunuolės! Pašnekute, taip, čia būtų geriau buvę nuo vidurio pradėt. Dabar smeigtukai labai painiosis. Nepamiršk kokio medžiagos gabalo didesnio po šeivelių apačia dėt, bus paprasčiau. O tie "rutuliukai" tikrai prikabinant daromi, iš karto nepavyks. Kaip suprantu, ten šalia dar ir padidinta schema yra sunumeruota, kokia eilės tvarka judėt. Kažkur mačiau detalesnį aprašymą, kaip ten susukama, bet dabar greit nerandu.
Atsakyti
Jau suku link pabaigos - liko 3 "voriukus" sutampyt ir visų viduriukus prisukt.
Pamačiau, kad visai jokio skirtumo - prisikabina ar nuo vidurio, ar nuo krašto. Tik gal būtų buvę paprasčiau ir adatėlių tiek po ranka nebūtų besimaišančių. Schema ar tik ne iš jūsų knygų, kur davėt įsirašyt į USB, paimta. Ar iš Vitutės nuorodų rolleyes.gif Ju susimaišiau, kas iš kur blush2.gif
Ta padidinta schema ... atrodo iš tolo gerai, bet lape tų numeriukų visiškai nesimato - išplaukę iki tiek, kad nebeįmanoma suprasti.
Voriukus dariau dviem prikabinimais - tik taip sugalvojau, kad nereikėtų dar daugiau nutraukimų daryti. Voriukų vidurį, manau, išsuksiu adata. Teisingai ar ne, bet taip jau bus blush2.gif Man bus gerai, o kitiems nerodysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 10 rugsėjo 2013 - 05:55