Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

QUOTE(pašnekutė @ 2013 08 28, 16:58)
O brolis - šaunuolis, kad geba tokius dalykus daryti. Genai, matosi  thumbup.gif

Na, jisai dar nežino mano planų... Taip pat nežino, kad turės mokėti pagaminti. Bet jeigu grandininius marškinius sugeba daryti (dar nebaigė, bet pasidarys), tai ir man stovą padarys biggrin.gif

Vitute, kaip tau smagu. Kokį darbą darysi?
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2013 08 29, 08:58)
Vitute, kaip tau smagu. Kokį darbą darysi?

Ruošiuosi daryti apvalią servetėlę. Tarp kitko badydama piešinį prie kartono prisegiau su taip vadinamo "krokodilo" kabėmis. Liuks! thumbup.gif Jei reikia pastumti, pakreipti ar perkelti - niekas nepasijudina. schmoll.gif
Atsakyti
Kažkam šeivelių trūksta? Pasižiūrėkit, su kokiomis čia dirbama: http://howdidyoumake...le-stitch-lace/ Juokiausi pamačiusi nuotrauką smagiai biggrin.gif Reikės išbandyti šį metodą.
Atsakyti
[quote=Zemugne,2013 08 29, 11:51]

Na, čia tai geras! thumbup.gif Ir visai ne ant pagalvėlės čia neriama, o ant kamštinės dangos. Dar vienas įrodymas, kad reikia dažniau apsidairyti ką turi pats po ranka. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 29 rugpjūčio 2013 - 11:31
Įtariu, kad čia ta pati situacija: nežinau, ar patiks, tad nenoriu daug investuoti. Bet pradiniam etapui gal ir visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2013 08 29, 11:51)
Kažkam šeivelių trūksta? Pasižiūrėkit, su kokiomis čia dirbama: http://howdidyoumake...le-stitch-lace/ Juokiausi pamačiusi nuotrauką smagiai biggrin.gif Reikės išbandyti šį metodą.

O-ba bigsmile.gif Čia geeeeeeeeras lotuliukas.gif ir prigalvoja gi žmonės biggrin.gif
O aš vis dar su raktu žaidžiu. Dar kai tam "merliukui", tai bala nematė - kiek buvo siūlų - tiek. O va paskutiniam išplatinimui tai ir priėjau "liepto galą" doh.gif Tikiuosi, "Altin Basak" siūlai išgelbės. Pardavėja klausia: siuvimui?
-Ne. -
Tai nėrimui?
-Ne. Pynimui. - sakau biggrin.gif Pažiūrėji ji į mane taip blink.gif ir daugiau nieko neklausė biggrin.gif
Su pardavėja rinkom, lyginom, spitrinomės ir nutarėm, kad tie bus panašiausi. hihihi.gif

Ai, dar - kurioj vietoj jūs dėjot tą peršviečiamą plastikiuką? Kai užsidėjau medžiagėlę, tai man kol kas jo nepritrūko. Tiesa, rakto galo dar nedariau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 rugpjūčio 2013 - 13:25
QUOTE(pašnekutė @ 2013 08 29, 14:20)
Ai, dar - kurioj vietoj jūs dėjot tą peršviečiamą plastikiuką? Kai užsidėjau medžiagėlę, tai man kol kas jo nepritrūko. Tiesa, rakto galo dar nedariau...

Jei netrūksta - tai ir nedėk. Paskirtis ta pati - uždengti adatėles.
Atsakyti
[quote=Vitute*,2013 08 29, 12:19]
[quote=Zemugne,2013 08 29, 11:51]

Na, čia tai geras! thumbup.gif Ir visai ne ant pagalvėlės čia neriama, o ant kamštinės dangos. Dar vienas įrodymas, kad reikia dažniau apsidairyti ką turi pats po ranka. unsure.gif
[/quote]
Na, aš tai tą nukeltą darbą prisismeigiau prie... putplasčio. Turėjau likusio nuo airiškų nėrinių (vąšeliu žinoma). Gerokai nuo adatėlių pakapotas, galvojau - nelaikys. Bet viskas tvarkoj atrodo. Tas putplastis plonas, tai adatėlės persismeigė ir į lyginimo lentą. Tai patyliukais galvoju, kad pradžiai gal visai gerai būtų nusipirkt storo putplasčio, išsipjaut norimą formą, uždėt veltinio (ar seno palto gabalą) ir aptraukt. Padaryt surišamą apačioj. Toks neilgaamžis, bet kai išsikapos, galima neskaudančia širdim išmest ir įdėt naują rolleyes.gif
Atsakyti
Na, žmonės gi išradingi. Jei jau taip "istoriškai žiūrint"... mano pirmas pynimas buvo ant tušinukų siūlus užsivyniojus biggrin.gif
Kamštinė danga irgi išbandyta -- tikrai netinka, bent jau ta iš "senukų" -- adatėlės išplėšo dangą, ir tiek. O ir pirštus skauda į ją / iš jos adatėles bandant įkišt / ištraukt. Kieta ji. Vienam / dviem darbeliam gal ir gerai, bet ne daugiau. Statybų atliekos kieto putplasčio pavidalu geriau (kietos ir sunkios lentos ar "tarybinės" enciklopedijos po apačia nepamiršus pakišt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 29 rugpjūčio 2013 - 19:48
Na štai, prisiduodu mokytojai ir kitoms, kad baigiau užduotį pioneer.gif
Klaidų net ir pati matau blush2.gif Bet labai neteiskit, kaip prieš 5 dienas išlipusios iš "nulinukų" blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=pašnekutė,2013 08 30, 08:20]

Šaunuolė! smile.gif Man atrodo, kad jis gavosi gražiausias iš visų mūsų padarytų. ax.gif
Atsakyti
Pradedu mąstyti apie sekantį darbą - šaliką kidmocheriu. Ta proga - klausimas mokytojai: kaip skaičiuojat atstumus tarp skylučių pagal siūlų storį? Kaip tą išbraižymą pasidaryt? Suprantu, kad tie išbraižymai, kur medvilniniais darėm, kidmocheriui netiks? Ar ne?
Papildyta:
[quote=Vitute*,2013 08 30, 08:22]
[quote=pašnekutė,2013 08 30, 08:20]

Šaunuolė! smile.gif Man atrodo, kad jis gavosi gražiausias iš visų mūsų padarytų. ax.gif
[/quote]
blush2.gif Baikit, kiek klaidų matos net iš tolo doh.gif
Atsakyti