1. kaip pridėjinėjot pasibaigusį siūlą? Aš kiek prisiminiau, taip ir padariau: sukabinau dvi šeivutes, naują ilgą galą prikabinau kažkur aukštai, susukau ir taip praaudžiau kelias eiles. O ką toliau? kur dėt tą pasibaigusį siūlo galą? Palikt ir vėliau sutvarkyt?
Pasibaigusį siūlą sukeičiu, kad tai nebūtų kraštinė pora arba kad tai nebūtų darbinis siūlas (stengiausi keisti tą siūlą, kuris yra viduryje). Tuomet praaudžiau kelis centimetrus ir nukirpau, palikdama kokių 5 cm galus. O pabaigoje tuos siūlus tiesiog nukirpau. O jeigu tu taip darbinį siūlą prijungei, tada jau nežinau, ar reikia jį slėpti, ar galima tiesiog nukirpti.
2. Pabaigus narpulint raktą užtvirtint irgi kaip tuose susikirtimuose sukabinant vąšeliu?
Aš siūlus užtvirtinau, kiekvieną iš porų užkišdama ir surišdama, kaip susikirtimuose. Amanita aiškino, kaip visus perkišti, bet spėk, ar aš, nežiūrėjusi, kaip tai daroma, prisimenu... Aš visus užrišau perkišusi dviejose vietose (į vieną nebūčiau sutalpinusi)
Papildyta:Dėl šeivelių kainos: kažkaip ir galvojau, kad panašiai bus.
Dėl namiškių reakcijos: normali, ką čia besakysi. Negi kažko kito tikėjaisi? Va mano brolis, savo nelaimei, išsitarė, kad man reikėtų stovo pagalvei. Tai jis dar nežino, bet sužinos, kai aš grįšiu iš atostogų, kam teks tą stovą daryti (tuo labiau, kad jis nori dar bent kelių lininių marškinių...
)