Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

QUOTE(Aurelia @ 2007 08 18, 20:11)
cia gabalelis, zadu i staltieses linines centra isiuti smile.gif

labai gražu wub.gif reiks kada nors pabandyt tongue.gif
O kaip angliškai tai nežinau schmoll.gif
Atsakyti
yra TR rankdarbiu skiltyje visos pamokos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 08 18, 20:11)
cia gabalelis, zadu i staltieses linines centra isiuti smile.gif
Dar radau tarp nuotrauku mazosios krikstynu rubeliai ir pagalvele dekoruota frivolite smile.gif

Labai gražu! Ir tikrai norisi pabandyti smile.gif
Atsakyti
norėčiau patikslinti - šita technika nėra frivolite (Aurelia parodyti pavyzdžiai tikrai frivolite technika atlikti)- anglų kalboje ši technika vadinasi bobbin lace, o mūsų kraštuose yra žinoma kaip pynikai, o dažniausiai visoms turbūt bus girdėtas rusiškų nėrinių pavadinimas, nors žinoma šita technologija buvo visoje Europoje. Daug šia tema yra prirašyta rusaičių tinklalapiuose - tikrai atsimenu, kad pas Osinkas yra net atskira temelė su įvairiais paaiškinimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editam: 19 rugpjūčio 2007 - 19:45
man tai tikrai sudetinga atrodo.bet tie neriniai pirktiniai labai jau brangus doh.gif idomu ar tikrai taip sunku irilgai trunka kaip atrodo g.gif ax.gif
Papildyta:
Aurelia o tu ilgai ta staltiese darei? bigsmile.gif na idomu ar sudetingas reikalas frivolite tas ir ar atima labai daug laiko...nes tikrai labai grazu wub.gif
Atsakyti
na truputi nesutiksiu, nes lietuvoj sita bobillos technika priskiriama tiesiog prie retu techniku, o pinikai yra kas kita ir mazgai visai piniku kitokie wink.gif
mano darbeliai frivolite, o tas staltieses gabaliukas nedidukas, tik staltieses centra zadu papuosti, kiek laiko dariau nepasakysiu, buvau dar neistekejus ir be vaiku, tai laiko laisvo visai kitaip budavo, dabar va sedziu prie kompo ir mazoji ant keliu padeda spausdinti, ir nerti megzti padeda, zodziu viskas darosi ilgiau doh.gif
frivolite mane ismokino tokia mociute sveicarijoj pries koki 10 metu ir seivutes padovanojo ir sena zurnala su pavyzdziais ir schemom, truputi ne i tema, ta sveicarijos bobute koki rankdarbiu kambareli turejo wub.gif zinokit svajoniu kampelis su senovine spinta pilna stalciuku, pinotmis siulu dezemis, lenta ant sienos su pilna viniu, ant kuriu sumauti siuvimo siulai, supama kede.... ji ten buvusi mergaiciu mokyklos rankdarbiu mokytoja (vokietijoj irgi turejau gera mokytoja, jau amzina atilsi verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 20 rugpjūčio 2007 - 07:53
QUOTE(Aurelia @ 2007 08 20, 08:45)
na truputi nesutiksiu, nes lietuvoj sita bobillos technika priskiriama tiesiog prie retu techniku, o pinikai yra kas kita ir mazgai visai piniku kitokie wink.gif

drinks_cheers.gif pinikai kitaip vadinasi makrame , o bobillos tikrai ne frivolite schmoll.gif
Atsakyti
Dar keletas grožių wub.gif

user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 rugpjūčio 2007 - 18:59
Dar:

user posted image

user posted image

Čia anglų kalbaparodyta ir aprašyta daryti thumbup.gif

Čia truputis info

Atsakyti
zhodelis lyg ispanishkas. kazhkada per kazhkokia laida (rusishka laida apie visokias idomybes) matshiau, kaip sedi senos bobules ir nera shia technika smile.gif net seiles nutyso 2.gif ir beje laidoje minejo, kad labai brangus shie darbeliai - daug laiko ir nervu kainuoja toki sunert g.gif
Atsakyti
Gražu, bet turbūt ne mano kantrybei blush2.gif gal aš dar paprastai panersiu... Bet grožis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi pažiūrėjau, kad labai gražu, bet ne man smile.gif
Atsakyti