Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

Ei ei... jei teisingai padaryta, tai šitų nėrinių standint iš principo nereikia, ir taip jie gražūs "iš karto nuo adatų" biggrin.gif Nebent kokį nors naujametinį žaisliuką / papuošalą darai, kuris tikrai labai kietas turi būt.
Atsakyti
Bet manasis besitampantis šiek tiek? Ar blogai darau, ar tai dėl to, kad ten tik vienas elementas kartojamas?
Apie šitą kalbu (rodau tik tą dalį, kuri lyg ir be klaidų, su klaidom tegul lieka bloge):

user posted image
Atsakyti
Viskas čia gerai. Tokie daiktai dažniausiai "užpildymui" naudojami, o vienas jis nebus stabilus. Čia maždaug.. hm... na, įsivaizduo, kad mokiniesi siuvinėt "rišelje" būdu, ir kažkodėl tik sujungimo grandinėles padarei, be jokių rimtesnių gėlyčių biggrin.gif
Atsakyti
Važiuodama po darbo namo aš irgi pagalvojau, kad šitas raštas turėtų tampytis ir jam tai turėtų būti normalu. Bet smagu, kai spėliojimus patvirtina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 07 rugpjūčio 2013 - 20:15
Puikiai darbuojatės! thumbup.gif Aš dabar per atostogas sode gyvenu - interneto neturiu. verysad.gif Bet susivežiau visą literatūrą ir narplioju po truputį. mirksiukas.gif Labai laukiu susitikimo. gathering.gif Jei kokius organizacinius klausimus spręsite - tai manęs prašyčiau nepamiršti. Amanita turi mano telefono numerį. Šiaip, pati stengsiuosi kas kelias dienas į Kauną užvažiuoti ir internetą pasitikrinti. smile.gif
Atsakyti
O aš, deja, juosteles apleidau. Iki rugpjūčio pabaigos turiu išsiuvinėti staltiesę, nes nusprendžiau ją padovanoti žmonėms, pas kuriuos 3 savaites gyvensiu per atostogas. Nesvarbu, kad už nakvynę aš jiems mokėsiu pinigus (nors mokėsiu pagal juos tikrai nedaug), bet norisi gerų santykių, kad pusryčius skanius ruoštų, tai stengiuosi. Tikiuosi, kad jiems lininė siuvinėta staltiesė patiks... Na, bet jeigu šį ilgą savaitgalį gerai pasiuvinėsiu, tai gal vėl sau leisiu prie nėrinių grįžti.
Atsakyti
Sveikos gyvos!
Ir aš jau gyva bigsmile.gif Atsipaipalojau, tvarsčius nusiėmiau ir vėl apie nėrinius jau galvoju rolleyes.gif Tai, kaip tarėmės, susibėgam nuo 23d? Nieks nepakito? Ir nuo kelintos val. pradžia?
O dar vieną čia neregistruotą moteriškę priimtumėt (su savo čiužiniu)? Nes kai pasipasakojau, tai laaabai užsidegė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 18 rugpjūčio 2013 - 14:57
Pašnekute, smagu, kad būsi. O tą moteriškę, jeigu su savo čiužiniu, bent jau aš priimsiu. Reikia laukti mokytojos sutikimo.

Dėl laiko: mamo mama jau ten. Aš, deja, grįžau... Tad galit atvažiuoti ir anksčiau. Aš pati tikiuosi ryt parašyti, kada atvažiuosiu. Man penktadienį vienas krūminis dantis išilgai skilo, o kadangi po poros savaičių prasideda atostogos, iki jų reikia susitvarkyti. Tikiuosi, kad dantistė arba kas nors iš jos kolegų ryt priims. Jeigu pasiseks, kaip noriu, būsiu apie 18 val. Jeigu nepasiseks, tai tik apie 21.30. Bet, kaip sakiau, jūs galit atvažiuoti. Jeigu verandos durys bus užrakintos, rasite raštelį, kur mama: darže, ežere ar išvažiavo manęs į Turmantą. Jeigu jos bus iš vidaus kabliuku užkabintos, reikės eiti po balkonu ir šaukti "Regina". Jeigu nekviesit, gali tekti ilgai laukti: gal ji skaito ar puzzle dėlioja...

Beje, klausimas: naminį pieną geriate (apie 6 proc. riebumo)? Tada užsakytumėm daugiau. Dar kažką galvojau rašyt, bet neprisimenu. Prisiminusi parašysiu.
Atsakyti
Neregistruotą dar priimsim, bet jau paskutinė. Bus per daug kaip pirmam kartui.
Kada atvažiuosim -- pasakysiu trečiadienį (tikiuosi, kad jau bus aišku, kiek darbų po atostogų laukia savaitės pabaigoj).

Pieno man neskaičiuokit smile.gif Gert geriu, skanu, bet po to negerai būna... tai ugdysiu valią.

Kadangi mėgstu šiltai miegot -- miegmaišį savo irgi turėsiu smile.gif Jei reikia dar kokio čiužinio -- sakykit, galiu storą turistinį įsimest, miegas kaip geroj lovoj wink.gif

Klausimas, ką su maitinimusi darom? Aš būčiau linkus "kažką" sau atsivežt; paprasčiau, nei aiškintis, kas ką valgo / ko nevalgo, bandant bendrai susiorganizuot. Bet gal ten yra kokia nors galimybė bent jau "pietus į namus" užsisakyt, kad daugiau laiko rankdarbiams liktų? Bent jau manęs darbas virtuvėj visai visai nežavi...
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2013 08 18, 16:04)
Pašnekute, smagu, kad būsi. O tą moteriškę, jeigu su savo čiužiniu, bent jau aš priimsiu. Reikia laukti mokytojos sutikimo.

Beje, klausimas: naminį pieną geriate (apie 6 proc. riebumo)? Tada užsakytumėm daugiau.

Pieno netoleruoja mano organizmas unsure.gif Deja...
Papildyta:
QUOTE(Amanita @ 2013 08 18, 21:51)
Neregistruotą dar priimsim, bet jau paskutinė. Bus per daug kaip pirmam kartui.

Klausimas, ką su maitinimusi darom? Aš būčiau linkus "kažką" sau atsivežt; paprasčiau, nei aiškintis, kas ką valgo / ko nevalgo, bandant bendrai susiorganizuot. Bet gal ten yra kokia nors galimybė bent jau "pietus į namus" užsisakyt, kad daugiau laiko rankdarbiams liktų? Bent jau manęs darbas virtuvėj visai visai nežavi...

Ačiū. kad priimsit 4u.gif
Dėl pavalgymo tai sutinku, kad įsidėt pagal save. O gal kokia kavinaitė nepertoliausiai yra?
Atsakyti
Kadangi bus "Mėnuo Juodaragis", tai kavinės "maitins" (čia toks beveik anekdotinis atvejis, kai aš kažkada, kai Zarasuose vyko kažkoks renginys, norėjau pavalgyti ir ant durų radau užrašą: "Mes nedirbam, maitinam"). Šį ketvirtadienį norėjom su mama papietauti mieste, tai pasakė, kad laukti reikės labai ilgai (trumpai, kai nėra žmonių, minimum būna pusvalandis laukimo, jeigu bent kokiems 3-4 reikia gaminti). O ko norėtumėt pietums? Kokių bulvinių blynų neprižadu, bet jeigu labai gražiai paprašysim, gal ką nors greito mama pagamins... Greičiausias patiekalas būtų virtos bulvės su varškės ir pieno padažu, bet kad jūs pieno nevalgot. Daržovės tiks? Mano firminis tinginio pirmo ir antro patiekalo mišinys - visokių daržovių troškinys. Cukinijų, bulvių, morkų yra darže, gal dar pomidorų liks (supjaustom viską, sumetam į puodą ir troškinasi, galima dar ir kokį mėsgalį įdėti), burokėlių sriuba irgi įmanoma. Su maisto užsisakymu ne ką geriau negu su maitinimu. Parduotuvių yra, Maxima visai arti.
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif
Ne pavalgyt vykstam. Maisto užteks tik tiek, kad gurgiantys pilvai bendraut netrukdytų. Dėl bulvių su varške viskas gerai. Nepilt pieno ir gerai. O šiaip tai "mama maxima" visus pamaitins mirksiukas.gif
Kas link troškinio, tai prisiminiau savo studentiškus "balandėlius" - tokį troškinį, kai dedasi viskas , kas priklauso balandėliams, tik viskas troškinama, o nesukama. Ale bet irgi daug veiklos su juo. Manau, maxė mums bus geriausia pagalbininkė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 19 rugpjūčio 2013 - 18:15