Įkraunama...
Įkraunama...

Bolillos - nėriniai

QUOTE(Zemugne @ 2013 06 26, 16:29)
O tu ruošiesi nesiprausti? Žinoma, "umuvalnikas" yra, bet negi su juo žaisi... Vakarinis nusimaudymas prieš miegą, kad švarios į lovas lįstumėm. Rytinis nusimaudymas, nes praustis rytais juk reikia. Nusimaudymas prieš pietus (paprastai prieš užstatant bulves virtis arba jas jau išvirus ir pakišus po pagalve, kad neatšaltų), nes prieš valgį juk reikia "rankas nusiplauti".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Esu žmogus karts nuo karto pasituristaujantis. Tai į nebuvimą kur/kada nusiprausti (retkarčiais) žiūriu ramiai. O kaip aplinkiniai į tai - tai jų problema lotuliukas.gif (juokauju, jei ką).
O pagal jus, matosi, bus daugiau maudymosi, nei nėrimo. Išvyksim baltesnės, nei atvyksim bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amanita @ 2013 06 26, 20:55)
Aš kai ežerų ir kitokių panašių maudymosi vietų per daug nemėgstu, laiko papildomai tam neskaičiuoju wink.gif Savanaudiška aš, ką padarysi...

Va, va, ir aš sakau - jei nerti, tai nerti biggrin.gif
Atsakyti
Oi, vos nepražiopsojau! doh.gif Labai, labai noriu į kursus prie ežero! ax.gif Jau kuris laikas žaviuosi šiais nėriniais. Praeitą vasarą būdama Briugėje tiek grožio prisižiūrėjau, kad grįžau visiškas ligonis. Amanitai net žinutę iš Briugės rašiau, klausiau apie priemones. Ruošiausi nusipirkti, bet susilaikiau ir pasigaminau savadarbias šeiveles. user posted image
Bandau kolkas narplioti pagal Amanitos man atsiųstas pamokėles paprastus narplynukus, bet labai noriu vislą patirti gyvai. Ar priimsit į kompaniją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2013 07 03, 08:25)
Oi, vos nepražiopsojau!  doh.gif  Labai, labai noriu į kursus prie ežero! ax.gif  Jau kuris laikas žaviuosi šiais nėriniais. Praeitą vasarą būdama Briugėje tiek grožio prisižiūrėjau, kad grįžau visiškas ligonis. Amanitai net žinutę iš Briugės rašiau, klausiau apie priemones. Ruošiausi nusipirkti, bet susilaikiau ir pasigaminau savadarbias šeiveles. user posted image
Bandau kolkas narplioti pagal Amanitos man atsiųstas pamokėles paprastus narplynukus, bet labai noriu vislą patirti gyvai. Ar priimsit į kompaniją?  smile.gif

Čia savadarbės šeivelės? Fantastiškai atrodo. O kaip jos padarytos? Gal galima išsamiau?
Aš jau ant savų šeivelių siūlus susivyniojau (didelis darbas, taip sakant), susirinkau viską, ko reikia pradėti mokytis ir... ruošiuosi į siuvinėjimo stovyklą (peltakiavimo). Tad medinės šeivelės pakabintos ant siuvinėjimo rėmo ir praeinant taip gražiai skamba. Net neverta lyginti su visokiais parduotuviniais skambaliukais. Bet jau po savaitės galėsiu pradėti daryti juosteles. Gerai bus, visokius likučius, nėrimo siūlų galus sunaudosiu.
Atsakyti
[quote=Zemugne,2013 07 03, 08:34]
Čia savadarbės šeivelės? Fantastiškai atrodo. O kaip jos padarytos? Gal galima išsamiau?

Paėmiau paprasčiausius medinius iešmukus, privėriau medinių karoliukų, užtvirtinau keliose vietose klijais ir viskas.
Atsakyti
Vitute, nerealios tavo seivutes. as pradziai buvau is popieriaus pasigaminus, bet su jomis keikiausi, kadangi maxi siulai joms nelabai pritaikyti, ir speju, kad jas reikejo padailinti karoliukais kad svorio kazkiek butu biggrin.gif

mergaites, o kokius siulus jus siaip naudojat? dabar zadu bandyt su siuvimo siulais, bet rimtesniam darbui noretusi medvilnes. ar internete perkat ar siaip parduotuvese?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almantaitė: 03 liepos 2013 - 09:21
QUOTE(Almantaitė @ 2013 07 03, 10:19)
mergaites, o kokius siulus jus siaip naudojat? dabar zadu bandyt su siuvimo siulais, bet rimtesniam darbui noretusi medvilnes. ar internete perkat ar siaip parduotuvese?

Aš dar tik truputį mokinuosi - tai naudoju pakankamai storokus siūlus. Tokius kaip nėrimo "sniežka" ar panašiai.
Atsakyti
Bent jau "Anchor" turi skirtingų storių siūlo, vadinamo "Lace". Ir dar skirtingų spalvų jo yra. Deja, spėkim, ar tų siūlų yra Lietuvoje. Aš galvoju kada bent jau balto visą dėžutę užsisakyti. Galėsiu atsivežti visą paletę parodyti, o jeigu kas norės, galėsim kooperuotis (ir kaina bus mažesnė nei mažmeninė). Va su lininiais sudėtingiau. Dar yra plonų šilkinių (tikro šilko) "Coats"'ų siūlų, gal ir jie tiktų. Tik įtariu, kad slidūs būtų.
Atsakyti
[quote=Amanita,2013 03 24, 17:59]

Iš Kauno ar kur nors "pakeliui tarp Kauno ir sodybos" dar 3 žmones galėčiau paimt.

Jei priimsit į kompanija - tai aš iš Kauno važiuočiau. ax.gif Amanita, mes pažįstamos, tik čia vadinuosi kitaip (aš Jovita), galėtume, vykti kartu.
Atsakyti
Ar jau yra mūsų susibėgimo galutinė data? Ar dar derinimo stadijoje? O gal ir tikslesnes koordinates atsiūstumėte į až? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Datos kaip ir tikslios, kiek supratau: rugpjūčio 23-25. O koordinatės irgi įmanomos. Parašykit, iš kur važiuosit, pro Rokiškį ar pro Uteną, tada dar papasakosiu, kaip tiksliai namą, kurio nuo kelio visiškai nesimato, rasti. O dar geriau, Pašnekute, atsiųsk elektroninio pašto adresą. Išsiųsiu laišką. Bus paprasčiau.
Atsakyti
Į kompaniją iš Kauno priimsiu. Šeivelės fantastiškos, čia tai jau tikrai!

Žemugne, siųsk tu tikslų adresą, va tada jau ir galvosiu, pro kur važiuot. Gal navigatorius nepaklaidins. O jau blogiausiu atveju daugmaž vietoj tau skambinsim ir sakysim "mes prie to krūmo, kur toliau?" biggrin.gif

Dėl siūlų -- bandymams man visai tinka seni tarybiniai siuvimo. O jau kam nors rimtesniam -- tik iš užsienių siųstis. Lietuvoj jau net nebeieškau, atsibodo, kad žiūri kaip į nesveiką, kai siūlų storį pasakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2013 07 03, 21:04)
Lietuvoj jau net nebeieškau, atsibodo, kad žiūri kaip į nesveiką, kai siūlų storį pasakau biggrin.gif

Žvelkite į tai kaip į švietėjišką veiklą. Aš jau net nebesistebiu. Paskutinė mano vykusi "pamoka parduotuvėje" - išaiškinimas, kas yra tirpi plėvelė rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemugne @ 2013 07 03, 15:23)
Datos kaip ir tikslios, kiek supratau: rugpjūčio 23-25. O koordinatės irgi įmanomos. Parašykit, iš kur važiuosit, pro Rokiškį ar pro Uteną, tada dar papasakosiu, kaip tiksliai namą, kurio nuo kelio visiškai nesimato, rasti. O dar geriau, Pašnekute, atsiųsk elektroninio pašto adresą. Išsiųsiu laišką. Bus paprasčiau.

Puiku bigsmile.gif
O pro Rokiškį ar Uteną kur link? Aš tada nuo Panevėžio važiuosiu. Rašykit į až suinteresuotiems. Manau, viešai skelbti tikslių koordinačių neverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 liepos 2013 - 11:22