Įkraunama...
Įkraunama...

Bendros fotokonkursų taisyklės

QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 29, 14:21)
Gal galit pasakyti, raso nuotrauka turi buti ne didesne nei 500000 įąéņ. Mano kompiuteris toki zodi ir rodo, gal galit isverst 4u.gif

čia yra baitai.

realiai neturėtų nuotrauka viršyti apie 500 000 baitų

per properties matos kiek baitų "sveria " nuotrauka.

kaip pvz iš fotokonkurso nuotraukų va tokie duomenys (nuotraukų "svoriai") :
44 376 baitų
130 900 baitų
105 985 baitų
59 596 baitų
42 724 baitų
Atsakyti
Aciu 4u.gif Man drauge padeda su nuotraukos dydziu ir klausia reikalavimu, kai pamaciau sita zodi nezinojau kaip jai paaiskint biggrin.gif
Atsakyti
o ash nesuprantu truputi g.gif Nuotrauka atsirado prie neuzpildytu, zinau, kad ji per didele, sumazinau, bet negaliu pakeisti, nes nerandu kur ten redaguoti reikia blush2.gif Ish vis nieko nebesuprantu, nes viena minute rodo, kad neuzpildyta, kita, kad nepatvirtinta ir taip kaitaliojas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 08 gruodžio 2007 - 21:59
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 08, 21:56)
o ash nesuprantu truputi  g.gif Nuotrauka atsirado prie neuzpildytu, zinau, kad ji per didele, sumazinau, bet negaliu pakeisti, nes nerandu kur ten redaguoti reikia  blush2.gif Ish vis nieko nebesuprantu, nes viena minute rodo, kad neuzpildyta, kita, kad nepatvirtinta ir taip kaitaliojas  g.gif

kaitaliojasi, todėl, kad kogero atmetu aš g.gif .

---------------------------------------------

Dažnai taip dalyviai siunčia foto po 15 kartų nepagalvodami, kad nuotrauka atmetama nes netiko, o siunčia tvirtinumui atkaliai, nors galėtų pasidomėti taisyklėmis, paskaityti aprašymą, arda DUK paieškoti atsakymo, galų gale parašyti man.
Asmeninių žinučių negaliu parašyti kiekvienai, kodėl konkrečiai netiko nuotrauka (būna daug paraiškų).
Būna dalyviai parašo patys, tada atsaukau būtinai.
Arba siunčiu kolektyvinę žinutę, jei susidaro 4-5 vienodai netinkančios nuotraukos (pastarąjame konkurse netvirtinu foto su vaikais, va tokiom visom išsiuntinėjau AŽ, nes nuotraukas ištryniau).
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 08 15, 10:07)
Kaip gaila, kad konkursui nepriimamos nuotraukos su plonyčiu baltu rėmeliu. Juk su rėmėliu jos užbaigtos, atsiriboja nuo SM fono.

Taip, manau ne vieną erzina tos "plokščios", tarsi prie fono prilipdytos nuotraukos. Juk rėmelis pačios foto esmės nekeičia, tik suteikia daugiau estetiškumo ją pateikiant, tai kodėl negalima?
Atsakyti
Na tokia jau tvarka, kad rėmelių negalima.

Taip padaryta vėl gi dėl lygių teisių, nes uždėjus rėmelį nuotrauka įgauna išsikrtinumo, o siekiama visom lygių teisių.
Atsakyti
Sveiki, o as noriu pasiulyti prizu konkursams, i ka kreiptis?

Atsakyti
QUOTE(carabella @ 2008 02 14, 01:03)
Sveiki, o as noriu pasiulyti prizu konkursams, i ka kreiptis?

Parašykite asmeninę žinutę Supermamai, ir išdėstykite savo pasiūlymą smile.gif
Atsakyti
Gal kas paaiškintų, kodėl negaliu balsuoti fotokonkurse? Įėjus į puslapį apačioj kairėj parašyta "svečias", nors esu prisijungus, dešinėj siūlo prisijungti. Prisijungiu vėl - istorija kartojasi. Jei atsidarau nuotrauką ir noriu balsuoti - vėl siūlo prisijungti. Prisijungiu... Vėl tas pats lotuliukas.gif
Jokių nuobaudų, draudimų, atjungimų ar ko nors panašaus nesu turėjus.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 06 23, 13:04)
Gal kas paaiškintų, kodėl negaliu balsuoti fotokonkurse? Įėjus į puslapį apačioj kairėj parašyta "svečias", nors esu prisijungus, dešinėj siūlo prisijungti. Prisijungiu vėl - istorija kartojasi. Jei atsidarau nuotrauką ir noriu balsuoti - vėl siūlo prisijungti. Prisijungiu... Vėl tas pats lotuliukas.gif
Jokių nuobaudų, draudimų, atjungimų ar ko nors panašaus nesu turėjus.

Jei tu prisiregistravai taip,kad kiti tavęs nematytų,tai neleis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 23, 12:35)

Na kad ne... Registruojuosi normaliai ir turbūt net nemokėčiau prisiregistruot "nematomai"... unsure.gif Nemyli kažkodėl manęs forumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 23, 13:35)

cia nesusije dalykai;] mane leidzia visada;]
Atsakyti