QUOTE(regna @ 2010 06 25, 23:04)
Aš,čia įkišiu savo nosį,kas liečia varškę.
Galiu pasakyti,kad yra ir lt. geros varškės,o kad ji būna biri,tai paprasčiausiai ji gaminant yra peršildomas pienas.
Bet nusipirkus tokios varškės {birios} ją galima atnaujinti įpilti į tą varškytę saldžios grietinėlės{kiekis priklauso nuo varškės kiekio}išmaišyti gerai,kad ji būtų drėgna,ir leisti pastovėti.
Jeigu perkant varškę turguje ji būna karti ji būna sena.Bet pasūkininkus yra geros varškės
Aš,pati perku kaimišką pieną ir pati rauginu pieną ir gaminu varškę.
Visai ydomus procesas.
Galiu pasakyti,kad yra ir lt. geros varškės,o kad ji būna biri,tai paprasčiausiai ji gaminant yra peršildomas pienas.
Bet nusipirkus tokios varškės {birios} ją galima atnaujinti įpilti į tą varškytę saldžios grietinėlės{kiekis priklauso nuo varškės kiekio}išmaišyti gerai,kad ji būtų drėgna,ir leisti pastovėti.
Jeigu perkant varškę turguje ji būna karti ji būna sena.Bet pasūkininkus yra geros varškės
Aš,pati perku kaimišką pieną ir pati rauginu pieną ir gaminu varškę.
Visai ydomus procesas.
o kaip reikia nepersildyt varske. Na noretusi tikslaiu kad parasytumet, kada nustot ta rugpieni kaitint. ar dar palikt pastovet, kadda nukost varske? ????