QUOTE(uogytee @ 2010 06 23, 22:59)
O geras..nežinojau kad tiek visokiausių sūrių galima pagaminti..
Mane tai kankina klausymas kaip pasidaryti varškę kur lenkijoj pardavinėja..
Mūsų varškė su trupiniukais būna, o ten visiškai vientisa masė. iš jos iškepus pyragą apsivalgymas.
Jaučiu labai neaiškiai parašiau, bet gal kas supras apie ką aš ir kokį recepčiuką?
Tai ir Lietuvoj tokia varške parduoda, ypač ūkininkai, net nereikia į PL važiuot ir kelt jų ekonomiką
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 24, 13:33)
nežinau kokia ten varškė Lenkijoje, bet vientisa masė, be jokių gumuliukų gaunasi rikota, šioje temoje yra ir receptukai... desertams super tokia varškė ar kokiom užtepėlėm
čia ne apie Rikotta, o apie paprasta varškė sakė, tokia dar galima gaut pertrynus
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.