Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasigaminti sūrį?

QUOTE(Neryte @ 2010 04 20, 12:58)
O as studijuoju siuo metu mocarelos gamybos procesa,bet nelabai suprantu is kur gauti sliuzo fermentu  g.gif
Cia vienas is rastu aprasymu
http://translate.goo...zarella-Cheese/
O gal kuri jau esate isbandziusi?

Fermentus galima rast Vilniuje netoli Kauno g., ten firma gamina/prekiauja visokiais fermentais
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 20, 13:06)
Fermentus galima rast Vilniuje netoli Kauno g., ten firma gamina/prekiauja visokiais fermentais

Aciu,bet man reiktu kur Kaune jais prekiauja susirasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 04 20, 13:06)
Fermentus galima rast Vilniuje netoli Kauno g., ten firma gamina/prekiauja visokiais fermentais

Sveiki,
mane labai domintu, kokia tai imone? Gal galima butu tikslaiu pavadinima? ar adresiuka?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutukas_simba @ 2010 05 04, 08:22)
Sveiki,
mane labai domintu, kokia tai imone? Gal galima butu tikslaiu pavadinima? ar adresiuka?smile.gif

Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 04, 13:28)

lb ACIU:)

tik dar idomu ar ten prekiautu mazmena, nes pagal imones psl, tai kazin ar parduotu naminei gamyba:)

siaip galvoju reiktu pabadyt nuvaziuot, pasiklaust, ir visai idomu butu suri koki pabandyt gamint:)tik kazin ar gautusi toks koki reikia, bet gal nauja rusi israsciau kokia:)))) nes visiek ten juk temperaturos laaabai daug reiskia, o namu salygom, ta sunkaiu sureguliuot butu:(
Atsakyti
QUOTE(liutukas_simba @ 2010 05 04, 15:07)
lb ACIU:)

tik dar idomu ar ten prekiautu mazmena, nes pagal imones psl, tai kazin ar parduotu naminei gamyba:)

siaip galvoju reiktu pabadyt nuvaziuot, pasiklaust, ir visai idomu butu suri koki pabandyt gamint:)tik kazin ar gautusi toks koki reikia, bet gal nauja rusi israsciau kokia:)))) nes visiek ten juk temperaturos laaabai daug reiskia, o namu salygom, ta sunkaiu sureguliuot butu:(

Parduoda ir po viena mirksiukas.gif
Ten pakilus berods į trečią aukštą, yra vadybininkai, tik pasakykit ko jus norit, ir jums paaiškins ko ir kiek reikia, kas geriau thumbup.gif
Atsakyti
va radau idomia nuoroda, lb daug info ir receptuku:) http://www.manoukis....s...s=1396&z=66
Atsakyti
QUOTE(liutukas_simba @ 2010 05 04, 20:54)
va radau idomia nuoroda, lb daug info ir receptuku:) http://www.manoukis....s...s=1396&z=66

thumbup.gif bet čia geriausia tiems, kas turi savo ūkį ar netoli gali įsigyt gerą pieną, nes iš parduotuvinio pieno nekoks sūris gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 04, 21:09)
thumbup.gif  bet čia geriausia tiems, kas turi savo ūkį ar netoli gali įsigyt gerą pieną, nes iš parduotuvinio pieno nekoks sūris gaunasi  schmoll.gif



tai kad ukininkai beveik i kiekviena kiema savo pienuko atveza mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 05 21, 15:39)
tai kad ukininkai beveik i kiekviena kiema savo pienuko atveza  mirksiukas.gif  thumbup.gif

na nežinau, pas mus policija visus išvarinėjo, tai nieko nėra unsure.gif

IKI parduotuvei iš aparato pirkom, skanus riebus pienas...bet brangus, po 2Lt/l ax.gif
Atsakyti
Rikotą iš 7 % riebumo kefyro labai dažnai gaminu thumbup.gif thumbup.gif ir patogu ir laiko daug neužima ir pukus dalykas pusryčiams mirksiukas.gif

o dabar į bandysiu daryti mozarella namie, nes šį sūrį labai pamėgau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 05 22, 17:14)
Rikotą iš 7 % riebumo kefyro labai dažnai gaminu  thumbup.gif  thumbup.gif  ir patogu ir laiko daug neužima ir pukus dalykas pusryčiams  mirksiukas.gif

o dabar į bandysiu daryti mozarella namie, nes šį sūrį labai pamėgau  wub.gif  wub.gif

Rikota iš šaldyto kefyro darot?

Kai išbandysit mazarella, parašykit atsiliepimą ax.gif
Atsakyti