QUOTE(vlasta2 @ 2010 04 19, 10:16)
Nėra nieko lengvesnio kaip pačiai pasidaryti sūrį "maskarponį"
Nusiperki parduotuvėje šaltibarščių kefiro(geriausia "Žemaitijos pienas"),dedi parai laiko į šaldymo kamerą,išėmus dedi į dvigubą marlę ir pakabini nusivarvėti.VISKAS!
Vakare pakabini -rytą gatavas sūris.Gali įmaišyti uogienės,arba česnako,pasūdyt,pasaldyt-žodžiu kikvienam pagal skonį.Tepi ant duonos arba skrebučio-pirštelius apsilaižysit! SKANAUS!
Mano sugalvotas receptukas truputeli sunkesnis
,bet nereikia naudoti parduotuvinio kefyro ir daug pigiau
Surauginu
sviezia kaimiska piena,tada su blenderiu trumpai isblenderiuoju ir i kamera,isemus i dviguba merle ir pakabinti nusivarveti,kita diena dedu druskytes krapuku.....
As moku issiversti ir be merles
,nes labai nemegstu jos plauti
,bet bijau,kad jums gali nesigauti
.