Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasigaminti sūrį?

QUOTE(juste10 @ 2011 04 14, 10:35)
Gaminau saldu varskes suri pagal Ule (aciu autorei)-l. skanus,o paskui ji uzkepiau su astriais prieskoniais.
user posted image
user posted image

kaip gražiai atrodo. o kepėte keptuvėje ar orkaitėje? ir kaip skonis?
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 04 14, 12:39)
kaip gražiai atrodo. o kepėte keptuvėje ar orkaitėje? ir kaip skonis?

Is vakaro itryniau majonezo ir prieskoniu misiniu,ryte susukau i folija ir kepiau orkaiteje.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 04 14, 10:47)
Is vakaro itryniau majonezo ir prieskoniu misiniu,ryte susukau i folija ir kepiau orkaiteje.


o skonis kaip? ar nebuvo per riebu dėl majonezo?
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 04 14, 14:25)
o skonis kaip? ar nebuvo per riebu dėl majonezo?

Majonezo daug nedejau,tik kad zoleles susilipintu,beje zoleles dejau savo saldytas,tik paprikos milteliai pirktiniai.Skonis geras,tik man truko druskos siek tiek,nes jautesi saldokas suris.
Atsakyti
toki bajeri tai pirmakart girdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2011 04 14, 17:41)
toki bajeri tai pirmakart girdziu smile.gif

Beje suris labai tinka prie alaus,tik astresniu prieskoniu reikia.Valgomas ir su sumustiniais.Tikrai skanu.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 04 14, 19:49)
Beje suris labai tinka prie alaus,tik astresniu prieskoniu reikia.Valgomas ir su sumustiniais.Tikrai skanu.

o kiek laiko kepti?
Atsakyti
Kiek verciu tema, vis matau kad Ules suri darot, gal galit imest arciau receptuka, neradau blush2.gif
As darusi pati varske is kaimisko pieno, tai kisu su puodu i orkaite, nereikia nei maisyt, nei stovet salia, susyla, tada isjungiu ir palieku dar pastovet, tad nukosiu, gaunasi zymiau daugiau varskes nei verdant ir maisant. Tiesa ir rauginu tame paciame puode. Atsiprasau jei pasikartojau, perskaiciau ne visa tema, bet gal kam ppravers.
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 04 19, 10:16)
Nėra nieko lengvesnio kaip pačiai pasidaryti sūrį "maskarponį"
Nusiperki parduotuvėje šaltibarščių kefiro(geriausia "Žemaitijos pienas"),dedi parai laiko į šaldymo kamerą,išėmus dedi į dvigubą marlę ir pakabini nusivarvėti.VISKAS!
  Vakare pakabini -rytą gatavas sūris.Gali įmaišyti uogienės,arba česnako,pasūdyt,pasaldyt-žodžiu kikvienam pagal skonį.Tepi ant duonos arba skrebučio-pirštelius apsilaižysit! SKANAUS!


Mano sugalvotas receptukas truputeli sunkesnis ax.gif ,bet nereikia naudoti parduotuvinio kefyro ir daug pigiau thumbup.gif
Surauginu sviezia kaimiska piena,tada su blenderiu trumpai isblenderiuoju ir i kamera,isemus i dviguba merle ir pakabinti nusivarveti,kita diena dedu druskytes krapuku.....
As moku issiversti ir be merles thumbup.gif ,nes labai nemegstu jos plauti blush2.gif ,bet bijau,kad jums gali nesigauti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2011 08 31, 14:48)
As moku issiversti ir be merles thumbup.gif ,nes labai nemegstu jos plauti blush2.gif ,bet bijau,kad jums gali nesigauti ax.gif .

tai kam išvis užsiminti, jei nesiruoši papasakoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 08 31, 19:08)
tai kam išvis užsiminti, jei nesiruoši papasakoti?  g.gif


Tai kad papasakojo smile.gif Tik pasakė, kad mums nesigauti gali, taip supratau, kad be merlės gali nesigauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 08 31, 19:41)
Tai kad papasakojo  smile.gif  Tik pasakė, kad mums nesigauti gali, taip supratau, kad be merlės gali nesigauti  smile.gif

Tai kaip be jos daryti? Rankose laikyti? g.gif
Atsakyti