Ar kas nors žinot, kaip pasigaminti lydytą sūrelį "Voveraitė" ? Labai mėgau vaikystėje, paskui jis trumpam vėl buvo pasirodęs prekyboje. o dabar taip norėčiau tokio saldaus su riešutais... ech... vaikystės skonis...
No comment , užsuk pas Forellę ji puikiai aprašiusi kaip namie pasigaminti lydytą sūrelį
Forellės lydytas varškės sūrelis
QUOTE(irmulia @ 2010 12 11, 10:10)
No comment , užsuk pas Forellę ji puikiai aprašiusi kaip namie pasigaminti lydytą sūrelį
ačiū irmulia. bet kad paprastą aš pastoviai pagal tą receptą gaminu . niam-niam nesulyginsi su parduotuviniu. bet aš noriu vaikystės skonio - voveraitės
gal gamyba panaši, bet nžn kiek ko dar reikia pradėti.
dariau Ules surio interpretacija is
4 litru pieno
2 kiausiniu
300 gr grietines
600 gr naminio jogurto
2 saukstu druskos
ziupsnelio citrinu rugsties
pusryciai su suriu
4 litru pieno
2 kiausiniu
300 gr grietines
600 gr naminio jogurto
2 saukstu druskos
ziupsnelio citrinu rugsties
pusryciai su suriu
Sakykit, o saldus sūris su medumi valgomas? Ar skaniau su varškės sūriu? Gavau užduoti darbe nupirkti sūrio ir medaus, o nupirkau net nesusimasčius saldaus pieno...
QUOTE(Piktukė @ 2011 01 06, 22:06)
Sakykit, o saldus sūris su medumi valgomas? Ar skaniau su varškės sūriu? Gavau užduoti darbe nupirkti sūrio ir medaus, o nupirkau net nesusimasčius saldaus pieno...
Tai zinoma. Skanaus
QUOTE(Piktukė @ 2011 01 06, 21:06)
skanumas
Tai kaip ten mergaites su mocarela? Ar as kazka praziopsojau? Man reikia ingrediaentu ir visos eigos, kas jau bendete parasykit kaip gavosi, gal netgi foto yra, youtube ir versti saitai su google translate nieko gero. Dekui iskarto uz atsakymus. gerai butu toks isdestymas
Ingredientai.
Eiga:
1.
2.
3.
ir t.t.
ir foto. dekui. manau bus gera ir naudinga bei aiski informacija. dar karta dekoju
Ingredientai.
Eiga:
1.
2.
3.
ir t.t.
ir foto. dekui. manau bus gera ir naudinga bei aiski informacija. dar karta dekoju
QUOTE(Nim @ 2011 01 20, 22:20)
Tai kaip ten mergaites su mocarela? Ar as kazka praziopsojau? Man reikia ingrediaentu ir visos eigos, kas jau bendete parasykit kaip gavosi, gal netgi foto yra, youtube ir versti saitai su google translate nieko gero. Dekui iskarto uz atsakymus. gerai butu toks isdestymas
Ingredientai.
Eiga:
1.
2.
3.
ir t.t.
Ingredientai.
Eiga:
1.
2.
3.
ir t.t.
Nieko sau reikalavimai
1.
2.
3. Nuorodos buvo įkeltos temoje,reikėtų tiesiog paskaitinėti
na mergaitės, o gal bandykite gamintis pačios , a? išbandysite tuos visus 1000000000 variantų , vieną geriausią išsirinksite, tada visas gaminimo eigas su foto sudėsite ( sunumeruosite dar su išvadomis ir pilnais kometarais) ir kitiems bus gerai
katik dariau Ulės sūrį... kokio svorio maždaug sūris gaunasi iš 2l pieno? kaitinau apie 10 min, susidarė ta varškė, bet neperdaugiausiai ten jos (o gal per daug noriu) Tas skystis kur nuvarvėjo kaip pienas man, gal pabandysiu surauginti dar. Jis neturi būt permatomas, kaip kad paprastai darant varškę?